Yanlış oyuncuya kart verildiyse ya cezayı çevirecen diğer oyuncuya yada hiç vermiyecen ceza adam suçlu değilken 3 maç yedi sence normal mi ?
Hareket 1 maçlık değil tamam ama 3 maçta fazla 2 maç verirsin olur biter yada 3 verip 2 ye düşürürsün , cezalar adil dağıtılmıyor standartı olması lazım birine 3 ver , diğerine kart verme , ötesine 2 maç verle olmaz bu işler ve daima tartışma çıkar.
Normal de degil , ayrica adaletsiz ama ceviremezsin , bu mumkun degil .
Ikinci paragraftaki adil dagitim olmadigina da katiliyorum
Ama suna da adim gibi eminim , ornegin bir quaresma bizim gomis e bunu yapsa ve 2 mac alsa forum yikilir
Malesef herkes kendi penceresinden bakiyor
Pozisyonun bir ozelligi de rovans hareket olmasi . Hakem ogretilerinde rovans hareketler her zaman sert sekilde cezalandirilir
Navarro denen adam burdissonun burnunu kirdi , ve 7 ay ceza aldi , hazirlik macina bile cikamaz hale getirdi fifa adami
Ama arkadasinin burnunu kirdi diye navarro ya vurmayan sadece kovalayan adamlar bile 3-4 mac ceza yediler , yani futbolda oyle takimdaslikmis , korumaymis filan yok , zeki olacaksin
Zidane haksiz miydi , ana baci dumduz gitmis materazzi , ama atilan zidane kupayi kaybeden de zidane in takimi oldu
Hagi haksiz miydi , adam edebilecegi tum tahriki etti ama atilan hagi oldu . Kupa gitse sorumlusu kim olacakti ?
Son olarak bir pozisyon getirmek istiyorum , hic aklimdan cikmaz