DZkWwp4WsAArEYA

25 macta 28 gol yemis Nando. Bu sene zaten cok kotu de neyse.

3 mactir eski Nandoya kavustuk. MT‘da baya iyi oynamis. Süphesiz Hamsilere karsi ekstra motivasyonla cikacaktir

DZkWwp4WsAArEYA

25 macta 28 gol yemis Nando. Bu sene zaten cok kotu de neyse.

Bu ne boş karşılaştırmadır ya tudorlu ve tudorsuz diye ayırmak lazım ayrıca sadece 2 maçta bjk ve akbilspordan 8 gol yedik şimdi 8 golüde musleraya mı saydıkta bu sezon kötü oldu bu takım şampiyon olacak ve muslera yine mimar olacak.

Takım sırf Beşiktaş IBB deplasmanlarında 8 gol yedi.

2 maçta yediği gol toplamda yani 25 maçta yediği gollerin %29'u. Neredeyse üçte birini sırf bu iki maçta yemiş.

Ah ulan Tudor Allah senin bin belanı versin Hırvat Hıyarı. Korkak herif ağzımıza ettin.

sent via GSC

Yukarıda yanlış yazmışım

32% yapıyor %29 değil. Edit yapamadım mesajımı.

sent via GSC

Yukarıda yanlış yazmışım

32% yapıyor %29 değil. Edit yapamadım mesajımı.

sent via GSC

Hadi herşeyi geçtim yine 61 gol atmışız açık ara en çok gol atan takım ( 2.en çok gol atan fb'ye 12 fark ) ve en ofansif takım çoğu zaman özellikle arenada 10 kişi saldırıyoruz hatta muslera orta sahaya kadar geliyor ee haliyle açık verip gol yiyorsun böyle + duran toplarda iyi değiliz , terim geldikten sonra 10 maçta 8 gol yemişiz ( 3 ü penaltıdan ) gayet normal , ama olur mu 10 maçta 3 gol yiyelim , hatta 3 de fazla 1 tane yiyelim muslera o kadar para alıyor dimi gol yememeli.

Son düzenleme:
idda ediyorum su an muslera dünyanin en iyi 5 kaleci arasina girerdi, ha nando napti? söhreti, el üstünde tutulmayi sevmeyi, yillardir mutlu oldugu ülkede kalip hakkiyla parasini almayi secti, biz ne yapiyoruz adam bizi terketmedi diye yer yer ezmeye calisiyoruz, nando su an realin kalesinide barcanin kalesinide cok rahat koruyabilirdi ama o adam gibi adam kariyeri pahasina bizi secti, tskler kaptan #1

Muslera dünyanın en iyi 15 kalecisinden biri olduğunda, zaman 14-15 sezonu. Son 3 senedir ligin bile en kötülerinden. Özellikle bu sene terim gelmeden önce felaketti. Ayrıca muslera bizden sonra Real'e falan gidemezdi. Sevilla, Shakhtar , roma gibi bir tık alttaki takımlarda oynardı. Belki EPL de lvp ya da man u alabilirdi. 14-15 de pek iyi değillerdi çünkü. Terimden sonra toparlanma var ama tabi son 8 maç önemli. Kritik hata yapmayıp yeri geldiğinde maçları almayı bilmeli. Yine de 3.5m çok bir kaleci için, sene sonu maaşında indirime gideceğini sanmıyorum ı yüzden Çin'e, Amerika ya , Katar'a falan satıp uygun fiyata iyi bir kaleci bulmalıyız. Oralara gitmiyorsa da Lazio ya satabiliriz, kendisi de ister büyük ihtimal ama pek para vermezler bonservis olarak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli araların Allah belasını versin diyelim ve yarını pür dikkat beklemeye geçelim diyorum.

Vallahi özledik ya, 2 hafta ara mı olur lan!

Şu 2 hafta bana 1 ay gibi geldi.

Bıktım şu Milli aralardan

sent via GSC

Geri
Üst Alt