Ercan Hayta
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.588
- 135
- 1.333
Ümit çelme takmak için çıkacaktır maça. Ne yapıp edip kazanmalıyız. Şampiyonluk maçı gibi bir maç bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın epey stresli bir gün olacak...
Deplasman maçı, kritik 3 puan, tüm rakiplerin 3 puan almış.. Daha ne olsun stres için hocam?Neden ?
Takım Trabzon maçındaki gibi bir heyecanla, hırsla, arzuyla oynarsa puan kaybetme ihtimalimiz yok. Sivas veya Kasımpaşa maçlarındaki gibi bir performans sergilenirse puan kaybı garanti. Trabzon maçında izlediğim takım, bu maçı isterse elini kolunu sallaya sallaya alır.
Deplasman maçı, kritik 3 puan, tüm rakiplerin 3 puan almış.. Daha ne olsun stres için hocam?![]()
Deplasman maçı, kritik 3 puan, tüm rakiplerin 3 puan almış.. Daha ne olsun stres için hocam?![]()
Pardon doğru ya maç yarın değil, dalgınlık işte... Teşekkürler abi.Maç pazartesi
Bu maçta puan kaybı bekliyorum, olur olmaz bilemem ama nedense pek umudum yok.

Hocam kusura bakma ya, maçı yarın sanmıştım, dalgınlığıma geldi.. Pazartesi çok stresli olacak o halde, düzeltme yapayımAma yarin diyorsun , pazardan stresini yasayacaksin gibisinden mi ?
Katılıyorum reis Trabzon maçında oldukça istekliydi, Tudor TD olarak başımızda olsaydı bu maçtan ümidi çoktan kesmiştim ama çoğu futbolcu Fatih Terim ile tempolu oynamaya başladı, Gençlerbirliği maçı bizim için iyi bir ölçü olacak sanırım.Feg'in performansı çok önemli olacak bir de, deplasmanlardaki bitiricilik sıkıntısını onla çözebiliriz gibi duruyor.