50000 tane cekirdekci tayfa olacagina 30.000 kemik atesli susmayan taraftar olsun daha iyi bence

d9ec05854857a3aeddbfa11479d52f8d.gif
SoggyUnsteadyJenny-size_restricted.gif
giphy.gif
OrangeFrigidAfricanbushviper-size_restricted.gif

maçın adı #intikam o yüzden tenimiz buz beyaz,gözlerimiz buz mavisi

Geçen basın toplantısında biri hocaya hocam bu dar kadroya rağmen şampiyonluğun favorisisiniz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormuştu. Hoca 'sonunda biri bunu söyledi' dedi. Çoğumuz orta sahanın göbeğinin ilk devre 17 maçta 2 kez bile 11 çıkmamış Selçuk-Donk ikilisi olduğunun farkında değil. Buna rağmen bu noktada olmak hocanın başarısıdır. Fernando-Ndiaye ikilisi 8 maçta oynasa ben Fb maçı dışında puan bırakacağımızı düşünmüyordum. Belki bir de Sivas maçında berabere kalırdık.

Ndiayenin yerine orta saha oyuncu alınmadı, Fernando bir süre sakatlandı. Tüm bunlara ragmen birinciyiz. Fatih Terim farkı.

Heyecanım giderek artıyor güzel oyunla net bir galibiyet alacağız...

Terim geldiginden beri akan oyundan 1 gol yemisiz. Duran toptan gol yemezsek mac her türlü bizim.

Terim geldiğinden beri 3 penaltı golü yemişiz ki bunlardan 2 tanesi net penaltı değil 1 tanesi dışarda bir tanesi uydurma adamlar bile bizi yıkmanın yolunu penaltılarla olduğunu öğrenmiş ki sivas ve kasımpaşa maçında güzel güzel 3 puanlarımızı yediler. Trabzon maçında taraftara çok iş düşüyor 90 dakika hem hakemi hem rakibi sürekli tüm stadın ıslıklaması lazım ki hem rakibi hem hakemi hataya zorlayalım

En kötü senaryo ilk yarı 0-1 geriye düşmemiz olur. Eğer geriye düşersek ölümüne kapanacaklardır. Konya maçındaki gibi salaklık yapıp erken gol yemeyiz umarım. Çıkmaz bu kez. Bir de Gomis'in performansını merak ediyorum. Derbilerde epey vasat oynadı şu ana kadar.

Tezahürat etmek istiyorsanız kale arkalarına gidin. Doğu ve Batı tribünleri zerre bağırmıyor, bağırmaya çalışınca susturuyorlar hatta. Oralarda genelde instacılar ve aileler var. Ha ben rahat maç izlemek istiyorum, bağıracak halim yok derseniz Doğu ve Batı iyidir, özellikle üst kısımları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya ben ilk defa stadyumda maça geliyorum. Sırf görüş açısı daha iyi olsun, oyuncuları daha yakından görebileyim diye daha fazla para ödeyerek doğu alt aldım. Bilseydim senin dediğine göre kale arkalarına giderdim UltraAslan'ın olduğu yerlere zira maçta ben avazım koptuğunca bağırmak istiyorum hatta desibel rekoru kırmalıyız maça düdük davul zurna bilimum ses çıkartan ne varsa sokmak gerek hamsi kafalıların kulakları sağır olmalı bu arada instacılar derken ne demek istediğini tam olarak anlayamadım..

Geri
Üst Alt