Dünkü Golovin gibi çatır çatır vurmak lazım seken meken derken birşeyler olur.

Aynen 2 golü de öyle buldular bizde seksede kimse kovalayıp atmaz ama şut çeksinler razıyım selçuk değil ama diğerleri vursun selçuk kaleciye geri pas atıyor şut çekmiyor.

Şut atma konusunda büyük sıkıntılarımız olduğunu daha önce de yazmıştım. Feghouli’nin ve Tolga’nın Bursa’ya attığı goller dışında uzaktan attığımız bir gol var mı? Sansasyonel bir golümüz bile yok ligde. İyi şutörümüz yok çünkü. Sneijder ve Podolski’den biri takımda kalsa iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tiner spor maçına 1-3 dedim 0-3 bitti. bu maça da tahminimi söyleyeyim 1-1.

Şut atma konusunda büyük sıkıntılarımız olduğunu daha önce de yazmıştım. Feghouli’nin ve Tolga’nın Bursa’ya attığı goller dışında uzaktan attığımız bir gol var mı? Sansasyonel bir golümüz bile yok ligde. İyi şutörümüz yok çünkü. Sneijder ve Podolski’den biri takımda kalsa iyiydi.

Mevzu o da değil.

Babel bizde olsa şu an kesin şampiyonuz diyorduk.

Mal mal ceza sahası etrafında top çeviriyoruz anca geçen biri demişti pozisyonlar özete girmiyor diye, hakkaten durum bu.

Şutörlük değil mesele tolga çok mu iyi vuruyordu toplara hayır ama vuruyor en azından deniyor geçen sezon dağa taşa atıyordu bu sene bir sürü gol attı.

Garry , feguli , fernando , mariano vs denemiyor bile bunlar kaleye kadar paslaşarak girmeyi amaçlıyolar.

Fatih Hoca'da artık farkını koysun Kasımpaşa'da ikinci yarı Tolga-Selçuk yaptı maçı verdik, Gençlerbirliği'nde orta sahayı eksiltti maçı verdik, Sivas'ta değişiklikleri geç yaptı yine aynı. Hoca Belhanda, Feghouli'yi 8'e çekip sağa Sinan'ı mı atar bilemiyorum ama bir şok lazım bu maçı zaten almak zorundasın da takım deplasmanda üretemiyor.

İlla önü kapalı atarken mi foto koymak zorundaydı kolayına kaçmış.
2017/2018 Teleset Mob. Akhisarspor-Beşiktaş dakika 3 gol Ryan Babel tr.beinsports.com şu pozisyonda babeli savunamayan futbolcu görünümlü kazmanın yaptıgına bak,babelin önü acıldıktan sonra adam hatasını telafi etmek için babelin önüne kosmuyo bile.bakmıs sadece....net şikeli bu maçta neyse.

şut mevzusunda haklısın.bunu ben en basından beri diyorum.bu takım kız gibi futbolculara sahip

-------------GOMIS
belhanda----fego---garry

Şutörlük değil mesele tolga çok mu iyi vuruyordu toplara hayır ama vuruyor en azından deniyor geçen sezon dağa taşa atıyordu bu sene bir sürü gol attı.

Garry , feguli , fernando , mariano vs denemiyor bile bunlar kaleye kadar paslaşarak girmeyi amaçlıyolar.

Bence iyi şutör yok. Belhanda 10 kez vursa ne? Ya adamın üzerine ya da auta gidiyor. Ama Poldi 3 şut atsa 1’ini 90’a asar misal.

Mevzu o da değil.

Babel bizde olsa şu an kesin şampiyonuz diyorduk.

Mal mal ceza sahası etrafında top çeviriyoruz anca geçen biri demişti pozisyonlar özete girmiyor diye, hakkaten durum bu.
junior hoilet gelse babel mabel istemez abi.çalım yeteneği de cok iyi,şutları ve gol vurusları da gelişmiş.championshipte estiriyo..

İyi geceler beyler, Başakşehir maçına gidemeyipte devrecek ve ya uygun fiyata satacak olan var mı?

Bence iyi şutör yok. Belhanda 10 kez vursa ne? Ya adamın üzerine ya da auta gidiyor. Ama Poldi 3 şut atsa 1’ini 90’a asar misal.

Belhanda ve selçuk atamaz ama diğerleri atar mesela nagatomo fb maçında süpriz şut çıkardı az kaldı gol olucaktı deniyecen bunları fernando , feguli , garry sık sık vuracaklar herşeyi gomise yıktıktan sonra olmaz o iş gomisi kitliyolar takım duruyor.

Geri
Üst Alt