Zor maç ama yine de kazanacağımızı düşünüyorum. 2-1 aliriz.

Beşiktaşı tebrik etmek isteyen varsa forza ya gitsin.
Biz burada Galatasarayımızın şampiyonluğunu kutlayacağız!!!

Gscimbom Mobile

Daha once takmiyordum şu Tinercileri ama bu sene kendi evimizde yenemezsek bu Tinercileri çok uzulurum

böyle umarımlı konuşarak olmaz
gelecekler
tadına bakacaklar ve gidecekler
severler onlar
heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Yok mu maça gidemeyecek olup kombinesini devretmek isteyen?

Geldik senenin maçına. Fikstür belirlendiğinde çoğu kişi şampiyonluk haftası olarak Beşiktaş maçını görmüştür.

Bu şartlarda ve pamuk ipliği üzerinde giderken oynayacağımızı tahmin etmek kolay değildi tabi ama en zor maçımız olduğunu söylemek de gerek.

Tarihinde defalarca hem lig hem de Avrupa da bu tarz finalleri oynayan bir takım ile 2 yıldır üzerine koya koya gelmiş ve loser’lıktan winner karakterine geçiş yapmış bir takım var.

2 senedir içeride puan dahi alamıyoruz rakibimizden doğru ama bu maç saha da ölesiye oynayıp tek ihtimal dışında alınacak hiç bir skoru kabul etmememiz lazım. Maç nasıl giderse gitsin isyan eden, isteyen bir takım saha da olmalı.

Sertlikse sertlik, çirkefliklikse maçın anahtarı çirkeflik, teknik ise teknik. Sinersek olmaz.

Haydi aslanlar. Göreyim sizi.

Tiner çeken bejekelilerin yanına terim geliyor ve yapmayın çocukları yazıktır diyerek teselli ediyor kareografide

Dicem q7 yi deli edek kolay kırmızı yer ama belhanda daha kolay kırmızı alır :/

kalan 4 maçta büyük maç final maç bu maçın tek farkı derbi olması deplasman fobimiz olduğu için rakiplerin gardı düşmüyor bekliyorlar arkamıza 4 de 4 yapmazsak şampiyonluk gider

kalan 4 maçta büyük maç final maç bu maçın tek farkı derbi olması deplasman fobimiz olduğu için rakiplerin gardı düşmüyor bekliyorlar arkamıza 4 de 4 yapmazsak şampiyonluk gider

Deplasman fobisi lafına katılmıyorum ama şöyle birşey var amacı olan takımlar sana karşı armut toplamaz bizim oyuncularda şov seven ve taraftarla oynayan topçular olduğundan zorlanıyoruz ama rakipler hep amaçsız takımlarla oynadı şansımıza herkes sanıyor ki bir biz zorlanıyoruz deplasmanda bejeke arenada ve osmanlı depte görücez.

Akbilleride osmanlı ve antalya depte görecez bize 1 beraberlik hakkı gelecek bence rahatlıkla.

şenol u böyle beyninden zımbalayacak topcambazları aranıyor

Geri
Üst Alt