Mariano geç geldi , donku sayma tudor saymıyordu onu , maiconda oynamadı bu maçta
donk idmana çıkmıyor muydu tudor zamanında? o zaman daha sıkıntı zaten bu kadar formsuzluk normal, ayrıca mariano 17 temmuzda gelmiş erken tarih yani gelir gelmez idman yapmış, maicon oynadı diyen olmadı zaten onu ayrı yazdım yanlış gördün sanırım.

donk idmana çıkmıyor muydu tudor zamanında? o zaman daha sıkıntı zaten bu kadar formsuzluk normal, ayrıca mariano 17 temmuzda gelmiş erken tarih yani gelir gelmez idman yapmış, maicon oynadı diyen olmadı zaten onu ayrı yazdım yanlış gördün sanırım.

Yani ahım şahım etki etmez hele bahane hiç olmaz bence erken açılması tamam az düşüş olur ama her dep maçında aşağı yukarı aynı oyun olması performans düşüklüğü olarak açıklanamaz mesela sırasıyla gb , başakşehir , alanya maçları oynadık arada dağlar kadar fark var.

Yani ahım şahım etki etmez hele bahane hiç olmaz bence erken açılması tamam az düşüş olur ama her dep maçında aşağı yukarı aynı oyun olması performans düşüklüğü olarak açıklanamaz mesela sırasıyla gb , başakşehir , alanya maçları oynadık arada dağlar kadar fark var.

Yok sezonu erken açmayı bağlamadım deplasman oyununa, bağlanacak bir çok şey var. Bunlar ufak detaylar ok, kabul. Ancak 1. erken açtık, 2. tudorun ağır idmanları, 3. zevzek, ciddiyetsiz topçular. Bunlar gibi bir çok etken var, hepsi bir araya gelince işte deplasman oyunumuzun nedenleri oluyor.

Besiktas oyun olarak Basaksehir kadar organize bi takım değil onları yendiğimiz gibi bir mentalite ile üzerlerine gidersek temiz bi galibiyet alabiliriz

Klassik kartilastirma :)

Muslera > Fabri
Mariano > Adriano
Denayer < Tosic
Maicon = Medel
Nagatomo > Caner
Fernando > Atiba
Donk = Tolgay
Belhanda < Talisca
Garry < Babel
Feghouli < Quaresma
Gomis > Negredo

5-4

Böyle gözüküyor

Gelin lan. Serdarin olmayisi kötü oldu ama gelin LAN

Sezonun en önemli ve en zor macı kazanırsak şampi... diyebiliriz beraberlik Başakşehiri bi adım öne geçirir mağlubiyeti düşünmek istemiyorum...

Hukmenlik bir durum olmaz ama malatya macina saha kapama filan yemeyelim , 2 deplasmani 3 deplasmana cevirmeyelim yok yere

Bu arada olaylardan oturu gazi kacmis derbi haline de getirilmesin . Baski azaltilmasin

Bu maç kilit maç , bu maçı galibiyet ile tamamlarsak şampiyonluk kaçınılmaz olur.

Bu maçta Rodrigues bişeyler yapmalı, 5 hafta dır yaptığı yok.

bugün fenerli arkadaşlarla sohbet ediyoruz hepsi bizi destekliyor tinerci köpeklerden nefret ediyorlar. şenola dikkat etmek lazım en ufak madde atılırsa herif komaya girmeye hazır. helikopter çağırtır alo 188'i bile aratır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maicon ve Denayer ikilisi merkez stoper olarak kaç defa oynadı yan yana?

Bu maç için çevremde tanıdığım beşiktaşlı hariç herhangi bir takımdan kim varsa Fatih Terim bu maçı vermez diyor. Çevreden gördüğünüz herhangi bir fenerliyi ,trabzonsporluyu ya da anadolu klüplerinden herhangi bir takımlıya sorun aynı cevabı verecektir. 2senedir Tudor a Rikering e koymaya benzemez Fatih Hoca .kendileri bir rüya alemindeler haftaya uyanacaklar. Bekleyelim görelim

Geri
Üst Alt