Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Şu 10 numara tartışması baydı artık saçma sapan şeyler yazılıyor. Şu adamlara ban yokmu moderasyon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O Galatasarayi tutmuyorki Sevdigi 3 yada 4 Galayasarayli futbolcu olur onlari olumune savunur okadarYani?
Merak ettik sorduk ta kendine yakisir bir cevap verdin.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 4 mac elestirmeyi birak destek ol Sezon sonu istediğini soyle Alanya macinda gercektende rezildiBöyle kralin oldugu yer basarisizliga mahkumdur. Dua etsin Terim, Reges, Muslera gibi ADAMLAR var. Okuduk gecen macta yeniden neler yapmis. Macin icine yine etti ediyormus
Kimsenin kalbini acip icine bakamiyoruz ama yazip soylediklerini okuyup isitiyoruz malesef.O Galatasarayi tutmuyorki Sevdigi 3 yada 4 Galayasarayli futbolcu olur onlari olumune savunur okadarYani?
Merak ettik sorduk ta kendine yakisir bir cevap verdin.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oluyorum zaten. Her mac bir umut besliyorum bunda'da her zaman yine ve yeniden icine ediyor herseyin. Bunun yerine Sinani oynatin artik. HS olarak Gomis ile cok ama cok daha iyi isler yapar. O nun gibi pres yapmaz eyvallah, ama gol yollarinda, kilit acma konusunda cok ama cok daha etkili oluruz. Belhandayi 8 e atalim diyecegim herif her zaman bomba gibi top kaptiriyor + sacma sapan geri pas veriyor, rakibe kontra atak, 100% lük sanslar veriyor (bjk bunu affetmez digerleri gibi)Son 4 mac elestirmeyi birak destek ol Sezon sonu istediğini soyle Alanya macinda gercektende rezildi
İnan bana Sinan ilk 11 oynarsa daha cok soversin,bunu da Sinan'dan her daim beklenti icinde olan kisi olarak soyluyorum,yedekten girmesi daha hayirli.Oluyorum zaten. Her mac bir umut besliyorum bunda'da her zaman yine ve yeniden icine ediyor herseyin. Bunun yerine Sinani oynatin artik. HS olarak Gomis ile cok ama cok daha iyi isler yapar. O nun gibi pres yapmaz eyvallah, ama gol yollarinda, kilit acma konusunda cok ama cok daha etkili oluruz. Belhandayi 8 e atalim diyecegim herif her zaman bomba gibi top kaptiriyor + sacma sapan geri pas veriyor, rakibe kontra atak, 100% lük sanslar veriyor (bjk bunu affetmez digerleri gibi)Son 4 mac elestirmeyi birak destek ol Sezon sonu istediğini soyle Alanya macinda gercektende rezildi
Şimdi kafamda 2 soru maçı locadamı tribundemi izlesem
Tribünde izlediğim her maçı aldık locada izlediğim fb maçı beraber e bitti
Bu maçta yine davetliyim acaba ekip tribundemi izlesem
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Tribünde izle
4 oldu.