- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
cok haklısın,kazanmaya ayırmalı enerjiyi.daha önce de cok gectik bu yollardan.Enseyi karartmayın beyler.Herşey bizim elimizde hala.2 side sahamıza geliyor.Yen ve şampiyon ol bu kadar basit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok haklısın,kazanmaya ayırmalı enerjiyi.daha önce de cok gectik bu yollardan.Enseyi karartmayın beyler.Herşey bizim elimizde hala.2 side sahamıza geliyor.Yen ve şampiyon ol bu kadar basit.
Dolunay ne durumda ?cok haklısın,kazanmaya ayırmalı enerjiyi.daha önce de cok gectik bu yollardan.Enseyi karartmayın beyler.Herşey bizim elimizde hala.2 side sahamıza geliyor.Yen ve şampiyon ol bu kadar basit.
Bu maçı kazanıp, deplasmanda yine yokları oynayacaklarsa hiç bizi yormasınlar direkt kaybetsinler. En azından daha az üzülmüş oluruz.
Adam gibi çıkın 6 da 6 yapın yeter artık. Taraftarlar elinden geleni yapıyor antrenmana 25 bin kişi geliyor, içerdeki maçlarda en az 40 bin kişi oluyor, deplasmanda maç kaybedince taraftar havaalanında alkışlayarak karşılıyor ama bizim beyefendiler hala mücadale etmekten yoksunlar.
pazartesi sabaha karsı yeniay var,26 derece koc burcunda.macın haritası güzel ama emin olamıyo insan yine deDolunay ne durumda ?
2008de fenerbahce macından önce ne düşünüyoduk acaba?o zaman nasıl inandık,anlamıyorum.fener cok iyi savunma yapıyodu o zaman takım halinde...devidin etkinliği,alex falan6 maç bile değil 4 maçta adam gibi top oynasınlar yeter.
2008de fenerbahce macından önce ne düşünüyoduk acaba?o zaman nasıl inandık,anlamıyorum.fener cok iyi savunma yapıyodu o zaman takım halinde...devidin etkinliği,alex falan
4te 4 yapsak şampiyonuz dediğin gibi.
muslera,mariano,fernando,feghouli ve gomis taşımalı takımı artık.nagatomoyu bile kendilerine benzettiler 1 haftadaBiz inanıyoruz topçular inanmıyor onlarda inansa şampiyonuz zaten.
En büyük sorunumuz
En büyük sorunumuz
babelin önü kabak gibi acıktı ilk golde,dalga mı geciyo bunlar?
o kadar rahatlıkta ben de cekerim ve gol olur.antrenmanda o kadar rahat olmaz.şut konusu ayrı mevzuFarketmez şut çekiyolar sonuçta medel bile çekiyordu
o kadar rahatlıkta ben de cekerim ve gol olur.antrenmanda o kadar rahat olmaz.şut konusu ayrı mevzu