Bir de Q7'nin aldigi cezanin yalnizca biraz daha hafifini aldi

Q7 tekme tokat daldi saga sola, tutmasalar kavga cikaracakti

Quaresmaninki az , yoksa fegouli ninki bence normal (kisi hatasi olmasi disinda)

Dunyanin hic bir yerinde oyun durmusken bir oyuncuyu boyle yuzunden ittirip devirip de 1-2 macla kurtulamazsin

Maicon ile fegoulinin karistirilmasi ise tam skandal

Quaresmaninki az , yoksa fegouli ninki bence normal (kisi hatasi olmasi disinda)

Dunyanin hic bir yerinde oyun durmusken bir oyuncuyu boyle yuzunden ittirip devirip de 1-2 macla kurtulamazsin

Maicon ile fegoulinin karistirilmasi ise tam skandal

Hadi hakem yanlışlıkla kart verdi , koskoca pfdk neye göre ceza verdi 3 maç pozisyonu değerlendirip sen objektif olayım derken ipi hep kaçırıyon bariz olarak fırsat arandı bulununcada feguliyi bitirdiler 4 maç faydalanamadık onların hatasıyla.

Hadi hakem yanlışlıkla kart verdi , koskoca pfdk neye göre ceza verdi 3 maç pozisyonu değerlendirip sen objektif olayım derken ipi hep kaçırıyon bariz olarak fırsat arandı bulununcada feguliyi bitirdiler 4 maç faydalanamadık onların hatasıyla.

Fegouli yi gordum attim dedigi zaman goruntulerden bunun maicona cevrilmesi mumkun degil . Hakem yanlis gordu , karistirdi ve yanlis oyuncuya kart gosterdi

Ama hareketi konusuyorsak , sen cik sampiyonlar liginde messiye sinirlenip camp nou da cenesini kavrayip yere cal bakalim kac mac ceza yiyorsun

Oyun durmusken boyle bir rovans harekete kac mac ceza vereceksin ?

Hakli oldugun nokta , "bu 3 ise quaresma kac.." , orada katiliyorum , 5 verildi sanirim , ki yine iyi verdiler onu bile vermezler diyorduk ama onca inatci saldiriya 5 bile azdi

Sirf josef bile maicon un su fotodaki hareketini yapti sari bile gormedi

Adaletsizlikte haklisin ama bu harekete gidip de 1 mac ceza olmaz kusura bakma , dunyanin hic bir yerinde yuzunden bir adami ittirip dusurup 1-2 mac ile kurtulamazsin

Fegouli yi gordum attim dedigi zaman goruntulerden bunun maicona cevrilmesi mumkun degil . Hakem yanlis gordu , karistirdi ve yanlis oyuncuya kart gosterdi

Ama hareketi konusuyorsak , sen cik sampiyonlar liginde messiye sinirlenip camp nou da cenesini kavrayip yere cal bakalim kac mac ceza yiyorsun

Oyun durmusken boyle bir rovans harekete kac mac ceza vereceksin ?

Hakli oldugun nokta , "bu 3 ise quaresma kac.." , orada katiliyorum , 5 verildi sanirim , ki yine iyi verdiler onu bile vermezler diyorduk ama onca inatci saldiriya 5 bile azdi

Sirf josef bile maicon un su fotodaki hareketini yapti sari bile gormedi

Adaletsizlikte haklisin ama bu harekete gidip de 1 mac ceza olmaz kusura bakma , dunyanin hic bir yerinde yuzunden bir adami ittirip dusurup 1-2 mac ile kurtulamazsin

Yanlış oyuncuya kart verildiyse ya cezayı çevirecen diğer oyuncuya yada hiç vermiyecen ceza adam suçlu değilken 3 maç yedi sence normal mi ?

Hareket 1 maçlık değil tamam ama 3 maçta fazla 2 maç verirsin olur biter yada 3 verip 2 ye düşürürsün , cezalar adil dağıtılmıyor standartı olması lazım birine 3 ver , diğerine kart verme , ötesine 2 maç verle olmaz bu işler ve daima tartışma çıkar.

Yanlış oyuncuya kart verildiyse ya cezayı çevirecen diğer oyuncuya yada hiç vermiyecen ceza adam suçlu değilken 3 maç yedi sence normal mi ?

