Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Ben Basaksehirden cidden çekinmiyorum Alanya maçı daha zor her halükarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul edilebilir degil, 4 mactir araliksiz yeniliyoruz su hükümet takimina.
4 maçtırı geçtim kurulduklarından beri TT Arena'da kazanamadık.
2014-2015 Galatasaray 2-2 Başakşehir
2015-2016 Galatasaray 3-3 Başakşehir
2016-2017 Galatasaray 1-2 Başakşehir
Deplasman
2014-2015 Başakşehir 4-0 Galatasaray
2015-2016 Başakşehir 0-2 Galatasaray
2016-2017 Başakşehir 4-0 Galatasaray
2016-2017 Başakşehit 2-1 Galatasaray (Kupa)
2017-2018 Başakşehir 5-1 Galatasaray
8 MAÇ 1 G 2B 5M A.G: 10 Y.G: 22
Geçmişi boşverin kaç sezondur hocasızdık olur o kadar akbilsporun içinden geçicez siz alanya maçını düşünün nasıl alırız diye.
Bence de Başakşehir'i bırakın Alanya maçına kafa yorun.
Başakşehir'i evimizde nasıl olsa yeneriz. Evire çevire döve döve yeneriz.
Asıl deplasmanlarda takım berbat oynuyor. Alanya maçı final niteliğinde olacak.
İnşallah bu hafta Alanya deplasmanda Malatya'yı yener de biraz rahatlarlar.
Nasil güzel kurulmus hersey
Malatya yüzde yüz alir maci ayni Genclere yaptigi gibi
yalnız kalmazsa etmez.herseyi maicon yapıyo.hücumu bile...Maicon beni korkutuyor. Elia geçen maç elek etmişti. Yine aynisi olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onlara koyup şampiyon oluruz belkileş malatya ligden düşseydi keşke çok sevinirdim
önde baskı yapmak ve geride dogru durmak yeterli basaksehirebiz fener gibi toplu baskı yapamıyoruz fener takım halinde hareket ediyor pres yaparken
başak beşiktaşın ilk maçtaki bizimkine benzer presini pas manyağı yaparak kırmıştı sonumuzu pek iyi görmüyorum
mossoro sakat 10 numara hiçbir şey yapamayacak olan Arda oynayacak. Emreye de önde pres yaptık mı fişi çekerizNe kazası sanki ibb her maçta 3 5 atmışta bir alanyaya yenilmiş üstüne 4 yemiş mi diyorsun ?
Defansif oyun değil burda önemli olan önde baskı , topu defanstan pasla çıkmalarına engel olmak , orta sahaya top akışını kesmek emre ve mossoroya özellikle.
mossoro sakat 10 numara hiçbir şey yapamayacak olan Arda oynayacak. Emreye de önde pres yaptık mı fişi çekeriz