Afedersiniz ama bu saatten sonra kim ne b.k yerse yesin. Biz kendi işimizi yapalım önemli olan o , şikeymiş maç satmaymış bırakalım bu işi

Guzel bir galibiyet aldik, Mariano olmasa kilidi acamazdik ama. Alanya maci simdi cok onemli, o maci napar ne ederiz bilmiyorum ama deplasman da da olsa 3 puan sart.

olay net 2 maçı al şampiyon ol. bikez daha yapmayın aynı hatayı lütfen takım

Maiconun oynamamasi dogru karardi yalniz

Visca yahut Eliadan bacak arasi filan yiyip gol yedirecek durumda şu an

Kaplumbaga hiziyla da bu oyuncularin peşine koşacak diye bir yerini yirtabilirdi

Xelçuk denen hayaletin oynatilmamasi da dogru karardi

Fatih hocami tebrik ederim

Reise,hükümete,sözde adama,ırkçıya ve bütün reis yalakalarına koyduk.Mustafa Kemal'in askerleriyiz!

Yazacak çok şey var şu galibiyetin hikayesinde ama neyse değmez.

Çok ama çok iyi oldu şu galibiyet, şöyle bir ortamda Galatasaray taraftarı olmak gerçekten harika bir duygu.

Helal olsun Aslan parçaları, haftaya da Alanya'yı yenersen değme keyfimize.

“Yazın oraya Lider Galatasaray diye”

1523816599186.webp

Maç başladığında bu maçı kazanacağız diye hiç umudum yoktu hatta gol bile atacakmışız gibi gelmiyordu.
O açıdan süper bir galibiyet oldu.
İnşallah sezon sonuda aynı sevinci yaşarız.

Biz sampiyonlugun ucundan Tudoru gondererek tuttuk. Denayer ve Donk cok onemli iki hamle ve ancak Fatih Hoca yapabilir.

Tudoru zamaninda yalayip yutanlar umarim izliyordur. Ki izliyorlar biliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendi sahamızda maç kaybetmeyeceğimiz kesin. Şu deplasmanları alın artık buraya kadar gelmişken şampiyonluk verilmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nagatomo ne oynadı be. Sahada kusursuz oynayan tek oyuncu olabilir.

Hatırlatma üstat ama Ümit Özat çok iyi hoca bu apoya göre ama haklısın

Umit Ozat iyi hoca birde bu maci taraftar aldi. Bizim kapanan takimlari acamama problemimiz suruyor. Mariano sapkadan tavsan cikarip inanilmaz bir gol atmasa bu mac ne yazik ki berabere biterdi.

Bence Fegh dinlendirilip Sinan denenmeli. Alanyanin da kapanacagini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt