6F4BBDBB-19F6-4869-A9E9-9C1C4ACCC921.webp

ac 2015e bak.murhan bile beni motive etmiş hamza zamanında,hamza varken maşallah herkes umutluymus.herkes motiveymiş.olacak olacak totemi falan.....

o zaman sneijder vardı tamam ama şimdi niye böyle millet anlamıyorum.fatih terim varken aslantepede basaksehir ve bjk maclarını kazanabiliriz....

ki 2015te kazandıgımız her macta altımıza ettik neredeyse.şanslıydık baya.
Abiciğim zaten iç sahada sorun yok bu takım Alanya,Akhisar,Göztepe maçlarını kayıpsız geçebilecek mi sorun o

bu maçı kazanamazsak gider şampiyonluk.
başşşakşehirin zor maçı kalmadı nerdeyse.
bizim birde beeeşşektaş maçımız var.

açıkçası benim bildigim terim reaksiyon göstermeyen tepki koymayan oyuncu profilini hic sevmez takımın cogunluguda böyle maalesef

sampiyon olsak bile ne yapacak bilmiyorum bu kadroyla avrupada otoban olacagımızı görüyürdur
Ceza gelmezse CL'ye katılma parasıyla 11/12'deki gibi bir transfer hareketi yapabilir

Arena'da bunlara gömeceğiz de deplasmanda ne yapacağız? Alanya'ya bu oyunla kaybetmemiz çok olası yine..
Gençler maçı dün içeride oynansa 3-4 atıp yollardık deplasmanda başka bir şey oluyor anasını satayım.

30k taraftar + parçalı lazım alanya maçı için

Abiciğim zaten iç sahada sorun yok bu takım Alanya,Akhisar,Göztepe maçlarını kayıpsız geçebilecek mi sorun o
alanya ,akhisar ve göztepe tabiki mücadele edecek.ama alanya bu hafta da kazanıp rahatlayabilir biraz.bütün bunların dısında o maçlarda açık futbol oynanacak ve sandıgınız gibi zor olmayacak bence

ac 2015e bak.murhan bile beni motive etmiş hamza zamanında,hamza varken maşallah herkes umutluymus.herkes motiveymiş.olacak olacak totemi falan.....

o zaman sneijder vardı tamam ama şimdi niye böyle millet anlamıyorum.fatih terim varken aslantepede basaksehir ve bjk maclarını kazanabiliriz....

ki 2015te kazandıgımız her macta altımıza ettik neredeyse.şanslıydık baya.
2015 te böyle skandal bi deplasman fobisi yoktu. bu sene ligde karabük hariç her deplasmanda yenilgiye yakın taraf biziz,ben böyle bi dönem hatırlamıyorum

Ne yapip edip Basaki yenmeliyiz. Artik sonuc onemli. Yenersek Alanyayi da yeneriz. Sonra Besiktas maci final olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2015 te böyle skandal bi deplasman fobisi yoktu. bu sene ligde karabük hariç her deplasmanda yenilgiye yakın taraf biziz,ben böyle bi dönem hatırlamıyorum
2015te mersin deplasman maçı mesela büyük bal...antep deplasman maçı büyük bal....ama akhisar macında hakettik galibiyeti.bütün bunların dısında 2015te içerdeki maçlarda çok ballıydık bilhassa.son 6 maçtan içerde oynanan 4 maçta 8-10 puan kaybedebilirdik.içerde futbol olarak kötüydük.ben burda herkesin sinir stres halinde oldugunu hatırlıyorum maç bitene kadar.

Ceza gelmezse CL'ye katılma parasıyla 11/12'deki gibi bir transfer hareketi yapabilir
elimizdekilerin hepsi satılabilir piyasası olan adamlar ama hoca böyle seye girermi bilemem 1 şans daha vereyim derse sıçarız

deplasmanlarda 2 tane lider isyan edecek tipte oyuncumuz olsan elmander melo gibi bukadar reziilikler cekmezdik

elimizdekilerin hepsi satılabilir piyasası olan adamlar ama hoca böyle seye girermi bilemem 1 şans daha vereyim derse sıçarız

deplasmanlarda 2 tane lider isyan edecek tipte oyuncumuz olsan elmander melo gibi bukadar reziilikler cekmezdik
Ceza gelmezse 2-3 kemik ismi bırakıp baştan kadro yapacağını düşünüyorum bakalım.Bunun için önce şampiyon olmamız gerekiyor tabii.

garry icinde 17 filan varsa uçak biletini alıp hemen kurban kesip göndermek lazım sonra onlar düşünsün

ben biraz uyuyacagım.yeter bu kadar...olumlama yapın totem yapın.boş durmayın

Üzüntüden 4’e kadar uyuyamadım. Sonra Maç sonu Twitter’dan Terim’in gözü dolu resmini paylaşan ve hastalığımdan dolayı görebilme ihtimalimin olduğu son şampiyonluk Allah’ım ne olur diyen çocuk geldi gözümün önüne. Kaybettik ama umudumuzu da kaybetmedik ya. Bugün en kötü günde dalga geçenleri da yazarak deftere şampiyon Cimbom yazdıracağız inadına. O his ile oynayacak 11 futbolcu da bulamıyorsak kalan 6 haftada zaten biz bu duyguları yaşarken o futbolcular Galatasaray’a geldim mutluyum demesin.
paylassana burada alpay kardes

Avcı,Ümit'in taktiğiyle çıkacak 8-9 kişiyi kendi sahasına yığacak kontra ile vurmaya çalışacaktır.

Bunları yenip kuşlardan birini şampiyon yaparsak daha çok sinir eder beni. Hele o götü kalkmış kargaların şampiyon olmasını hiç istemiyorum.
Ben Basaksehirden nefret ediyorum bi şekilde koymak lazım bu maçta onlara,Biz olmadıktan sonra kim olursa olsun umrumda olmaz açıkçası

Geri
Üst Alt