olumsuz yorumlardan tırsdım adeta
rahat geçeceğiz gibi bir his var içimde;)

Gençlerbirliği serbest düşüşe geçti bu bizim için bence çok büyük avantaj 10 hafta yenilmedikleri dönemki hallerinden eser yok,Bu havayı almışken bunları geçeriz diyorum

Porto'nun yaşadıkları ders olmalı.Namağlup liderken son 2 deplasmanda saçmasapan 2 takıma yenildi adamlar.Liderliği bıraktılar.Bizim en zor deplasmanımız Alanya maçı.Gençlerbirliğiyle Alanya form olarak yer değiştirdi.Birisi kaç maçtır kazanamıyordu sonradan toparladı,birisi de kaç maçtır kaybetmezken şimdi de maç kazanamıyor.Gençlerbirliği ilk golü yerse dağılacak kıvamda ama Alanya öyle değil.O yüzden Alanya maçı 3 puan olsun yüzde 99 şampiyon oluruz

Taraftarda rehavet olur İmparatorun takımında asla ne yapar ne eder havada tutar takımı kazanırız.

Gençlerbirliği
Alanya
Akhisar
Göztepe

4 maçtan 10

Başakşehir-G
Beşiktaş -B
Y.Malatya

3 maçtan 7

74 puan eder.

Beşiktaş ve Fener otomatik eleniyor. Başakşehir’i yenersen de maksimum 74 yapabilirler ki 6 maçın birinde bile takılsa şampiyonluk gelir.

17 puan =%90 şampiyonluk

Puan kaybını ne kadar geç yaparsak o kadar iyi.

4 maçımızı kazanırsak sıra ile

G.Birliği
Başakşehir
Alanya
Beşiktaş

31. Hafta en kötü

Gs-69
Başakşehir-65
Beşiktaş-62

Olacak. 32. Veya 33. Hafta turu atarız o zaman.

G.Birliği - 3
Basaksehir - 3
Alanya - 3
Besiktas - 1
Akhisar - 3
Malatya - 3
Göztepe - 1 (Şampiyonluk garanti olacak)

Gençlerbirliği
Alanya
Akhisar
Göztepe

4 maçtan 10

Başakşehir-G
Beşiktaş -B
Y.Malatya

3 maçtan 7

74 puan eder.

Beşiktaş ve Fener otomatik eleniyor. Başakşehir’i yenersen de maksimum 74 yapabilirler ki 6 maçın birinde bile takılsa şampiyonluk gelir.

17 puan =%90 şampiyonluk

Puan kaybını ne kadar geç yaparsak o kadar iyi.

4 maçımızı kazanırsak sıra ile

G.Birliği
Başakşehir
Alanya
Beşiktaş

31. Hafta en kötü

Gs-69
Başakşehir-65
Beşiktaş-62

Olacak. 32. Veya 33. Hafta turu atarız o zaman.

ibb ve 8taşı kesin yenmemiz lazım.
herkesi yenip şampiyon olmak daha zevkli.

Ümit'e tavsiyem takımını bu maça konsantre edeceğine sonraki 2 maçı düşünsün.Kayseri bu haldeyken de yenemezlerse zaten küme düşsünler.Sonraki Osmanlı maçını da alırlarsa küme kalma ihtimalleri epeyce olur

Sanırım ilk defa sakatliksiz cezalisiz olmadan tam ve ideal kadromuzla cikma şansımız var. Tek soru isareti donkmu selcukmu oynayacak.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence de Selçukla başlar Fatih Hoca, orta sahada Fernando - Selçuk ikilisi ilk 11 olur, Ryan Donk ikinci yarı 60. dakikadan sonra Selçuk'un yerine oyuna girer. Bu maçta Fernando'nun artık 90 dakika oynayacağını düşünüyorum. Oynamalı hatta bir gol pası vermeli ya da gol falan atmalı, Ahtapot lakabına uygun oynamalı artık Fernando Reges göstermesi gereken maç bu maç geldi çattı işte büyük futbolcu olduğunu herkese ispatlasın şampiyonluk yolunda...

1551.webp

Sabah Sabah ne güldüm buna :D Bunu 1 Nisan Şakası olarak yapacaklardı varya

sorun tinerciler değil zaten. yani işler ters gitse o maça kadar ve 2 puan önümüze geçseler dahi yenmemiz durumunda yine üstlerine çıkarız.
asıl problem ibb denen karaktersizler sürüsü.

taşakşehir federasyon ve hakemler tarafından açık bir şekilde destekleniyor. son Akhisar maçında dışarıdan çevirdikleri topla gol attılar ayrıca Emre denen çirkef oyuncu direk kırmızı kart görmeliydi gitti Akhisarlı oyuncuya kırmızı gösterdi. Galatasaray düşmanı büyükler masa başı oyunları ve hakemlere verdikleri talimatlarla malum takımlardan birini şampiyon yapmaya uğraşıyorlar ya ama çabaları nafile bu sezon şampiyonluk bizim kimselere bırakmayız buradan sonra hepsini üst üste koyarız öyle yaparız...

Acil : Gamsız baykuşlar uzak dursun Mayıs’a kadar.

Yönetim

Geri
Üst Alt