Yunus Aydın
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2013
- 1.926
- 45
- 738
çok rahat koyarız 4-0 kazanırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin sampiyonlugu imkansiz fenere gelene kadar başak 3 bjk 2defa sampiyon olur.Bugünkü Gençlerbirliği ve gelecek haftaki Başakşehir maçı çok önemli.
Özellikle bugünkü Gençlerbirliği maçı çok önemli. Dün berbat futbolla maç kazanan Fenerbahçe şampiyonluk planları yapmaya başladı. Bugün bizden gelecek olası bir mağlubiyetle şampiyonluk hayalleri kurarlar ve imkansız değil! Adamların fikstürü çok iyi. Bu akşam alacağımız galibiyet bu hayallerine darbe vurup gelecek hafta alacağımız diğer galibiyetle o hayalleri tamamen suya düşürmek gerek.
Ben olumsuz bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu akşam da gelecek hafta da üç puan alacağız. Bundan şüphem yok. Sadece olasılıkları söylemek istedim.
Fenerin sampiyonlugu imkansiz fenere gelene kadar başak 3 bjk 2defa sampiyon olur.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 takimin birden puan kaybedip fbnin onunu acmasi imkansiz hem fb bu futbolla sampiyon fln olamaz.Gorursun kalan 6 haftada max 4 galibiyet alacaklar.Fenerin sampiyonlugu imkansiz fenere gelene kadar başak 3 bjk 2defa sampiyon olur.
Gençler ve Başakşehir'e karşı puan kaybetme ihtimalinde olacakları yazmıştım. Bu doğrultuda Fenerbahçe artık kalan maçlarında 6'da 6 yaparsa bak bakalım şampiyon olma ihtimali var mı yok mu! Beşiktaş'ı yenmemize rağmen bu ihtimal olası duruyor. Başakşehir bizi yense bile son haftalarda puan kaybedecek.
3 takimin birden puan kaybedip fbnin onunu acmasi imkansiz hem fb bu futbolla sampiyon fln olamaz.Gorursun kalan 6 haftada max 4 galibiyet alacaklar.
Fener sampiyon olsun fenerstoredan forma alir maca giderim.3 takimin birden puan kaybedip fbnin onunu acmasi imkansiz hem fb bu futbolla sampiyon fln olamaz.Gorursun kalan 6 haftada max 4 galibiyet alacaklar.
![]()
Ne yazik ki belirtmem gerekiyor bu macta puan kaybina kesin gozuyle bakiyorum
Hatta maglup olacagimiza eminim diyebilirim
3 takimin birden puan kaybedip fbnin onunu acmasi imkansiz hem fb bu futbolla sampiyon fln olamaz.Gorursun kalan 6 haftada max 4 galibiyet alacaklar.

Gençler ve Başakşehir'e karşı puan kaybetme ihtimalinde olacakları yazmıştım. Bu doğrultuda Fenerbahçe artık kalan maçlarında 6'da 6 yaparsa bak bakalım şampiyon olma ihtimali var mı yok mu! Beşiktaş'ı yenmemize rağmen bu ihtimal olası duruyor. Başakşehir bizi yense bile son haftalarda puan kaybedecek.