Emre Demiray
Kırmızı Üye
- 17 Kasım 2012
- 1.665
- 142
- 753
Gününde olan bir Garry doğrudan maçı alacak kadar etkili olabilir. Karşısında GG77 olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.sen bide TC leri topla bak ozaman üstadın performansı nasıl top noktaya çıkıyorSinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
Forumda benden sonra en buyuk 4. Gs li oymus.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk

bjk ile oynadığımız maçlarda maç kimin işine yarıyorsa genelde o kazanıyor. her iki tarafın işine yarıyorsa da biz kazanıyoruz.
skor veriyorum 1-0
Ben 6. Sırada miyim osmancimReis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.sen bide TC leri topla bak ozaman üstadın performansı nasıl top noktaya çıkıyorSinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
Ben 6. Sırada miyim osmancim
Açıklama bekliyoruz.Ben 6. Sırada miyim osmancim
Osman bey ayıp etmiş bizi listeye almayarak
Reys senin gsliligin forumun seviyesini ve hepimizi asar. Siralamaya haksizlik olmasin diye sen yoksun.Ben 6. Sırada miyim osmancimReis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.sen bide TC leri topla bak ozaman üstadın performansı nasıl top noktaya çıkıyorSinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
Kendisinin en sevdiğim Genel Kurul üyemiz olduğunu belirtmekte 1 beis görmüyorumSinan Bilgin Cim Bomun cocugudur
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
osmanlıyı bilmemde antalyayı rahat geçerler antalyalı olarak söylüyorum bunu defalarca canlı izledim malesef çok etkisiz ve zayıf bir takım antalyasporDeplasman fobisi lafına katılmıyorum ama şöyle birşey var amacı olan takımlar sana karşı armut toplamaz bizim oyuncularda şov seven ve taraftarla oynayan topçular olduğundan zorlanıyoruz ama rakipler hep amaçsız takımlarla oynadı şansımıza herkes sanıyor ki bir biz zorlanıyoruz deplasmanda bejeke arenada ve osmanlı depte görücez.
Akbilleride osmanlı ve antalya depte görecez bize 1 beraberlik hakkı gelecek bence rahatlıkla.
SON DAKİKA - Derbinin İddaa oranları belli oldu. 2.05 Galatasaray 3.10 Beraberlik 2.55 Beşiktaş
SON DAKİKA - Derbinin İddaa oranları belli oldu. 2.05 Galatasaray 3.10 Beraberlik 2.55 Beşiktaş
2.05 çok cins bir oran değil mi?