O kadarini gercek aziz e soracaksin , ben kotu bir taklidiyim sadece

Okay ciddi sakatlanmış bugün bizim maçta olmayabilirmiş umarım oynamaz kendisine 2 hafta sonra başarılar.

Terim öncesi hamsi 1 sıçradı 2 sıçradı, geçmiyor günler :cautious:

Hüseyin Göcek veya Firat Aydinus'u bekliyorum, bakalim. Oynatan bir hakem olsun da. Cücü, Pala ve Mete pek oynatmiyor.

Trabzon'daki yerliler en verimli maclarini bize karsi oynuyor. Olcay ve Ugur'un üstüne oynarsak kirmizi görebilirler.

Her zaman tek korkum ilk golü yememiz biz bunu ne yapıp ne edip başarıyoruz arkadaş. ilk golü biz atsak trabzonu kevgire çeviririz. Çünkü rakip atınca yerden kalkmıyo maç 90 dakka ise 60 dakka oynanıyo taş patlasa oda.

Bence 3-1 gibi bir skor. Golün 1 ini Gomis atar.

Bizde Linnes,onlarda da Okay sakat deniyor.Okay oynayamazsa orta sahalarına mecbur yama yapacaklar.Sertlikleri epey düşer.Bizim için iyi mi olur kötü mü olur maçta görürüz

Bize 1.35 oran verilmis !!! Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalım
şu aralar 1.35 oranlar hep ev sahibi almıstır. artı olarak 0/1 özellikle oran olarak oynadığım için maçları hep takip ediyorum
bu hafta irlanda ligi ve ingiltere 2. ligine verildi %90 olarak 1.35 liler aldı
Ben bu aralar takip etmiyorumda haşır neşir olduğum zamanlar 1.45 ve 1.50 sıkıntılı oranlardı bunları görünce çekiniyodum o maçtan.1.35 genel olarak iyi oran bencede.

Olcay Şahan: ''Galatasaray'ın başında kim olduğu bizim için pek önemli değil. Galatasaray'ı ezeceğiz ve 3 puanı alacağız.
gerçekten dedi mi böyle birşey?

Oran çok düşük.Bu maçın oranı bu değil bence.Orandaki kadar kolay maç olmaz

Bize 1.35 oran verilmis !!! Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalım
şu aralar 1.35 oranlar hep ev sahibi almıstır. artı olarak 0/1 özellikle oran olarak oynadığım için maçları hep takip ediyorum
bu hafta irlanda ligi ve ingiltere 2. ligine verildi %90 olarak 1.35 liler aldı
Ben bu aralar takip etmiyorumda haşır neşir olduğum zamanlar 1.45 ve 1.50 sıkıntılı oranlardı bunları görünce çekiniyodum o maçtan.1.35 genel olarak iyi oran bencede.
Zarper ustat yorum yapsa da icimiz rahatlasa dunden beri uyku tutmadı

onlardaki en önemli eksik okay filan degil okay mac ici konsantre sorunu olan bir cocuk simdilik

asıl bizim icin tehlikeli onazi zencisi olabilirdi iyiki o yok

Geri
Üst Alt