Bu maçı kazanıp, deplasmanda yine yokları oynayacaklarsa hiç bizi yormasınlar direkt kaybetsinler. En azından daha az üzülmüş oluruz.

Adam gibi çıkın 6 da 6 yapın yeter artık. Taraftarlar elinden geleni yapıyor antrenmana 25 bin kişi geliyor, içerdeki maçlarda en az 40 bin kişi oluyor, deplasmanda maç kaybedince taraftar havaalanında alkışlayarak karşılıyor ama bizim beyefendiler hala mücadale etmekten yoksunlar.

Bu maçı kazanıp, deplasmanda yine yokları oynayacaklarsa hiç bizi yormasınlar direkt kaybetsinler. En azından daha az üzülmüş oluruz.

Adam gibi çıkın 6 da 6 yapın yeter artık. Taraftarlar elinden geleni yapıyor antrenmana 25 bin kişi geliyor, içerdeki maçlarda en az 40 bin kişi oluyor, deplasmanda maç kaybedince taraftar havaalanında alkışlayarak karşılıyor ama bizim beyefendiler hala mücadale etmekten yoksunlar.

6 maç bile değil 4 maçta adam gibi top oynasınlar yeter.

6 maç bile değil 4 maçta adam gibi top oynasınlar yeter.
2008de fenerbahce macından önce ne düşünüyoduk acaba?o zaman nasıl inandık,anlamıyorum.fener cok iyi savunma yapıyodu o zaman takım halinde...devidin etkinliği,alex falan

4te 4 yapsak şampiyonuz dediğin gibi.

2008de fenerbahce macından önce ne düşünüyoduk acaba?o zaman nasıl inandık,anlamıyorum.fener cok iyi savunma yapıyodu o zaman takım halinde...devidin etkinliği,alex falan

4te 4 yapsak şampiyonuz dediğin gibi.

Biz inanıyoruz topçular inanmıyor onlarda inansa şampiyonuz zaten.

su macı alırsak o rüzgarla alanyayı falan dagıtırız diye düşünüyorum en azından temennim bu yönde

Takima güveniyoruz

Kazanip liderligi alacagiz,rahat olun

Tablo da 3.lüğümüzü gördüm. Bir kez daha Gençlerbirliği maçına candan bir "Ah" çektim.

Gram heycan yok. Yensek nolacak ki? Gidip yine sacma sapan oyunla deplasmanda yenilecez. Bitsin artik su rezalet sezon.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

size tavsiye cok sövmemek ve sinirden basınızın agrımaması icin cok hayal kurmayın,kuruldugu günden beri içerde dısarda 1-2 kez harici yenemedigimiz bir takım

bizim durumumuz ortada taraftar karamsar ama asıl oyuncularda ve hocada var karamsarlık

ben şahsen beraberklik yada yenilgi bekliyorum

En büyük sorunumuz

En önemli sorunlardan bi tanesi. Adamlar tüm maç bok gibi oynarlar Babel ya da Talisca çıkar uzaktan bir gol sallar maçı alırlar. Sneijder varken bunu biz de çok yapıyorduk. Maalesef mevcut kadroda Feghouli dışında -onun da gücü yeterse- uzaktan şut atacak adam yok.

Arkadaşlar geçmişe ve rakiplere bakmaya gerek yok önümüzde 6 hafta var 6/6 yapıp şampiyon olabiliriz çok defa yaptık yine yapacağız bu kulüp kadıköy de bile şampiyonluğunu ilan etti, 6-7 hafta kala hocası bıraktı kulüp çalışanlarıyla şampiyon olduk. Bu kulüp çok şeyler yaşadı çok az rahat şampiyonluğumuz var genel de hep kendimize zorluklar içerisinden çıkıp şampiyon olduk gene 6/6 yapmamız gerekiyor ve gene yapacağız. İnanmak ve takıma güvenmek ayrı konu herkes yapamaz. Takım da isterse orta saha barış özbek, mustafa sarp gibi adamlarla doldurun yeteneksizlerle de doldursanız bu takım 6/6 yapacak öyle ya da böyle bu noktaya geldiysek sonuna kadar da gideceğiz

Geri
Üst Alt