Bugünkü Gençlerbirliği ve gelecek haftaki Başakşehir maçı çok önemli.

Özellikle bugünkü Gençlerbirliği maçı çok önemli. Dün berbat futbolla maç kazanan Fenerbahçe şampiyonluk planları yapmaya başladı. Bugün bizden gelecek olası bir mağlubiyetle şampiyonluk hayalleri kurarlar ve imkansız değil! Adamların fikstürü çok iyi. Bu akşam alacağımız galibiyet bu hayallerine darbe vurup gelecek hafta alacağımız diğer galibiyetle o hayalleri tamamen suya düşürmek gerek.

Ben olumsuz bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu akşam da gelecek hafta da üç puan alacağız. Bundan şüphem yok. Sadece olasılıkları söylemek istedim.

Bugünkü Gençlerbirliği ve gelecek haftaki Başakşehir maçı çok önemli.

Özellikle bugünkü Gençlerbirliği maçı çok önemli. Dün berbat futbolla maç kazanan Fenerbahçe şampiyonluk planları yapmaya başladı. Bugün bizden gelecek olası bir mağlubiyetle şampiyonluk hayalleri kurarlar ve imkansız değil! Adamların fikstürü çok iyi. Bu akşam alacağımız galibiyet bu hayallerine darbe vurup gelecek hafta alacağımız diğer galibiyetle o hayalleri tamamen suya düşürmek gerek.

Ben olumsuz bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu akşam da gelecek hafta da üç puan alacağız. Bundan şüphem yok. Sadece olasılıkları söylemek istedim.
Fenerin sampiyonlugu imkansiz fenere gelene kadar başak 3 bjk 2defa sampiyon olur.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

W7O4YN.gif

Fenerin sampiyonlugu imkansiz fenere gelene kadar başak 3 bjk 2defa sampiyon olur.

Gençler ve Başakşehir'e karşı puan kaybetme ihtimalinde olacakları yazmıştım. Bu doğrultuda Fenerbahçe artık kalan maçlarında 6'da 6 yaparsa bak bakalım şampiyon olma ihtimali var mı yok mu! Beşiktaş'ı yenmemize rağmen bu ihtimal olası duruyor. Başakşehir bizi yense bile son haftalarda puan kaybedecek.

Saha dışı faktörler müdahale etmediği sürece 3 puan bizimdir.Şampiyonluk meşalesinin yakıldığı maç olabilir galibiyet hem 3 puan hem de rakiplere net bir mesaj vermemizi sağlar...

2 haftada 6 puanımızı alır ense yaparız. Bu gecede zor maç falan hikaye rahat alırız.

Gençler ve Başakşehir'e karşı puan kaybetme ihtimalinde olacakları yazmıştım. Bu doğrultuda Fenerbahçe artık kalan maçlarında 6'da 6 yaparsa bak bakalım şampiyon olma ihtimali var mı yok mu! Beşiktaş'ı yenmemize rağmen bu ihtimal olası duruyor. Başakşehir bizi yense bile son haftalarda puan kaybedecek.
3 takimin birden puan kaybedip fbnin onunu acmasi imkansiz hem fb bu futbolla sampiyon fln olamaz.Gorursun kalan 6 haftada max 4 galibiyet alacaklar.

ADIM ADIM YÜRÜYORUZZZ 21. ŞAMPİYONLUĞA

Ne yazik ki belirtmem gerekiyor bu macta puan kaybina kesin gozuyle bakiyorum

Hatta maglup olacagimiza eminim diyebilirim

Once su maci bir kazanalim. son hatalar biraz kisitli gecti gol acisindan, Farkli galibiyet bekliyorum.

Onumuzdeki surecte tek cekindigim mac ise Basaksehir maci.
En tedirgin oldugumu konu ise taraftarimiz rakiple mi ugrasacak yoksa bizim takimi mi atesliyecek? Basak sehir gibi takimlari maglup etmek icin kucuk takim isen onlarin konsantre dagikligini bulacaksin.. Buyuk takim isen onlarin sistemli oyunu surklase etmen Yani her mevkide dogru yerde olman, bire bir mucadelerde top gecse bile sen gecemezsin anlayisi. This is Siparta ulan gibi bir durus lazim xD

Saka bir kenara Once Gencler ardindan Basaksehir! ondan sonrasina bakariz

fb nin sampiyonlugu hakkinda kocaman net bir analiz yapti , GS ye karsi ikili averajlar esit , genel averaji gecip gecemeyeceklerine gore minimum 2 maglubiyet , belki de toplamda 7 puan kaybi lazim , sirf GS icin

bjk icin ise 3 puan kaybi lazim , bir baska deyisle GS ye yenilmesi , ya da beraberlik alirsa bir macta daha puan kaybetmesi lazim bjk nin cunku ikili averajda bjk , fb ye ustun .. e GS ye yenilirse GS hangi maclarda 7 puan kaybedecek baska ? GS yi yenerse veya berabere kalirsa baska puan bjk nerede kaybedecek

basaksehir icin ise 5 puan kapatmasi lazim , GS ye yenilirse basaksehir , bir macta daha puan kaybetmesi lazim , beraberlik alabilirse , bu kez o bir macta yenilmesi lazim ki fb ye gecilsin .. e yine GS ye yenilirse basaksehir , GS baska nerede 7 puani kaybedecek ki fb gecsin

yani nereden baksan olmuyor tutmuyor .. cok zorlarsan , ancak su olur .

bjk GS yi yenecek , ve GS de bir surpriz maglubiyet daha alacak ,fb averajla gececek GS yi (6 puan kapatmak icin)
bjk de baska bir macta , ornegin akhisar , maglubiyet alacak , fb 1 puanla gececek bjk yi (2 puan arti ikili averaji kapatmak icin)
GS , basaksehiri yenecek , basaksehir ayrica bir macta daha berabere kalacak (5 puani kapatmak icin , yetiyor cunku ikili averajda fb onde)

yani adamlarin bu denli umutsuz olmasi normal cunku bu ihtimaller olurken fb nin de 6 da 6 yapmasi da lazim

3 takimin birden puan kaybedip fbnin onunu acmasi imkansiz hem fb bu futbolla sampiyon fln olamaz.Gorursun kalan 6 haftada max 4 galibiyet alacaklar.

Ben de bu havada bunların olacağını düşünmüyorum.

12 Ağustos günü ben Fenerbahçe şampiyon olamaz demiştim ama liderden 4 puan geride son 6 haftaya giren takım şampiyon olabilir. Bu olasılığı ve bugün gerçekleşmesi muhtemel bir yenilgi sonrası olabilecekleri yazmıştım sadece. :hat:

Fenerbahçe en fazla 3. olur. Rahatlayalım, kendimize bir çay söyleyelim.

Geri
Üst Alt