Burak Yilmaz: Hafta sonu eski taraftarlarinin önüne cikiyorsun lafina katilmiyorum. Benim yuvam Trabzonspor. Bana deger vermeyenlere bende deger vermem.

tumblr_nrxlyx6eMB1uaprtto1_500.gif

Ndoye: Geleneği sürdürüp kazanmak istiyoruz. Yine gol atacağım. Hiçbir kuşkum yok. Galatasaray maçları ligde en sevdiğim maçlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şunları eze eze yenmeliyiz ki bir daha bu kadar boşboğazlık yapmasınlar.

sent via GSC

Boyle mal mal konusan herkesin k’ina golu koyduk bu sezon. Devam edin

Son düzenleme:
Burak Yılmaz: Kendimi bu maç için özel hazırladım Galatasaray'a büyük sürprizlerim var. Bana saygı duymadılar cevabımı sahada verip tüm seyircileri sessizliğe gömeceğim kralın kim olduğu tekrar hatırlayacaklar...

Sosa: Sezonun en kolay galibiyetini Galatasaray karşısında almıştık, zorlanacağımızı düşünmüyorum şimdiden bir sonraki maça konsantre olmaya başladım..

N'Doye: Antrenman maçları bile Galatasaray maçlarından kolay geçiyor, boş geçeceğimi düşünmüyorum.

Trol bir hesabın yazdıkları sanırım son yazılanlar.Arkadaşlar bunların trollemek için yazıldığını anlamanız lazım.Böyle lafları etmez topçular kolay kolay

Bu rum cocuklarin icinden gecmeyenin....
Bu arada okayin 7,5 Mioluk cikis bedeli varmis ( diyorlar). Gicikligina alalim derim. Fernando ile manyak olurlar

Milleti galyena getirmeye calismayin...
Olcay ve Ugurun bacaklari ellerine verilecek orasi kesin zaten

Paramparca edecegiz

Mac sonu Riza denen tinerci basit goller yedik diyecektir

Burayı okuyan hamsiler alalım mı lan Okay'ı ahahahah korktunuz mu yoksa ?

s*kayım onların topçularına ne de meraklısınız leşleri eşelemeye . selçuk , olcan , burak gibi geri zekalıları yetmedi mi ? hem adamları zengin ettik hem bize düşman oldular hem de oyuncuları götümüzde patladı burak leşinden az bir şey kazandık verdiği maçlar da cabası . leşçuk kenesi hala çıkmış değil.

s*kayım onların topçularına ne de meraklısınız leşleri eşelemeye . selçuk , olcan , burak gibi geri zekalıları yetmedi mi ? hem adamları zengin ettik hem bize düşman oldular hem de oyuncuları götümüzde patladı burak leşinden az bir şey kazandık verdiği maçlar da cabası . leşçuk kenesi hala çıkmış değil.

Makara yapıyoruz yav kudursunlar diye ne boş yaptın :D

Geri
Üst Alt