Gününde olan bir Garry doğrudan maçı alacak kadar etkili olabilir. Karşısında GG77 olacak.

Başakşehir ve FB maçlarının sonucuna göre bir yorum yaparım.

Bakalım siyaset senaryocuları bu maça, maç öncesi ne karar verdi?

Sinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
sen bide TC leri topla bak ozaman üstadın performansı nasıl top noktaya çıkıyor
Reis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.
Forumda benden sonra en buyuk 4. Gs li oymus.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
:hat:

Sinan sekiztaşı için totem yapıyor saf olmayın.

Sinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
Reis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
Ben 6. Sırada miyim osmancim

1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
Ben 6. Sırada miyim osmancim
Reys senin gsliligin forumun seviyesini ve hepimizi asar. Siralamaya haksizlik olmasin diye sen yoksun.

Deplasman fobisi lafına katılmıyorum ama şöyle birşey var amacı olan takımlar sana karşı armut toplamaz bizim oyuncularda şov seven ve taraftarla oynayan topçular olduğundan zorlanıyoruz ama rakipler hep amaçsız takımlarla oynadı şansımıza herkes sanıyor ki bir biz zorlanıyoruz deplasmanda bejeke arenada ve osmanlı depte görücez.

Akbilleride osmanlı ve antalya depte görecez bize 1 beraberlik hakkı gelecek bence rahatlıkla.
osmanlıyı bilmemde antalyayı rahat geçerler antalyalı olarak söylüyorum bunu defalarca canlı izledim malesef çok etkisiz ve zayıf bir takım antalyaspor

SON DAKİKA - Derbinin İddaa oranları belli oldu. 2.05 Galatasaray 3.10 Beraberlik 2.55 Beşiktaş

2.05 çok cins bir oran değil mi?​

Geri
Üst Alt