9 gün ara verildiği için şu an ciddi sıkınıtılıyım.maçı izlesem mi ,radyodan mı takip etsem yoksa twitterdan mı,yoksa dışarda mı dolaşsam bilmiyorum

Her zaman ileriye bakmak gerekir ama şu Sivas ve Kasımpaşa maçlarını hatırladıkça strese giriyorum. Özellikle Kasımpaşa maçını nasıl verdik anlayamıyorum. O maçı alsaydık bjk maçında tur atailirdik. Kısmet diyelim. Her şerde bir hayır vardır. Şampiyonluk Gençler, ibb ve Alanya maçlarından geçiyor. Bu üç maç bizi şampiyon yapar. Birinde tökezlersek arkamızdan esen rüzgar tersine dönebilir.

Bu akşam kazanacağımızı düşünüyorum. Artık son haftalara gelirken teknik heyet ve futbolcular bu maçın ciddiyetinin farkındalardır diye düşünüyorum. Fatih terim gerekli olan motivasyonu ve kazanma azmini futbolculara aşılayacaktır buna şüphem yok.

1.55 lere sıkıntılı diyen biri vardı, kimdi o.
Değişir heralde daha. Böyle kalmaz.

Her oranda o tip sıkıntılar olabilir ki ama. Bence arkadaşın dikkatini o oran çekmiştir. Bi ara bende de 1.95 takıntısı vardı. 1.95'lerin ilk yarı/ikinci yarı kazanacağına inanıyordum. Baktım ki üst üste bu inancım gerçekleşmedi. Takıntılı olan bu düşüncemi değiştirmiştim. %90 civarlarında bir oranın galibiyetine ya da mağlubiyetine inanmam.

bein muhtemel 11'de Donk'u yazmış Fernando yedek güya

Fernando sakat m ya,son maçta kart cezalıydı ne zaman oynayacak bu adam sezon bitiyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DaWUruqXUAA1oFE.jpg

DaWWVJfXkAI5D5i.jpg

formaya değil armaya odaklanın.gomisin günü olabilir

Pazartesi'ye maç koyanların!Kaç gündür bekliyoruz.Adi,şerefsizler...

Geri
Üst Alt