5 G 1 B alıp alacağız o kupayı.

Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını almamız şart. Lamı cimi yok. Alamayacak futbolcu da maça çıkmasın lütfen.

...
images%20(1).webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alanya maçı bu sezonun kazası sayılır ibb için ama fener deki kadar defansif oyuncu bizde ne yazık ki yok.

Ne kazası sanki ibb her maçta 3 5 atmışta bir alanyaya yenilmiş üstüne 4 yemiş mi diyorsun ?

Defansif oyun değil burda önemli olan önde baskı , topu defanstan pasla çıkmalarına engel olmak , orta sahaya top akışını kesmek emre ve mossoroya özellikle.

Halil Umut Meler akbil-8jk macina akbili baya baya dogramisti ona ragmen akbil kazandi...
Bu macin berabere bitmesi icin elinden geleni yapacaktir

Babacan
Caiçara Epureanu Attamah(Costa) Clichy
Visca Emre Arda Mahmut Elia
Adebayor​

Elia'yı durdurup,duran toplarda Epureanu'ya özel önlem almak gol yememek için yeterli olur.
Adebayor son haftalarda formunun gerisinde o da Gomis gibi iç saha golcüsü, deplasmanlarda etkisiz kalıyor.

Taktik belli. Pas istasyonlarını kapa, baskı kurarak topu ileri atmalarına zorla, Adebayor'u kilitle, en iyi yaptığımız iç sahada yerleşik hücum oyununu oyna maç bizimdir. Adamların tek hücum opsiyonları Visca'nın koşuları ve Adebayor'un top tutmasına dayanıyor. Başakşehir'i sahanda yenemiyorsan 3.lüğe razı gelirsin. Etkileyici oyun bekliyorum.

Babacan
Caiçara Epureanu Attamah(Costa) Clichy
Visca Emre Arda Mahmut Elia
Adebayor​

Elia'yı durdurup,duran toplarda Epureanu'ya özel önlem almak gol yememek için yeterli olur.
Adebayor son haftalarda formunun gerisinde o da Gomis gibi iç saha golcüsü, deplasmanlarda etkisiz kalıyor.
arda amc oynarsa sıkıntı ?

Halil Umut Meler akbil-8jk macina akbili baya baya dogramisti ona ragmen akbil kazandi...
Bu macin berabere bitmesi icin elinden geleni yapacaktir

Hakemlerdede sıralama var mesela

Fb > Akbil
Bjk > Akbil
Fb > Bjk

Öncelik sırası böyle bize gelince ise hepsi karşı tarafta tüm önemli pozisyonlarda başakşehir lehine tutum sergiliyecek.

Ne kazası sanki ibb her maçta 3 5 atmışta bir alanyaya yenilmiş üstüne 4 yemiş mi diyorsun ?

Defansif oyun değil burda önemli olan önde baskı , topu defanstan pasla çıkmalarına engel olmak , orta sahaya top akışını kesmek emre ve mossoroya özellikle.
başakşehir tarihinde kaç kere 4 yedi?

Hakemlerdede sıralama var mesela

Fb > Akbil
Bjk > Akbil
Fb > Bjk

Öncelik sırası böyle bize gelince ise hepsi karşı tarafta tüm önemli pozisyonlarda başakşehir lehine tutum sergiliyecek.

basaksehir lehine mac yonetmesi sadece bizi degil fbjk yi de bitirir

basaksehir bu maci kazanirsa , kalan 5 macta maglubiyet hakki dahi olusuyor .. kaldi ki bjk eger akhisara ya da bize puan kaybederse 5 macta 2 puan kaybi kredisi bile olabilir basaksehirin

fb ile zaten hali hazirda 5 puan farklari var ... basaksehiri kollamasi 3 buyugu de bitirmesi demek

basaksehir lehine mac yonetmesi sadece bizi degil fbjk yi de bitirir

basaksehir bu maci kazanirsa , kalan 5 macta maglubiyet hakki dahi olusuyor .. kaldi ki bjk eger akhisara ya da bize puan kaybederse 5 macta 2 puan kaybi kredisi bile olabilir basaksehirin

fb ile zaten hali hazirda 5 puan farklari var ... basaksehiri kollamasi 3 buyugu de bitirmesi demek

Evet mantıken öyle ama halil umutun bu maça verilmesi bana pek iyi niyetli gelmedi, bu maçı berabere bitirip 2 takımıda bitirebilirler yukarda arkadaşın yazdığı gibi, başakşehir ne kadar avantajlı olsada osmanlı ve antalya dep maçları zor geçer tekinde puan kaybı olursa bjk 1.ligi alır bu durumda.

Evet mantıken öyle ama halil umutun bu maça verilmesi bana pek iyi niyetli gelmedi, bu maçı berabere bitirip 2 takımıda bitirebilirler yukarda arkadaşın yazdığı gibi, başakşehir ne kadar avantajlı olsada osmanlı ve antalya dep maçları zor geçer tekinde puan kaybı olursa bjk 1.ligi alır bu durumda.

alir ama hem basaksehiri gecemez ,en azindan henuz bu haftadan gecemez , ustelik GS deplasmani da duruyor olacak , en azindan bjk yi gecmek GS nin elinde olacak bu hafta ne yapilirsa yapilsin

kisaca 3 takimi da yarista atesli sekilde tutmak ancak bu maci GS ye kazandirmak ile mumkun ,herkesin basaksehire 3 er puan yaklastirilmasi lazim

sonrasi sonra dusunulur

neyse sen konuyu anlamamışsın.
4 büyüklerden hiç birisi 4 atamadı bunlara daha hatta 4ü geçtim 3 bile atan yok.

Alanya evinde Başakşehir'i 4-1 yendi.

Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir'i 2-0 yendi.

Hafta boyunca oyunculara bu iki maçı izlet.

Kazanmanın şifresi bu 2 maçta saklı. Aynı taktikle oynamalıyız...

şuna cevap olarak alanyada kaza oldu demişsin tamam büyüklere karşı farklı oynarlar vs dersin anlarımda alanya neye göre kaza başakşehir rezaletin rezaleti top oynadı 4 yedi o maçta ki anadolu takımlarına karşı ahım şahım top oynadıklarıda yok kör topal maç alıyorlar.

Maça gidecektim. Sonradan vazgeçtim. Biradere yükledim bileti, belki ben gittik diye kaybederiz.

biz fener gibi toplu baskı yapamıyoruz fener takım halinde hareket ediyor pres yaparken

başak beşiktaşın ilk maçtaki bizimkine benzer presini pas manyağı yaparak kırmıştı sonumuzu pek iyi görmüyorum

Kabul edilebilir degil, 4 mactir araliksiz yeniliyoruz su hükümet takimina.

Geri
Üst Alt