hizli sekilde 2-3:0 yapip Serdar ve Feghouli'yi cikarmak gerek

Fotoğrafa bakınca otomatik olarak manasız bir güven duyuyor ve arkama yaslanıyorum.

Efsunlu foto anasını satayım.
tapatalk_1521266615805.webp

Fernando banko 11 oynar bakında görün bundan sonra maç kaçıracağını sanmıyorum sakatlık filan olmazsa

Bu arada Galatasaray-Başakşehir iddaa oranları açıklandı.

1.55 3.40 3.80

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tiskiniyorum Pazartesi maçlarından..

Bu arada Donk 11 oynarsa Fernando'nun nekahet dönemine yorabilirim.
Başakşehir ve Beşiktaş maçlarına olabildiğınce diri bi Fernando'ya ihtiyaç var.

Ama 60-70 dakika çıkaracak durumu varsa Fernando'yla başlar diye düşünüyorum.

5.50
3.90
1.30

Şuan oranlar bu 1.60 dan baya düşmüş

Belhanda artık 1 gol atsın lütfen ya nasıl 10 numara anlamadım sadece 1 golü var 20 küsür maçta, asistten ziyade Belhanda'dan gol bekliyorum bugün...

Olacak artik o kadar. Herifler evde baya kötülermis. Sessegnonu tut yeter galiba
Sessegnon'da yaratıcılık olarak kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat takımları harbiden o kadar kötü ki bir noktadan sonra o da yıpranıyor onları zayıf yerlerinden vurabiliriz hem ahmet oğuz hem de uğur gibi 2 tane bek oyuncusu üzerine oynarsak kırmızı kart bile aldırırız

Olacak artik o kadar. Herifler evde baya kötülermis. Sessegnonu tut yeter galiba
Sessegnon'da yaratıcılık olarak kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat takımları harbiden o kadar kötü ki bir noktadan sonra o da yıpranıyor onları zayıf yerlerinden vurabiliriz hem ahmet oğuz hem de uğur gibi 2 tane bek oyuncusu üzerine oynarsak kırmızı kart bile aldırırız

Ahmet oguzu fena bulmuyorum aslinda, dikkat edilmesi gerek

Valla bayağı sabırsızım.Bir an önce maçın başlamasını bekliyorum.Skor önemli değil 3 puan bizim olsun yeter tabii ki güzel bir skor ile kazanmak da işin ekstrası olur.

Açıkçası Ankara deplasmanlarından her zaman çekinmişimdir.Benim gözümde Ankara deplasmanlarından alınan 3 puan şampiyonluk habercisidir.İnşallah bir kaza,bela yaşamadan galibiyete ulaşırız bu maçta.

Aslında Gençlerbirliği de eski gücünde değil.Zaten ligdeki konumlarından da bu belli oluyor.Eskiden en kötü zamanlarında dahi çekinilecek bir kaç futbolcuları olurdu.Şimdi bakıyorum da ligin belki de en kötü kadrolarından birine sahipler.Sessegnon dışında elle tutulur futbolcuları yok.Yine de erken dakikada golü bulmamız lazım.Eğer gol gecikirse rakibin direncini arttırmış oluruz.

Geri
Üst Alt