- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Belhandanin kralhanda gibi transforme edilmesi de mumkundur macin ardindan
Ben bunu Gençlerbirliği maçı için demiştim. Şimdi olduğumuz nokta hepimizin malumu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandanin kralhanda gibi transforme edilmesi de mumkundur macin ardindan
Başakşehir dahil diğer tüm takımları sıradan takımlara karşı aynı anlayışla oynadıklarını düşündüğünüz için 4 atarız 5 atarız lafları dönüyor. Maalesef ki Başakşehir de farklı motivasyonla çıkacak, Alanyaspor da... Tıpkı Gençlerbirliği'nin çıktığı gibi. Bakınız Kayseri Gençleri ne hale sokacak bu hafta...
Ben bunu Gençlerbirliği maçı için demiştim. Şimdi olduğumuz nokta hepimizin malumu.
İşin kötüsü sezon çokça Bursa'nın şampiyon olduğu sezona benzedi.
Son maçta Göztepe'yi yenemeyip Başak'ı şampiyon yaparsak şaşırmam.
Kimin şom ağızlı olduğunu yakın zamanda gördük Mustafa Bey.İşin kötüsü sezon çokça Bursa'nın şampiyon olduğu sezona benzedi.
Son maçta Göztepe'yi yenemeyip Başak'ı şampiyon yaparsak şaşırmam.
Onu kaldıramam. Sakın. Umarım şom ağızlı değilsinizdir Keramettin Bey.
Kimin şom ağızlı olduğunu yakın zamanda gördük Mustafa Bey.
Beşiktaş Akhisar’a kaybeder ve biz kazanırız umarım. Fenerbahçe de puan kaybetmeli. Bu maç hariç hepsini rahat alırlar gibi saçmalamazlarsa.
Skor tahmini de benden gelsinFener'e berabere dedim, Trabzon rahat galibiyet, Gençler puan kaybı dedim o da tuttu.
Başak'ı yenicez.
Bilet mevcut maç saati yaklaşınca çoğu blokta açılırMaça bilet kalmamış ne ara bitirdiniz arkadaş.