Yok öyle birşey. Hakemler kötü ama bir takımı öne çıkardıkalrını veya birini engellediklerini düşünmüyorum bu sene.

Biz işimizi yapamayınca suçu başkalarına atıyoruz.
sen öyle sanmaya devam et. akbilsporun maçlarını iyi takip eden sensin nasıl kayırıldıklarını en iyi bilmesi gereken sensin

Adettendir

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas maci daha rahat olur. O mactan hic cekincem yok cunku bjkye beraberlik yetmiyor. Biz kapanan takimlari acamiyoruz o kesin. Haftaya alanya maci sakat puan kaybi olabilir. Goztepe macini aliriz. Izmirde mac kaybettigimizi hatirlamam pek. Akhisari da genelde yeneriz. Haftaya ligin en onemli macina cikiyoruz.

8jkyede koyacagiz biz sampiyonluk macimiz Alanya maci, bir mac alin lan deplasmanda sirf birtane!!!!

ohhhh be rahatladım şu galibiyetle evde dört döndüm marianonun golüne kadar

Adebayor yine boş geçmedi vay anasını koyduk mu ulan tff , mhk, akbilspor, hükümet bu iş böyle işte taktikse taktik, baskıysa baskı, oyunsa oyun her anlamda ezer iste terimin aslanları.

3-0 oldu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. Yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Unutmadan soyleyelim bu galibiyet tudor beyede gelsin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Selçuk'un ne denli gereksiz bir şey olduğunu ortaya çıkaran maç olmuştur umarım herkes için...

2 hafta kaldı sadece 2 hafta Alanya ve Beşiktaş'ı yendikmi şampiyonuz.

Geri
Üst Alt