Başak'a vururuz vurmasına da, sonraki hafta deplasmanda liderliği tekrar bırakırsak ayvayı yedik demektir, tekrar Başak ile oynama şansımız olmayacak... Hükümetspor'un bize mağlup olsa bile son 5 maçını tüm ali cengiz oyunlarıyla ve hakem destekleriyle kazanıp şampiyon olması zor değil.

Dün ayağımıza kurşun sıktık.

1523339118954.webp

Karanlık yollardan geçtik
Zehir gibi sular içtik
Bir yanımızda ölüm
Bir yanımızda yar sevdik
Bir değil bin bir kere
Sırat köprüsünden geçtik
Cehennem denen illetin
Ta göğsünü deldik geçtik.
Bu yolda dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yar göğsüne baş koymadan
Vurulup düşenler oldu.
Bir sen kaldın geride
Ah akıp gidiyor hayat
Yüreğim anlıyor seni
Artık susma Yorgun Demokrat.

1523339173932.webp

Bu maça İstanbul'a stada gidecektim ama dünkü Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra bu maça gitmeme kararı aldım.

Televizyondan izlerim Başakşehir maçını artık belki totem olur kazanırız.

4 takım da şampiyonluğu istiyor ve sadece 1 takım şampiyon olacak. Şampiyon oluruz olmayız bilmiyorum ancak Galatasaraylılığımız her daim devam edecek. Fatih Hocam ve Mustafa Cengiz Abdurrahim Albayrak yöneticilerimizin arkasındayız her zaman. Sadece oyunculara kızgınım. Milyon eurolar alıp böyle ruhsuz oynamalarına. Sahada mağlubiyete isyan eden bir tane oyuncumuz yok. Skoru değiştirecek bir tane oyuncumuz yok.

Sezon sonu Fatih Terim'le 3 yıllık sözleşme yapılmalı. Tabii önce seçimle Mustafa Cengiz tekrar gelirse bir 3 yıllığına ondan sonra güzel bir kadro kurulur. Gidecekler gelecekler, Fifa finansal fair play ekonomik durum hepsi düzelir ve bence önümüzde çok güzel günler bizleri bekliyor. Buna inanıyorum. Bu sezonu dahi hesaba katmadan söylüyorum bunu...

Yüreğim kaldıramaz diye korkuyorum.

14 15 sezonu

28. hafta
1. beşiktaş 61 puan
2. galatasaray 61 puan
3. fenerbahçe 60 puan

Ulan acayip canım sıkkın hiçbirşey yapasım yok düşünmeyim diyorum olmuyor düşünsem olmuyor başakşehiri yeneriz ondan şüphe duymuyorum da alanya maçının yine garantisi yok bu deplasmanlar bitirdi bizi.

Galip gelecegimiz kesin oldugundan gonul rahatligiyla izleyebilirsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç öncesi daima "bu maçı kazanacağız" derim. Bu duygularım yerle bir oldu. Kapanan takıma çözüm üretemeyeceğimizi dün gördük. Başakşehir'i kazandık diyelim. Alanya maçına rahat çıkabilecek miyiz?

Kalan maçlarda kesin kazanacağımız diyebileceğimiz tek maç Beşiktaş. Başakşehir'i yenemezsek pek bir anlamı olmayacak o galibiyetin.

Basaksehiri yenersek artik mac sayisi oldukca azalacak ve alanya macinda genclerbirligi macindaki durum tekrarlanmaz

O hani Gs onde ise kaybetmez mottosu var ya , onun baslangici bu basaksehir macidir

Yoksa onun sonu yok ki , 22 inci haftada da GS onde olabilir , o zaman liderligi aldigi hic bir sezonda kayip yasamamasi lazim , bu da esyanin tabiatina aykiri

Bu soylem 5/6 hafta icin gecerlidir

Yalniz bir risk var , bjk ye yenilmeyip oynadigimiz takima gecilmeyebiliriz , o konuda gelenek devam eder belki ama bir beraberlikte bu kez basaksehire gecilebiliriz

şampiyonluk rakiplerimiz sahamıza gelecek zaten yenemiyorsak şampiyonluğu hak etmemişizdir.

