alanya macının saati 20:00 olsun lütfen,bilerek mi 19:00a koyuyolar anlamıyorum.aziz yıldıırım büyü yaptırıyodu,tff de astrolog mu tuttu ne yaptı

ya da 19:00 fena gorunmuyor.şu uranus bogaya geçse de rahat etsek anasını satıyım.bizi,manchester cityi,juventusu carpan bu yavsak uranustur arkadaşlar anı ve beklenmedık butun şeyler olabiliyo...iyi de kötü de.kestiremiyosun

bu takım benı manyak yaptı,saçmasapan seylerle ugrasıyorum.

evrenın adaletsiz işleyişini de aşmalı.hersyi aşmalı.

Son düzenleme:
İçerden çıkacak birazdan adam
Yılların tortusu çökmüş yüzüyle
Alnını güneşe serecek adam

1523500233642.webp

Yüz çeviren dostlar sinsi tavırlar
Açığa cıkacak ve onlarla
Bir ince hesabı görecek adam

1523500335490.webp

Biz taraftarlar
Yemin ettik imanımız var
Şampiyonluk için için,şampiyonluk aşkına
Savulacak dönem
Savulacak düşman
Dehrin cefasını çektik
Sefasını süreceğiz.

1523501076976.webp

Mac oncesi galatasaraylilarin bulustugu bir yer varmi arkadaslar?

Mac oncesi oraya gidip eglenmek istiyoruz.

Kaç gündür bu maçla yatıp bu maçla kalkıyorum. Rüyalarımda bile maç görür oldum. Başakşehir'i yenemezsek çok kötü ağlarım. Galibiyette ise en mutlu ben olurum. Allah'ım güldür şu gariban kulunu Ya Rab, Galatasaray'lı oyunculara sen güç ver...

Maç esnasında maç konusuna girmiyordum uzun zamandır bir girdim 3 gün ban yedim :) Bu maç esnasında girmeyeceğim hem yeniliyoruz hem de boş yere uzak kalıyorum forumdan...
Ya herro ya merro maçı bizim kadar dengeiz bir takım için yenecek veya yenilecek demek çok boş olur

Biraz fazla heyecan yaptık sanırım ölüm kalım maçı diye aşırı konsantrasyon da ters etki yapmasın. Aklı selimi korumak lazım. Soğukkanlı ve sakin kalmak çok önemli.

Şuursuzca saldırmak yerine, gereği kadar hırs ve azim yapmak, çok ince bir çizgi fazlası stres yapar, azı ise yine kaybettirir maçı ancak Fatih Terim artık bu ayarı tam iyi bir şekilde ayarlayacaktır diye tahmin ediyorum.

Oyuncular Fatih Terim'in dediklerini maç esnasında harfiyen bire bir uygularlar umarım...

Oooo Hakem Halil Umut MELER

Süper oldu bu adam uğurlu geliyor Galatasaray'a, kesin yendik pazar günü

Gs
Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selçuk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Bsk
Volkan
Caicara Attamah Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Visca İrfan Can Elia
Adebayor

Daha iyi bir hakem beklenemezdi.

Bu maçta sıklıkla ileriyi zorlamalıyız. 11 kişi Başakşehir yarı sahasında oynamalıyız maçı. Defansı ilerde kurmalıyız. Geri dönen topları almalıyız. Top rakip takımın ayağında 10 saniyeden daha fazla kalmamalı, şok presle topu hemen geri kazanmalıyız. Topu kaptığımız zaman da Gençlerbirliği maçındaki gibi al gülüm ver gülüm değil yan pas geri pas değil, direk gollük paslar direk ileriyi zorlayan çalımlar yapmalıyız. Kanatları zorlamalıyız. Ceza sahası çevresinde ve içerisinde topu tutup olası bir penaltı veya tehlikeli serbest vuruş almalıyız.

Rakip takımdan Arda ve Emre gibi bir kaç sinirli oyuncuları kızdırıp Hakem'den kırmızı kart göstermesini beklemeliyiz.

Hakem taktir haklarını bizden yana kullanacaktır. Ofsayt olup olmamayı düşünmeden araya paslarla defans arkasına sarkmalıyız.

Galibiyete olan inancım şimdi bir kat daha arttı. Zira Fenerbahçe ve Beşiktaş'lı taraftarlar da Galatasaray'ı destekliyor olacaklar. Olası bir Başakşehir galibiyetinde lig kendileri adına da bitmiş olacak çünkü...

Her şey bizim lehimize artık. Çıkıp tak tak tak oynayıp maçı alıp geçeceksin. Başka laf yok..

Hakem Halil Umut Meler yönetiminde Galatasaray;​
5 MAÇ 5 GALİBİYET.
H.O

sezon sonu düsük bir ihtimlde olsak şampiyon olursak bence buna en cok hoca şaşıracak cünkü böyle kırılgan hanımevladı oyuncularla sampiyonluk mucize der eminim

Bu hafta sonunda oluşacak puan durumu

Gs 60
Bsk 59
Bjk 57
Fb 57

Geri
Üst Alt