Bu maçı alırız.Beni şimdiden düşündüren deplasmandaki Alanya maçı.Moralim çok bozuk gencler maçından sonra.Bu sene berabere kalmayı beceremiyoruz.Sivas,Paşa,Gençler maçlarında berabere kalsaydık başak maçından sonra iş bitmişti.

Kabul edebileceğim bir şey değil,şampiyonluğun buradan kaçması derinden yaralar.

Yaralar elbet fakat sampiyonlugu kacirip bjk nin yahut fb nin olmasi yaralamaz bitirir herkesi

Su an olasiliklari az diye kaale alinmiyorlar ama derecelendirdigin zaman fb ya da 3 uncu kez bjk sampiyonluguna tanik olmak cok yikici olur

Kotunun iyisidir basaksehir

Biz olamazsak elbette basak olsun bahsi bile yapilmas bunun ama 21 e bu kadar yaklasmisken basak macinda birakirsak buyuk yikim olur harbiden. Inşallah yeneceğiz

Yaralar elbet fakat sampiyonlugu kacirip bjk nin yahut fb nin olmasi yaralamaz bitirir herkesi

Su an olasiliklari az diye kaale alinmiyorlar ama derecelendirdigin zaman fb ya da 3 uncu kez bjk sampiyonluguna tanik olmak cok yikici olur

Bjk ve Fb'nin şampiyon olma gibi bir ihtimali yok.Ya biziz ya Başak.Bu hafta ikisinin de umutları tamamen bitebilir.

Kabul edebileceğim bir şey değil,şampiyonluğun buradan kaçması derinden yaralar.

Fenerin borçu hile yoluyla hariç zaten kapanmaz. 2 milyar TL ye yakın borç açıkladılar geçen gün ki daha da fazla olabilir bu rakam bence.

bjk ın borçu da bizimkisiyle aynı seviyede olsada adamların Riva florya gibi kredileri yok işte.

Biz olamazsak ibb olsun gerçekten

Bjk ve Fb'nin şampiyon olma gibi bir ihtimali yok.Ya biziz ya Başak.Bu hafta ikisinin de umutları tamamen bitebilir.

Biz alsak bu maçı sence umutları biter mi , başakşehir alsa bile bence bitmez başakşehir vurup geçmiyor ki ittire ittire alıyor maçları osmanlı ve antalya deplasmanlarında puan kaybı muhtemel tabi yine korur tff + hakemler ama ne kadar yeter bilemem.

Biz alsak bu maçı sence umutları biter mi , başakşehir alsa bile bence bitmez başakşehir vurup geçmiyor ki ittire ittire alıyor maçları osmanlı ve antalya deplasmanlarında puan kaybı muhtemel tabi yine korur tff + hakemler ama ne kadar yeter bilemem.

Bu hafta ikisinin de puan kaybını bekliyorum.Konuşmuştuk.

Önümüzdeki süreçte 6 hafta var ve bu 6 hafta'da şampiyonluk yarışındaki 2 rakibinle yapıyorsun biri başakşehir biri beşiktaş aslında sezon başı kime sorsalar böyle bir fikstür isterdi çünkü son haftalar rakiplerinle içeride oynamak dünyanın en büyük avantajlarından biridir.

Başakşehir'i yenersek +1 önlerine geçeceğiz ki ikili averajın pek bir önemi olmayacak çünkü beraberlik hakkımız yok o yüzden geçmişe dönüp ikili averaj bizde olsaydı diye yakınılacak bir durum olmayacak bu bir yönden de iyi bir şey eğer ki +2 önlerine geçseydik o zaman ah o maç ya da keşke deme ihtimalimiz yüksekti.

29. Hafta
Galatasaray 60
Başakşehir 59
Beşiktaş 57-59
Fenerbahçe 54-57

Şu an Beşiktaş'la da aramız da 1 puan var gene onlarla da ikili averajlık bir durum oluşmayacaktır çünkü iç sahada yendiğimiz taktir de +4 puan fark oluşacaktır ki başakşehir maçını da çıkarsak geriye kalan 4 haftalık anadolu performansında bu farkın kapanacağını düşünmüyorum.

Bizim asıl rakibimiz Başakşehir eğer ki biz şampiyon olamıyorsak zaten Başakşehir olacaktır çünkü Beşiktaş'ın kaderi de bizim ellerimizden geçecek ki o maç beşiktaş'a puan kaybettirdiğimiz taktirde başakşehir'le arasındaki maç sayısı gene 2'ye çıkacak. Tabi burada anadolu da hiç kaybetmemeleri gerekiyor ki bence kaybedecekler.

sampiyonluk icin basaksehiri mutlaka yenmek zorundayiz . fakat klubun selameti icin her halukarda besiktasi yenmek zorundayiz

ne olursa olsun o macin ozru yok

Edin Vİsca : Kolay bir maç olacağını düşünüyorum sezonun en rahat galibiyetini Galatasaray'a karşı almıştık geleneği sürdürüp atabildiğimiz kadar atıp lider kalmaya devam edeceğiz.

sampiyonluk icin basaksehiri mutlaka yenmek zorundayiz . fakat klubun selameti icin her halukarda besiktasi yenmek zorundayiz

ne olursa olsun o macin ozru yok

Başakşehiri yenemezsek bjk bizi yener bunu net olarak söylüyorum sana başakşehir o arada ki maçlarda puan kaybı yaparsa geçmiş olsun , bjk akhisara puan verirse durum değişir sadece o zaman elini kolunu sallasada başakşehire yetişemez.

Bu sezon her takım hata yaptı karabük bile başakşehir'den 3 puan aldı herkesin kızdığı haftalar oldu ama asıl güzel tarafı bu son haftalar iplerin hala bizim elimizde olması... Eğer gerçekten çok istiyorsak ki ben sonuna kadar istediğimizi düşünüyorum 6/6 yapar işi bitiririz zaten ne zaman rahat şampiyon olduk ki genel de hep mayıslar bizimdir lafı buradan geliyor hep zorluklar içinden geçip ya da imkansızları başarıp şampiyon olduk... Artık kaybedecek 1 puan bile yok o yüzden Terim'in Gençler dönüşündeki karşılamadan sonra daha da güçlü durup bu işi bitireceğini düşünüyorum. Yeri geldiği zaman bile Dünya'nın sayılı takımlarına neler neler yaptık ki ligimizde 28 hafta bitmiş 6 hafta kalmış bu 6 hafta varımızı yoğumuzu sahaya yansıtıp alabilecek güçteyiz ligin başındaki puan durumu gibi bir durum var herkesi 0 puanla yeni başlıyor gibi düşünebiliriz.

6. haftalık süreç başlıyor
Başakşehir 0(Galatasaray'a gidiyor)
Galatasaray -2(Başakşehir ve Beşiktaş geliyor)
Beşiktaş -3(Galatasaray'a gidiyor)
Fenerbahçe -5

Adebayor : Galatasaray'a büyük saygı duyuyorum maçı da sabırsızlıkla bekliyorum pamuk gibi defansa karşı tüm hünerlerimi sergileyip şov yapacağım.

Bu sene alalım yav şu kupayı. Başka türlü dönemeyeceğiz hakettiğimiz yere.

Geri
Üst Alt