Sadece 3 puan almazsın çok net mesaj verirsin rakiplere ben varken siz ikincilik için yarışınıza devam edin mesajıdır bu ...

Yarin isim gucum var izleyemiyecem maalesef - kim pazartesiye koymussa bu maci allah belasini versin
Umarim kazaniriz flashscore'dan takip ederim artik.:/

DaRzsOUXkAESR7K.jpg

Reis, "Maçın Adamı Olacağım" gibi bakmış
Içimiz Rahat; Şovunu yap
tapatalk_1523215934712.webp

Burda yazma sebebim eğlencesine idi. Kendisi hakkında düşüncem ise beklentinin altında, burda yerin dibine sokulduğu durumun ise üstünde. Aldığımız fiyatlara elden çıkarılmayacaksa faydalanmaya devam.

Aynen katılıyorum. Canlı canlı izledim kaç defa. Giderse oyun bazındaki baya geriye gideriz. Kalırsa da bundan daha iyisi olmaz hucüm anlamında. Oyunun içinde kaybolan bir isim değil ama 10 numara olacak isim de değil. Taraftar bir orta saha olarak görürse daha iyi gibi.

Ben yüzde 51 onun tarafındayım.

Bjk maçında yenilsek bile bir şey olmuyor o durumda. Süper olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir maçını kazanma olasılığımız daha düşük Beşiktaş’a kıyasla.

Başakşehir maçı-Konya maçının zoru
Beşiktaş maçı-Trabzon maçının zoru

Trabzon maçını çok rahat aldık. Beşiktaş zor olur ama aptallık etmezde 11-11 oynarsak alırız.

Başak maçında TOP ŞANSI bizden olmalı. Konya gibi kabız günde olursak 3 ihtimalli.

2. En korktuğum maç Alanya
3. En korktuğum ise Gençler

Maçı.

Yarın şampiyonluğu istiyorsak herkesi üst üste koyup en alttakine vurup parçalamalıyız. Galibiyet için her yol mübah bu maçta.

Bjk maçında yenilsek bile bir şey olmuyor o durumda. Süper olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir maçını kazanma olasılığımız daha düşük Beşiktaş’a kıyasla.

Başakşehir maçı-Konya maçının zoru
Beşiktaş maçı-Trabzon maçının zoru

Trabzon maçını çok rahat aldık. Beşiktaş zor olur ama aptallık etmezde 11-11 oynarsak alırız.

Başak maçında TOP ŞANSI bizden olmalı. Konya gibi kabız günde olursak 3 ihtimalli.

2. En korktuğum maç Alanya
3. En korktuğum ise Gençler

Maçı.
BU NE

Y
O
U
N
E
S

B
E
L
H
A
N
D
A

Şu maç oynansın bitsin artık haftaya tüm ülkeye şampiyon kim göstereceğiz. Yarın staddayız en son burada lincoln ün golüyle kazandığımız maçtaydım oda çok önemli maçtı yine uğurlu geliriz inş ..

trübünde adam mı öldürdükte 9 gün ara oldu köpek sürüsü? geçmiyo zaman...

Bu staddaki en güzel anım hakanın feneri üçlediği maçtır ne gündü ama:) en kötü anım ise hayrettinin 18 penaltının hepsinde terse yatmasıdır ogün maç gece 1 de bitmişti sanırım eve yürüdük vasıta olmadığından :)

Wallaha ne yalan söyliyeyim bende çekiniyorum bu maçtan. Fener deplasmaninda bile pozitif bir sonuç bekleyen bir ben vardım galiba.

Ama Konya maçı gibi erken bir gol yersek al başına belayı. Bizim oyuncuların kırılgan bir yapısı var zaten baya stressli maç bekliyorum.

Sonuç ne olursa olsun haftaya Başak'ı mutlaka yenmemiz lazım. Ben diğer renkdaslar gibi kader maçı olarak görmüyorum Gençler maçını. Kredimiz var.

Geri
Üst Alt