bugun oynayıp liderliği alsak hemen keşke,5 gün var daha.

Şampiyonluk Maçı + 5-1 lik hezimetin rövanşı; dosta düşmana göstereceksin gücünü böyle günlerde, basıp geçeriz inşallah.

biz bu akbilsporu en son nezaman yendik hatırlayan varmı adamlar her takım icin elm sokagı gibi

Bakalım milyonluk eşekler reaksiyon gösterecek mi.

sent via GSC

Selçuk ilk 11 başlarsa bize bir yenilgi daha yazın. Geri pasla gol atılmıyor be renkdaş...

şu maçı kazanalım da deplasmanlar için totemin kralını yapmaya başlarız artık.sivas,kasımpaşa ve gencler macındaki gollerin hepsi sinir bozucu.buna son verme zamanı geldi.

Dünkü mağlubiyet tabi ki kötü oldu ama iyi tarafından bakarsak, dün kazansak Başakşehir hatta Beşiktaş maçlarında "Beraberlik yeter" psikolojisiyle maça çıkacak ve muhtemelen ekstra bir savunma anlayışıyla oynayacaktık. Bu takımın hatta camianın genlerinde de önce savunayım mantığı olmadı hiç bir zaman. O şekilde oynadığı zaman da hüsrana uğradı genelde. Bu yüzden şimdi 2 maç da mutlak kazanılması gereken maçlar şekline dönüştüğü için kafalarda "Aman savunayım" düşüncesi yerine "Hücum etmeliyim, pozisyon üretmeliyim" olacak. Bu da kazanmak için bir anahtar olabilir..

açıkçası benim bildigim terim reaksiyon göstermeyen tepki koymayan oyuncu profilini hic sevmez takımın cogunluguda böyle maalesef

sampiyon olsak bile ne yapacak bilmiyorum bu kadroyla avrupada otoban olacagımızı görüyürdur

tek inancım taraftara,fatih hocaya ve gomise. yüreğini ortaya koyabilecek başka kimse yok bu takımda

2015te son 6 maçtan

antep maçını radyodan dinledim
konya maçı radyodan dinledim
gencler maçı radyodan dinledim
mersin maçını radyodan dinledim
akhisar maçını izledim.
bjk macını twitterdan takip ettim.yorumlardan...

kalan 3 deplasman macını da radyodan dinleyeceğim.ne gerekirse yapacagım şampiyonluk için

Arena'da bunlara gömeceğiz de deplasmanda ne yapacağız? Alanya'ya bu oyunla kaybetmemiz çok olası yine..
Gençler maçı dün içeride oynansa 3-4 atıp yollardık deplasmanda başka bir şey oluyor anasını satayım.

Arena'da bunlara gömeceğiz de deplasmanda ne yapacağız? Alanya'ya bu oyunla kaybetmemiz çok olası yine..
Gençler maçı dün içeride oynansa 3-4 atıp yollardık deplasmanda başka bir şey oluyor anasını satayım.
ac 2015e bak.murhan bile beni motive etmiş hamza zamanında,hamza varken maşallah herkes umutluymus.herkes motiveymiş.olacak olacak totemi falan.....

o zaman sneijder vardı tamam ama şimdi niye böyle millet anlamıyorum.fatih terim varken aslantepede basaksehir ve bjk maclarını kazanabiliriz....

ki 2015te kazandıgımız her macta altımıza ettik neredeyse.şanslıydık baya.

Geri
Üst Alt