Hareket 1 maçlık değil tamam ama 3 maçta fazla 2 maç verirsin olur biter yada 3 verip 2 ye düşürürsün , cezalar adil dağıtılmıyor standartı olması lazım birine 3 ver , diğerine kart verme , ötesine 2 maç verle olmaz bu işler ve daima tartışma çıkar.

Normal de degil , ayrica adaletsiz ama ceviremezsin , bu mumkun degil .

Ikinci paragraftaki adil dagitim olmadigina da katiliyorum

Ama suna da adim gibi eminim , ornegin bir quaresma bizim gomis e bunu yapsa ve 2 mac alsa forum yikilir

Malesef herkes kendi penceresinden bakiyor

Pozisyonun bir ozelligi de rovans hareket olmasi . Hakem ogretilerinde rovans hareketler her zaman sert sekilde cezalandirilir

Navarro denen adam burdissonun burnunu kirdi , ve 7 ay ceza aldi , hazirlik macina bile cikamaz hale getirdi fifa adami

Ama arkadasinin burnunu kirdi diye navarro ya vurmayan sadece kovalayan adamlar bile 3-4 mac ceza yediler , yani futbolda oyle takimdaslikmis , korumaymis filan yok , zeki olacaksin

Zidane haksiz miydi , ana baci dumduz gitmis materazzi , ama atilan zidane kupayi kaybeden de zidane in takimi oldu

Hagi haksiz miydi , adam edebilecegi tum tahriki etti ama atilan hagi oldu . Kupa gitse sorumlusu kim olacakti ?

Son olarak bir pozisyon getirmek istiyorum , hic aklimdan cikmaz

Bu maç sinirli olması gereken futbolcular değil biziz. Eğer futbolcular maçı intikam olarak görmeye kalkarsa maç zorlaşır. Ts büyütülecek bir takım değil, sakin oynayıp kazanmalıyız. Umarım geriye düşmeyiz oyun içinde hiç. Son Konya maçında gördük ki geriye düşünce bu stresli ve baskılı haftalarda çevirmesi zor oluyor.

Ne yapıp edip şu heriflere koymalıyız. Fenerlilerden daha fazla ayar oluyorum şu hamsi kafalılara.

Bu maç sinirli olması gereken futbolcular değil biziz. Eğer futbolcular maçı intikam olarak görmeye kalkarsa maç zorlaşır. Ts büyütülecek bir takım değil, sakin oynayıp kazanmalıyız. Umarım geriye düşmeyiz oyun içinde hiç. Son Konya maçında gördük ki geriye düşünce bu stresli ve baskılı haftalarda çevirmesi zor oluyor.

Sinirli de olabilirsin , atila da bilirsin , futbolun icinde bunlar var

Ama bizim orneklerin hepsi dupeduz aptalca

Hakemlerin sari kart vermekten asla cekinmedigi iki hareket var , biri forma cikarmak , oteki de topu yere vurmak . Ya birak oyuncuyu , terimi attilar topu yere vurdu diye .

Belhanda topu yere vurarak sari aldi sonra da atildi en kritik macta

Baska macta 3-0 iken iki tane kimsenin anlamadigi sari aldi

Fegouli bir macta kaleci ile didisip sari aldi , bir macta serdar 5-1 iken elle mi ne oynadi sari alip cezali duruma dustu

Fegouli hakem olcay a kart icin elini cebine gotururken maiconla beraber adami devirdi

Bu ornekler dupeduz gerizekaliliktir

Sinirli de olabilirsin , atila da bilirsin , futbolun icinde bunlar var

Ama bizim orneklerin hepsi dupeduz aptalca

Hakemlerin sari kart vermekten asla cekinmedigi iki hareket var , biri forma cikarmak , oteki de topu yere vurmak . Ya birak oyuncuyu , terimi attilar topu yere vurdu diye .

