- 27 Ocak 2010
- 139.423
- 105.763
- 5.648
Burak Yilmaz: Hafta sonu eski taraftarlarinin önüne cikiyorsun lafina katilmiyorum. Benim yuvam Trabzonspor. Bana deger vermeyenlere bende deger vermem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Yilmaz: Hafta sonu eski taraftarlarinin önüne cikiyorsun lafina katilmiyorum. Benim yuvam Trabzonspor. Bana deger vermeyenlere bende deger vermem.
Çok düz olur o ikisi.Fernando'nun yerine olabilir 1-2 sene sonraBu rum cocuklarin icinden gecmeyenin....
Bu arada okayin 7,5 Mioluk cikis bedeli varmis ( diyorlar). Gicikligina alalim derim. Fernando ile manyak olurlar
Çok düz olur o ikisi.Fernando'nun yerine olabilir 1-2 sene sonraBu rum cocuklarin icinden gecmeyenin....
Bu arada okayin 7,5 Mioluk cikis bedeli varmis ( diyorlar). Gicikligina alalim derim. Fernando ile manyak olurlar
Olabilir.Kendini iyice geliştirirse oraya 5-6 sene adam aramayızO zaman alip arkasinda egitir Hoca ve Fernando
s*kayım onların topçularına ne de meraklısınız leşleri eşelemeye . selçuk , olcan , burak gibi geri zekalıları yetmedi mi ? hem adamları zengin ettik hem bize düşman oldular hem de oyuncuları götümüzde patladı burak leşinden az bir şey kazandık verdiği maçlar da cabası . leşçuk kenesi hala çıkmış değil.