Bu gerceklesirse ikili degil de genel averajla onlerine gecmis oluruz

Çok rahat koyacağız dün gece detaylı analiz yaptım son 3 maçı nı izledim akbilsporun baskıda helva gibi takım yerden sabırlı oynamalıyız

Alemin Tek Kralı

yine başladılar sallamalara 4-0 yeneriz cümleleri kurmaya . admin olsam aradaki tire işaretini kaldırır 40 gün myc basardım bu hayalci karavanacılara.

Kazanmamız kolay değil. Kurulduğundan beri sadece 1 kere yenebildik Başakşehir’i.

İnanmayan izlemesin arkadaşlar ama göreceksiniz benim şüphem 3-0 olur da 1 gol daha atamazsak

acikcasi her acidan ya olum ya kalim maci.

Maglubiyette Kuslarin hepsi bizden daha rahat olacak.
Beraberlikte Hem Basakin puan kayibini bekliyeceksin hem Besiktasi maglub etmen gerekir.
Galibiyetle ise hersey yine kendi elimizde olur ve buraya yazalim tek ciddi engel Bir sonraki deplasman macimiz.

90+3'de, Gomis'in galibiyet golu sonrasi kendimi saha'ya atmis olacagim

'Gerçekçi ol, imkansızı iste.' diyor, görüyor ve arttırıyorum.​
5-0 yeneriz.
:confused:

Başakşehir dahil diğer tüm takımları sıradan takımlara karşı aynı anlayışla oynadıklarını düşündüğünüz için 4 atarız 5 atarız lafları dönüyor. Maalesef ki Başakşehir de farklı motivasyonla çıkacak, Alanyaspor da... Tıpkı Gençlerbirliği'nin çıktığı gibi. Bakınız Kayseri Gençleri ne hale sokacak bu hafta...

Başakşehir dahil diğer tüm takımları sıradan takımlara karşı aynı anlayışla oynadıklarını düşündüğünüz için 4 atarız 5 atarız lafları dönüyor. Maalesef ki Başakşehir de farklı motivasyonla çıkacak, Alanyaspor da... Tıpkı Gençlerbirliği'nin çıktığı gibi. Bakınız Kayseri Gençleri ne hale sokacak bu hafta...

Puan kaybı olabilir mi diyorsunuz?​

Puan kaybı olabilir mi diyorsunuz?​

Aman diyeyim Berat Bey! Ben hiçbir şey demiyorum. Lig bitene kadar da bir şey demeyeceğim. Sadece Başakşehir'in başka motivasyonla sahada olacağını, hayatlarının maçına çıkacaklarını söylüyorum.

Berabere biter ve ligi 4. bitiririz. Şimdiden geçmiş olsun. Deplasmanda kaybolan bir arab ekolüyle bu iş olmaz.

Idman temposundan hallice gececegini ve beklenen zorlugun aksine 4 golun ve handikapin gelecegini bekliyorum

Belhandanin kralhanda gibi transforme edilmesi de mumkundur macin ardindan

aklinca ters totem yapip, Galatasarayimizi taa kümeye kadar götürme derdinde cakma boz baykus.

Geri
Üst Alt