Umit Ozat iyi hoca birde bu maci taraftar aldi. Bizim kapanan takimlari acamama problemimiz suruyor. Mariano sapkadan tavsan cikarip inanilmaz bir gol atmasa bu mac ne yazik ki berabere biterdi.

Bence Fegh dinlendirilip Sinan denenmeli. Alanyanin da kapanacagini dusunuyorum.
Aynen allah yardım etti mucizeydi zira şampiyon olmamız için ya bu maçı alacaktık ya da kasımpaşayı yenecekti...

sayfamiz toshak show yapmis qeqweqwewq

Aynen allah yardım etti mucizeydi zira şampiyon olmamız için ya bu maçı alacaktık ya da kasımpaşayı yenecekti...

Yav he he sende boş konuşmaya devam et serdar kötüydü, leşti, berbattı dimi maicon oynamalıydı yok gb maçında 1 puan alamadık şampiyonluk gitti 1 haftadır kafa ütülüyordun.

uğur bey totem yapıyordu bence

saplayacagız 21i

hürmetler..

Yav he he sende boş konuşmaya devam et serdar kötüydü, leşti, berbattı dimi maicon oynamalıydı yok gb maçında 1 puan alamadık şampiyonluk gitti 1 haftadır kafa ütülüyordun.
Üstat biz şampiyon olalım dışkını yerim ben be :) Canın sağolsun cevap olarak alma ama bu maçı kazanamayacaktık mariano mucize yazmasaydı ve evet gençler maçını kaybetmemeliydik ve serdar yine leşti...

yav ne şampiyonluğu yaaaa
galatasaray 4.olur yaaaaa

ya bu oyunla şampiyon mu olunur yaaaa
ya tmm biz inanmıyoruz ama şimdi şampiyon olabiliriz yaaaa

:)

Neyse güldük eğlendik, deplasmanlarda saçmalamazsak şampiyonuz... Beşiktaş'ı yeneceğimizi düşünüyorum, iyi futbolla falan değil, tıpkı bugünkü gibi bir oyunla yeneceğiz. Mantıklı bir açıklaması olmayan, gözle görülemeyen, ölçülemeyen özelliğimiz; yani winnerlığımız yine devreye girecektir.

Galatasaray potadaysa şampiyon olur bu kadar basit.

Donk nagatomo denayer harikaydi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Üstat biz şampiyon olalım dışkını yerim ben be :) Canın sağolsun cevap olarak alma ama bu maçı kazanamayacaktık mariano mucize yazmasaydı ve evet gençler maçını kaybetmemeliydik ve serdar yine leşti...

Serdar şu maçta kötüyse sen saha futbol izleme çünkü sana göre değil, garry kaçırdı maçın başında, ceza sahasına orta açtık ters vuruşları oldu kaleye gidiyordu az kalsın , feguli gomise çıkardı defans son anda müdahale etti, garry ceza sahasında çaprazda girdi çaktı kaleci son anda çıkardı ayak üstü saydığım bunlar Mariano girdiğimiz tek pozisyondu sanki vura vura aldık maçı dk 90 da olsa o gol gelicekti.

1523817523012.webp

Serdar şu maçta kötüyse sen saha futbol izleme çünkü sana göre değil, garry kaçırdı maçın başında, ceza sahasına orta açtık ters vuruşları oldu kaleye gidiyordu az kalsın , feguli gomise çıkardı defans son anda müdahale etti, garry ceza sahasında çaprazda girdi çaktı kaleci son anda çıkardı ayak üstü saydığım bunlar Mariano girdiğimiz tek pozisyondu sanki vura vura aldık maçı dk 90 da olsa o gol gelicekti.
Üstat mariano o golü atmasaydı herkes şuan tvlerde bunu ikrar ediyor galatasaray bu maçı alamazdı ama işte allah yardım etti mariano mucizevi yazdı çok şükür kazandık artık şampiyonuz hürmetler...

Geri
Üst Alt