Liderrrrrrrrrrrrrrr

Selçuk umarım azda olsa donk'u izlemiştir futbol nasıl oynanır öğrenmiştir ama sanmıyorum

Da16BvvXkAEBWYw.jpg

:asd:
Ahahhaha

sevinemiyorum bile bu maç feneri şampiyon yapabilir allah kahretsin bok vardı gençlere yenilip elde ki şampiyonluğu verdiniz

“Mustafa Kemal’ in askerleriyiz” tezehüratı ile bir gol da Arena’ yı dolduran aslanlardan geldi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haftaya alanya'ya boruyu soktuk mu bu iş biter :D o gazla tinercilere de dar ederiz arenayı

Açık söylemek gerekirse bu Başakşehir'den daha çok çekiniyordum. Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum ama bu herifleri yenebileceğimize bir türlü inanamıyordum. Son yıllarda sürekli fark yediğimiz bir takım sonuçta. İnanılmaz sevindim yahu :asd:

böylece inanmayan herkese koymuş olduk :)

Çok iyi mücadele ettik her topa bastık,bir şekilde golü bulup aldık maçı.Galatasaray tarihinde bir dönemeç,çok önemli bir galibiyet.Bütün oyuncuları ve teknik ekibi kutluyorum.

maçı aldık ama bu oyun beşiktaş maçına yetmez.daha iyi olmamız lazım.

Bu maçı zaten alacaktık hiç umutsuzluğa kapılmadım. Çok güzel bir galibiyet oldu ve liderliğimizi geri aldık.

Şİmdi en zor maçımız Alanya maçı, o maçı da alırsak şampiyonluk çok ama çok yakın.

Gençler maçını almış olsaydık şampiyonduk..

Çok kötü gitti o maç..

Geri
Üst Alt