Belhanda topu yere vurarak sari aldi sonra da atildi en kritik macta

Baska macta 3-0 iken iki tane kimsenin anlamadigi sari aldi

Fegouli bir macta kaleci ile didisip sari aldi , bir macta serdar 5-1 iken elle mi ne oynadi sari alip cezali duruma dustu

Fegouli hakem olcay a kart icin elini cebine gotururken maiconla beraber adami devirdi

Bu ornekler dupeduz gerizekaliliktir
Belhanda ve Feghouli'nin çok kolay sarı kart yediği ve saçmaladıkları doğru ara sıra ama hakemlerin de bize karşı çok kolay sarı kart çıkardığını kabul etmek lazım. Ben Beşiktaş, Başakşehir ve Fener'e karşı bu kadar kolay sarılar çıkardıklarını görmedim.

Belhanda ve Feghouli'nin çok kolay sarı kart yediği ve saçmaladıkları doğru ara sıra ama hakemlerin de bize karşı çok kolay sarı kart çıkardığını kabul etmek lazım. Ben Beşiktaş, Başakşehir ve Fener'e karşı bu kadar kolay sarılar çıkardıklarını görmedim.

Evet mesela mete kalkavanin karabuk macindaki sarilari .. 4-3 yenildigimiz rize macini unutamam , umut un atilisi ve 2-3 ondeyken 4-3 yenilmemiz , hamza donemindeki cokusun basladigi mactir

Ama acikcasi nihai fikrim su , bize verilen kartlar bence normal ama aynilari rakiplere verilmiyor

Mesela bizim akhisar , konya maclarina bakiyorum , hakemler tam ortadan kestiler , lehimize hatalar aleyhimize hatalar ...

Ama ornegin bjk nin , ne ts maci , ne icerideki akhisar maci , deplasmandaki kayseri maci , hepsi bjk lehine yonetildi

Tam bu sene artik bjk ye biraz dur dediler derken yine mac mac inceleyince rezalet diz boyu

Bjk ye nerede acaba bir dogranma oldu diye araninca da 2 mac cikiyor , tahmin et hangi takim , tabi ki fb maclari

Bu adaletsizlikler konusunda yuzde yuz katiliyorum . Bjk hakem kiyaklarini iyi degerlendirebilse min 6 puan fazlasi olurdu , neyse ki cogunda beceremediler

Hakem faciası ,sakatlık ve ceza olmasın galibiyet zaten bizimdir...

Sampiyonluga 8 Mac kala taraftarin destegine ihtiyacimiz var

Kombine sahibi olan ve gitmeyen arkadaslar varsa baskalarina devretsinler

Bu maçı 3-1 alacağız kaç gündür bu skor aklıma gelip duruyor...

Bu maç tam bunu da kazanamazsan şampiyon olma maçı.

Ben genclerbirligi deplasmanindan trabzon-basaksehir maclarinin toplamindan daha cok cekiniyorum

ali palabıyık yada halis tarzı bize dograyacak bir hakem bekliyorum mete de olabilir

Fener'e kaç kere altın tepside şampiyonluk sunduk o tarz maçlarla. 2010'da da Bursa'ya puan kaybettiren bizdik, sonra kendi bacaklarına sıktılar.

Fetö falan diyorlar ya, içerde Bursa'ya maçı verseydik olup bitecekti her şey zaten, lol.

Hakkaten ha,Bursa'yı Fetö şampiyon yaptı,Galatasaray da Fetöcü,e niye Bursa'dan puan aldı? :D

Hakkaten ha,Bursa'yı Fetö şampiyon yaptı,Galatasaray da Fetöcü,e niye Bursa'dan puan aldı? :D

aziz gibi cevap vereyim

"Neden vermesin ki , ne yaparlarsa yapsinlar sonucunda fb nin sampiyon yapilmayacagini en bastan biliyorlardi"

Zorlasan hazir arasi da kotuyken alex i bile baglamis feto diyebilir , malum akil almaz pozisyonlari kacirmisti karar macinda

aziz gibi cevap vereyim

"Neden vermesin ki , ne yaparlarsa yapsinlar sonucunda fb nin sampiyon yapilmayacagini en bastan biliyorlardi"

Zorlasan hazir arasi da kotuyken alex i bile baglamis feto diyebilir , malum akil almaz pozisyonlari kacirmisti karar macinda

Nasıl yapılmayacaktı işte,Fetö'nün bağladığı oyuncuların falan olması lazım o zaman,sadece rakip takım değil kendi içinde de.

Geri
Üst Alt