Ümit çelme takmak için çıkacaktır maça. Ne yapıp edip kazanmalıyız. Şampiyonluk maçı gibi bir maç bu.

Hesap basit.
İbb yi ne yapıp edip yen ve diğer tüm Anadolu maçlarını kazan.

bjk a yenilsen veya berabere kalsan bile şampiyonsun.

Şampiyonluk maci. Kazanırsak ibb arenadan cikamaz. Haftaya 8tas akhisara gidiyor. Puan kaybi cok olası

ne yalan diyeyim şu yatışlarla geçen haftada bize çelme takılmazsa iyi. o yatışlar boşa gider yoksa.

Takım Trabzon maçındaki gibi bir heyecanla, hırsla, arzuyla oynarsa puan kaybetme ihtimalimiz yok. Sivas veya Kasımpaşa maçlarındaki gibi bir performans sergilenirse puan kaybı garanti. Trabzon maçında izlediğim takım, bu maçı isterse elini kolunu sallaya sallaya alır.

Hadi be alalım şu maçı valla şu maç biran önce gelsin kazanalım,İBB adlı şerroların içinden geçelim sonra

Bizim bir avantajimiz var . Maglubiyeti basaksehire almadiktan sonra hep bir maglubiyet kredisi ile maclara cikiyoruz

En kotu ne olur , genclere 3-0 yenilsek bile 6 da 6 yine sampiyon yapar

Genclerbirligi ve basaksehiri yener isek , kalan 5 macta 4 galibiyet de yetiyor . Ki bunlar rakipler full cikarsa bile gecerli

Yarın epey stresli bir gün olacak...

En korktuğum maç bjk-ibb hikaye eğer bu maçı alırsak şampiyonuz ama bildiğimiz ümit özat ölecek ama yine de bize zarar vermek için çocuğunu kesecektir...

Takım Trabzon maçındaki gibi bir heyecanla, hırsla, arzuyla oynarsa puan kaybetme ihtimalimiz yok. Sivas veya Kasımpaşa maçlarındaki gibi bir performans sergilenirse puan kaybı garanti. Trabzon maçında izlediğim takım, bu maçı isterse elini kolunu sallaya sallaya alır.

Deplasman oyunumuz düzelmeye başladı gibi ama yine de iç saha performansı çok ayrı.

Fikstürde puan kaynı yapacağımız iç saha maçı bir tek Başakşehir görünüyor. Onu almak zorunda kalırsak sıkıntı olur.

Bizim takım baskı altında düşüyor. Gomis, Belhanda falan orada dağılıyorlardı önceden. Bu maçı almak Başakşehir maçına da olumlu yansır güven açısından o yüzden. Lider çıkıp vermememiz lazım.

Maç pazartesi

Bu maçta puan kaybı bekliyorum, olur olmaz bilemem ama nedense pek umudum yok.
Pardon doğru ya maç yarın değil, dalgınlık işte... Teşekkürler abi.:hat:

Pazartesi olması da bir etken tabi ki. Yenmek zorundayız ama, tek umudum Fatih Terim artık.

Feg'in performansı çok önemli olacak bir de, deplasmanlardaki bitiricilik sıkıntısını onla çözebiliriz gibi duruyor.

Feg'in performansı çok önemli olacak bir de, deplasmanlardaki bitiricilik sıkıntısını onla çözebiliriz gibi duruyor.
Katılıyorum reis Trabzon maçında oldukça istekliydi, Tudor TD olarak başımızda olsaydı bu maçtan ümidi çoktan kesmiştim ama çoğu futbolcu Fatih Terim ile tempolu oynamaya başladı, Gençlerbirliği maçı bizim için iyi bir ölçü olacak sanırım.

Pazartesi günü 50 milyon kişi gençlerbirliği için dua edecek, tv karşısında tırnaklarını yiyip Galatasaray gol attığında kahırlarından ölecekler

Bu sene tanrı bizim almamızı istiyor ne yapsalar boş

TapaTalK

Geri
Üst Alt