Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Fernando sonrası daha organize oyun oynarız hücum hattı da Trabzon maçındaki gibi oyun sergiler Rodrigues tutukluğunu atarsa üzerinden galibiyet alırız ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok kritik maç...rakibin gücünden çok deplasman olması önemli...kapanıp kontra arayan bir takımla oynayacağız...Gomis çok önemli
Şimdi önümüzde 2 ihtimal var:
1. Gençlerbirliği ve Başakşehir bu iki maçtan alacağımız 6 puan bizi yüzde 99 şampiyon yapar Beşiktaş maçı formalite olur.
2. Bu iki maçtan 4 puan alırsak yine lider oluruz ancak bu sefer Beşiktaşı evimizde yenmemiz şart olur.
Bu iki maçtan 4'ten daha az puan alacağımız ihtimalini değerlendirmiyorum bile...
hiç sanmıyorum adamlar düştü düşecek mecbur açık oynayacaklar.çok kritik maç...rakibin gücünden çok deplasman olması önemli...kapanıp kontra arayan bir takımla oynayacağız...Gomis çok önemli
Düşmemeye oynayan takım bize karşı açık oynamaz.hiç sanmıyorum adamlar düştü düşecek mecbur açık oynayacaklar.çok kritik maç...rakibin gücünden çok deplasman olması önemli...kapanıp kontra arayan bir takımla oynayacağız...Gomis çok önemli
Beşiktaş puan kaybedebilir renktaş o kadar sağlam görmüyorum onları. Hafta geçtikçe tempo olarak iyice düşüyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim maça kadar Beşiktaş'ın oynayacağı 3 maç evlerinde Göztepe ve Malatya ile deplasmanda Akhisar maçları. Beşiktaş'ın bu 3 maçta puan kaybetmesi bence çok düşük bir ihtimal. Ama inşallah bir beraberlik falan alır Akhisar deplasmanında mesela. Sorun değil biz evimizde Beşiktaş'ı her türlü yeneriz. Ya da en kötü berabere biter ama yenilmeyiz. Bu sezon evimizde yenilmeme serisini şampiyon olana kadar devam ettiririz..
tabii ki de selçuk.Sanırım ilk defa sakatliksiz cezalisiz olmadan tam ve ideal kadromuzla cikma şansımız var. Tek soru isareti donkmu selcukmu oynayacak.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
El mahkum renkdas. Sene sonu ilk iş sol bek ile birlikte bir 8 numara olmalı.tabii ki de selçuk.Sanırım ilk defa sakatliksiz cezalisiz olmadan tam ve ideal kadromuzla cikma şansımız var. Tek soru isareti donkmu selcukmu oynayacak.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sözleşmesi uzatıldı hiç oynamaz olur mu?
trabzon maçındaki selçuk ile fernando hiç de fena olmaz aslında.