Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Gomisi durduramaz Trabzonspor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu güzel haber Okay son hafta performanslarına bakıldığında rakibin en formda adamlarından birisi...Okay ciddi sakatlanmış bugün bizim maçta olmayabilirmiş umarım oynamaz kendisine 2 hafta sonra başarılar.
şu aralar 1.35 oranlar hep ev sahibi almıstır. artı olarak 0/1 özellikle oran olarak oynadığım için maçları hep takip ediyorumBize 1.35 oran verilmis !!!Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalım
Ben bu aralar takip etmiyorumda haşır neşir olduğum zamanlar 1.45 ve 1.50 sıkıntılı oranlardı bunları görünce çekiniyodum o maçtan.1.35 genel olarak iyi oran bencede.şu aralar 1.35 oranlar hep ev sahibi almıstır. artı olarak 0/1 özellikle oran olarak oynadığım için maçları hep takip ediyorumBize 1.35 oran verilmis !!!Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalım
bu hafta irlanda ligi ve ingiltere 2. ligine verildi %90 olarak 1.35 liler aldı
Bize 1.35 oran verilmis !!!Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalım
Zarper ustat yorum yapsa da icimiz rahatlasa dunden beri uyku tutmadıBen bu aralar takip etmiyorumda haşır neşir olduğum zamanlar 1.45 ve 1.50 sıkıntılı oranlardı bunları görünce çekiniyodum o maçtan.1.35 genel olarak iyi oran bencede.şu aralar 1.35 oranlar hep ev sahibi almıstır. artı olarak 0/1 özellikle oran olarak oynadığım için maçları hep takip ediyorumBize 1.35 oran verilmis !!!Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalım
bu hafta irlanda ligi ve ingiltere 2. ligine verildi %90 olarak 1.35 liler aldı
üstadın bilgilerinden ve sezgilerinden bizi mahrum bırakmayacağını umut ediyorumZarper ustat yorum yapsa da icimiz rahatlasa dunden beri uyku tutmadı