Kaç saat geçti hala toparlanamadım bu mağlubiyet beni bitirdi...
Daha öncede yazmıştım gençler ve başak maclarini kazan yüzde 95 şampiyonuz 3 takimida durduk yere gaza getirdik birşey oynamayan fb bile şampiyonluk hesapları yapmaya başladı...
Açıkcası 6’da 6 kimse yapamaz ama en zor fikstür bizde deplasmanda kazanamıyoruz en büyük sıkıntımız bu...
Bu hafta kazansak bile haftaya deplasmanda takılırız...

Üzüntüden 4’e kadar uyuyamadım. Sonra Maç sonu Twitter’dan Terim’in gözü dolu resmini paylaşan ve hastalığımdan dolayı görebilme ihtimalimin olduğu son şampiyonluk Allah’ım ne olur diyen çocuk geldi gözümün önüne. Kaybettik ama umudumuzu da kaybetmedik ya. Bugün en kötü günde dalga geçenleri da yazarak deftere şampiyon Cimbom yazdıracağız inadına. O his ile oynayacak 11 futbolcu da bulamıyorsak kalan 6 haftada zaten biz bu duyguları yaşarken o futbolcular Galatasaray’a geldim mutluyum demesin.

Galip gelecegimiz kesin oldugundan gonul rahatligiyla izleyebilirsin

Maç öncesi daima "bu maçı kazanacağız" derim. Bu duygularım yerle bir oldu. Kapanan takıma çözüm üretemeyeceğimizi dün gördük. Başakşehir'i kazandık diyelim. Alanya maçına rahat çıkabilecek miyiz?

Kalan maçlarda kesin kazanacağımız diyebileceğimiz tek maç Beşiktaş. Başakşehir'i yenemezsek pek bir anlamı olmayacak o galibiyetin.

Alanya’ya da yeniliriz zaten. Yalniz rakipler de puan kaybedeceginden sikinti olmaz.

Başakşehiri maçı nı alırsak maç kaybetmeyiz artık terim Fernandoyu oynayacaksa tek devr e oynamalı adam 'ın hali aklıma geldikçe üzülüyorum resmen koşamadı son pozisyonda

Alemin Tek Kralı

Beyler no panik! acccayip bir karamsarlik oluyor butun sezondur. Deplasman performansimiz harbi less...

Basaki da Besiktasi da kendi evimizde yeneriz, yenecegiz hatta kendi sahalarindan cikmalari bile nadir olacak. Asil stress yine deplasman maclari.
Belhandayi ne kadar begenmesemde takima pas yaptiran daha dogrusu takima pas oyununu oynatan tek oyuncu (hucuma donuk)
Feghouli cikmasini beklerken birden Belhanda gorunce anliyamadim ama oldu artik.

Ulan acayip canım sıkkın hiçbirşey yapasım yok düşünmeyim diyorum olmuyor düşünsem olmuyor başakşehiri yeneriz ondan şüphe duymuyorum da alanya maçının yine garantisi yok bu deplasmanlar bitirdi bizi.
bazı olumsuzlukları,ya da hep böyle olacak takıntısını çok çalışmak ,istemek ve odaklanmak ile aşarsın.bizim deplasmanda yapmamız gereken de bu.

gökyüzü ya da evren bizden yana değil gibi geliyosa ,bunun bi sebebi var.dogan güneş yalancı geliyosa bi sebebi var.çok istiyosak,haketttiğimizi düşünüyosak istediğimizi söke söke alacagız.biz işimizi yaptıgımızda,şu an önümüzdeki de arkadakiler de dökülecek....

ama şimdi alanyayı değil,basaksehiri düşünme vakti.trabzon gibi onlarla da bi hesabımız var.ilkyarıdaki maçta hakem desteği ile atılan 2 gol var.viscanın şerefsizliği var.emre var,arda var.kendini bişey sanan abdullah avcı var.

hükümet takımılar.akhisar macını hakemle,yenimalatya macını şikeyle aldılar.önce onları halletmeliyiz.

Galatasaray son düzlükte yarışta böyle aptallıklar yapıyorsa mental acıdan psikolojik olarak zayıf demektir

başakşehir 1 puan alsa en avantajlı takım olur. rakipleri pek uğraşmaz rahat bırakır gibi.

biz kazanırsak puan kaybedeceğimiz kesin ama kime kaybederiz onu kestiremiyorum.

yine döndük dolaştık koskoca sezonu 1 maça sığdıracağız.
dün kendi ayağımıza kurşun sıkmadık resmen ayağımızı kestik.
baaşşşakşehir 1 puan yeter diye oynar ve oynarda, olurda yenersem ne ala der çeker gider.

Geri
Üst Alt