Biz neden pazartesi oynuyoruz?

Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Fernando Selçuk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Son kararım bu açıkçası,Serdarı Adebayorun üstüne salmalıyız

2 mac önceki tahminlerim:

Fenerbahce 0-0 Galatasaray
Galatasaray 2-0 Trabzonspor ( son Dakika golü olmasaydi dogru olurdu ;) )

Genclerbirligi maci kanimca rahat gececektir. Ümit Özati sevmesekte cogu maclarda takimini defansiv oynayan bir Hoca degildir. Ilk golu 0-15 dakikalarda atacagiz. Gencler dahada risk alacak ve kontradan 2 tane daha yer.

Genclerbirligi 0-3 Galatasaray

Rahat geçer diye düşünüyorum umarım yanılmam bu saatan sonra böyle bir rakipe karşı kayıp etme luksumuz yok

Bizim için en kritik maç bence. Gençleri yendiğimiz takdirde o havayla her türlü Başakşehir'i de yeneriz, zaten iç saha maçlarını domine ediyoruz. Su iki maçtan 6 puan çıkarırsak rakipler hiç puan kaybetmese dahi(ki bence bizimle oynayacaklari maçları saymiyorum Başak ve Bjk'nin 6/6 yapması zor), geriye kalan 5 maçın birinde bizim puan kaybetme kredimiz olacak.

Son düzenleme:
Fenerbahce Besiktas maci haric son 17 macta en az 1 gol atmisiz deplasmanda

Pazartesi biraz erken olmus liderin maci icin. Soyle sali veya carsambaya koysalardi daha iyi olurdu. Hem diger takimlarin galip gelecegi maclari iyice sindirirdik.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sessesgon pdfk ya mı sevk edildi
Edit edilmiş

Alemin Tek Kralı

biletler çok fena pahalı arkadaşlar
haberiniz olsun

Arenada oynadığımız gibi oynasak rahat alırız.Bu maçın oyunu Alanya maçının da işareti olacak.

Baskılı oyunla başlayıp fişi erken çekeriz. Stres yapılacak birşey yok. Sayılı hafta kaldı FT etkisi başladı.

İddaa da 1.60 oran var fakat düşecektir 1.35-1.40 civarına çekileceğini düşünüyorum avrupada oranlar 1.50 civarlarına inmiş durum da bu durum da bugün ya da yarın iddaa 1.35 yapacaktır

Şu an 1.40'a düşmüş durumda maç günü yaklaştıkça daha da düşme ihtimali var

Bilet satışları çıkacak mı pasolig'de, ne zaman ve fiyatı ne kadar? Çıkmayacaksa nereden bilet bulabiliriz. UltraAslan'a mı veriyorlar tüm deplasman biletlerini acaba?

Abi en çok korktuğum maçlardan biri nasıl rahat geçebilriz diyorsunuz yahu :D , Pazartesi olması iyi bence diğerleri 3 puanı alırsa, % 100 kazanmaktan başka şansımız olmayacak daha hırslı çıkarız.

Sessegnon pfdk'ya sevk edilmiş ama sevk edildiği maddelerin cezalarını bulamadım.Nasıl bir maddeyse artık ceza karşılığı yok :) hiç sevk etme o zaman daha iyi

Geri
Üst Alt