- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Apduşun laflarına bak. Bir de bu herifi takıma isteyen var. Şerefsizler.
GS Başakşehir maçını en az 2 farklı kazanır ve kazanırsa şampiyon olur demiştim.malesef GS şampiyon oldu..2 yıldır GS yi telekomda yendiğimiz sizi aldatmasın. İddaası olmayan ve teknik direktör faktörü olamayn GS yi yendik. Şampiyonlukta iddiası olan Başında Fatih Terim olan GS yi Telekom Arenada yenelim beni forzadan ihraç edin.Bakın Şampiyon olalım demiyorum,GS yi yenelim isterse şampiyon olmayalım gene ihraç edin beni forzadan. En son Lucescu zamanında yendik ali samiyende ligin başıydı 1-0 gs yi. ibrahim üzülmez hemde sağ ayağıyla atmıştı köşeye.8 puan farklamı ne şampiyon olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam.Fatih terim vardı. ogündür idiası olan GS yi yenemedik deplasmanda. 2 senedir iddiası yok GS nin öyle yendik. bize bırakmazla o maçı yedirmezler bize ( bunları söylerken acaba bir mucize olurmu diye içimden geçmiyor değil ama dost acı söyler. )
Şu maç berabere bitse bile işimiz gene zordu şimdi çok ama çok zor oldu.
.
Tebrikler reis...Tebriklerinizi kabul ediyorum.
Net olun lan içinizden ne geçiyorsa söyleyin.Kodumun korkakları!Abdullah Avcı: "Baskı olacağını biliyorduk. Baskı derken, her türlü baskı. Çok fazla açmak istemiyorum içini."
Abdullah Avcı: "Hakem yüzünden kaybetmedik, bunu söylemiyorum. Halil Umut Meler temiz yüzlü bir hakem, iyi niyetli ama baskılar var. Hem saha içi, hem saha dışı. Bu kadar söyleyeyim."
evet gol zannedip kulübeye oturduğu şu hale baksana;Takima istemeyi birak tapanlar var burada.
O herif hic bir büyük takimda tutunamaz, baskiyi kaldiramiyor. IBB de rahat tabi taraftar yok beklenti yok camia desen zaten 100 kisi bile cikmaz.
heyya heyyaBugün Galatasaraylı olmanın ne büyük bir şeref olduğunu hatırladım.
Taraftar da alkışı hak etti.
İnşallah şampiyon olup herkesi sustururuz.
Ne diyon lan Apo.Abdullah Avcı: "Baskı olacağını biliyorduk. Baskı derken, her türlü baskı. Çok fazla açmak istemiyorum içini."
Abdullah Avcı: "Hakem yüzünden kaybetmedik, bunu söylemiyorum. Halil Umut Meler temiz yüzlü bir hakem, iyi niyetli ama baskılar var. Hem saha içi, hem saha dışı. Bu kadar söyleyeyim."
Cok acarsan reyis cikar karsinaAbdullah Avcı: "Baskı olacağını biliyorduk. Baskı derken, her türlü baskı. Çok fazla açmak istemiyorum içini."