Valla hakemin etki etmeyecegi bir mac olsa gomeriz basaksehiri ama hem hakemi hem basaksehiri yenmek farz oldu

Muslera'nın inanılmaz bir hatayla gol yiyeceği fakat bir farkla kazanacağımız maçtır. Gollerden biri Selçuk atacak 2-1 bitecek, sevgiler.

herkes olumsuz konusma diyor sezonun en kritik macına cıkıyoruz diyorda sezonun en kritik ve önemli macı gencler macıydı

hocayada sorsak sahada yürüyen 11 cobanada sorsak böyle derler

bu mac güzel bir prestij macı olacak kazanırsak akbilcilere karşı 2.galibiyetimizi almıs oluruz

sabahtan beri visca yerden arka direğe kesiyor ve elianın her vuruşu gol oluyor

sıkıntı var

Şunu deplasmanlarda yapabilsek kazanamayacağımız maç yok. Artık nasıl bir psikolojiyse Arena'da oraya buraya saldıran Gomis bile deplasmanda kediye dönüyor.

sabahtan beri visca yerden arka direğe kesiyor ve elianın her vuruşu gol oluyor

sıkıntı var

Ben de beraberlige gelmis Abdullah Avci'yi;imza attigindan beri bu maci dusunen,tribunlerdeki Kenan Imirzalioglu pankartlarini gorunce iyice bilenecek Arda'yi;onde baskidan cikma uzmani Emre'yi;hucum hattindaki Adebayor'u dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.

Son düzenleme:
Yarın değil artık. Bu akşam taraftarımızla, kenar yönetimimizle Hükümetspor'u döve döve yenip lağım çukurlarına yollayacağız!

Atmosferi çok merak ediyorum, hayvan gibi bineceğiz üstlerine.

Maçın ilk yarısı bittiğinde acaba 2'li averajı alabilir miyiz diye düşünmeye başlayacağız :D

Bu Maçta oynamayan Futbolcu maç sonunda ülkesine dönsün bir zahmet

Arkadaşlar güldük eğlendik tartıştık ama yatmadan belirteyim, yarın galip gelmemiz mucize olur zira rakip küçük bir kontraatak takımı ve bizim kati suretle yenmemiz gerek. Bir veri size; tandemimizde maicon-serdar-çalık var...Bu sene en çok zorlandığımız rakipler östersunds ve başakşehirdi...

Bence beraberliğe yatıp biz kontratak aramalıyız hem de rakibin ezberi bozulur affallarlar...Aksi takdirde ilk ikiye giremeyiz ve bu bizim için sonun başlangıcı olur maalesef şampiyonluk kaçalı çok oldu 2.liğe odaklanalım ve yarın alacağımız her türlü skora rağmen düşmeyelim beklentileri düşük tutun...Hürmetler iyi geceler allah yardımcımız olsun...

Forumda aklı başında insan kalmadı yemin ediyorum sen de mi yav :D Gençlerbirliği maçını alınca şampiyon kaybedince kaçtı gibi bir durum asla söz konusu değildi. O maçı alsak yine 6 maç kalp krizi geçirecektik değişen bir şey yok. Bildiğin bir şey varsa söyle yoksa daha 6 maç varken şampiyonluk kaçtı demek baya komik.

Şaka maka 2 deplasman kazansaydık şimdiye bu maçın hayatiliği kalmıyordu. Bu kadar berbat bir deplasman performansı olamaz. Aklıma geldikçe deliye dönüyorum. 7 mağlubiyet nedir?

Sivas ve Kasimpasa depasmanlarini kazanamiyacaktik zaten bunu anlamak cok zor degil...birtek gencler macini alabilirdik oda olmadi malesef, ahhlara vahlara henüz gerek yok...hersey hala kendi elimizde

İçerde 14 maçta 40 puanda garip dışarda 7 mağlubiyette ama bu kadar çok konuşmak dahada garip olanla bitene çare yok boşverin geçmişi.

İçerde 14 maçta 40 puanda garip dışarda 7 mağlubiyette ama bu kadar çok konuşmak dahada garip olanla bitene çare yok boşverin geçmişi.
Şampiyon olursak bundan bir kaç sene sonra aklımızda sivas, gençler veya paşa maçları kalmayacak direk şampiyonluk kalacak o yüzden katılıyorum unutalım geçmişe geleceğe bakalım...

Şampiyon olursak bundan bir kaç sene sonra aklımızda sivas, gençler veya paşa maçları kalmayacak direk şampiyonluk kalacak o yüzden katılıyorum unutalım geçmişe geleceğe bakalım...

Hadi diyelim paşa ve gb'yi yendik 4 puan öndeyiz, yenildik başakşehire 1 puan fark kalır yani kalan 5 maçı almak zorundayız beraberlik hakkımız dahi yok.

Paşa ve sivas maçlarında yenildik değişen tek şey beraberlik hakkımız yok yarın ki maçta ki zaten yapamıyoruz beraberlik oyununu bize ters.

Alacagiz bu maci

Taraftar inansin ve 90 dakika takima destek olsun

Geri
Üst Alt