Şu 10 numara tartışması baydı artık saçma sapan şeyler yazılıyor. Şu adamlara ban yokmu moderasyon.

Böyle kralin oldugu yer basarisizliga mahkumdur. Dua etsin Terim, Reges, Muslera gibi ADAMLAR var. Okuduk gecen macta yeniden neler yapmis. Macin icine yine etti ediyormus
Son 4 mac elestirmeyi birak destek ol Sezon sonu istediğini soyle Alanya macinda gercektende rezildi

Yani?

Merak ettik sorduk ta kendine yakisir bir cevap verdin.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O Galatasarayi tutmuyorki Sevdigi 3 yada 4 Galayasarayli futbolcu olur onlari olumune savunur okadar
Kimsenin kalbini acip icine bakamiyoruz ama yazip soylediklerini okuyup isitiyoruz malesef.
Kaale alinmamasi gereken bir isimdir artik benim icin.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 4 mac elestirmeyi birak destek ol Sezon sonu istediğini soyle Alanya macinda gercektende rezildi
Oluyorum zaten. Her mac bir umut besliyorum bunda'da her zaman yine ve yeniden icine ediyor herseyin. Bunun yerine Sinani oynatin artik. HS olarak Gomis ile cok ama cok daha iyi isler yapar. O nun gibi pres yapmaz eyvallah, ama gol yollarinda, kilit acma konusunda cok ama cok daha etkili oluruz. Belhandayi 8 e atalim diyecegim herif her zaman bomba gibi top kaptiriyor + sacma sapan geri pas veriyor, rakibe kontra atak, 100% lük sanslar veriyor (bjk bunu affetmez digerleri gibi)

Badaksehir macinda ne yaptiysak bu macta da bir benzerini yapnak zorundayiz orta saha oyunculari kusana kadar besiktaslilara nefes aldirmamak zorunda.
Osmanli basaksehir macinin durumuna gore hareket almaliyiz. O mactan beraberlik cikacagini dusunuyorum acikcasi bu durumda muhakkak kazanmasi gereken tek takim besiktas olacaktir bekle gor taktigi ile kontradan vurmak gerekir. Bu degildir ki cesa sahamiza kadar getirelim hayir orta saha savadlari seklinde gecmeli orta sahati gecene press yapip bir an once o topu kazanip sacmalamamak gerekir.

Osmanli- basaksehir maci berabere biterse bu mac beraberlik sampiyonlugun onunu acar kazanmak sampuyon yapar.

Oluyorum zaten. Her mac bir umut besliyorum bunda'da her zaman yine ve yeniden icine ediyor herseyin. Bunun yerine Sinani oynatin artik. HS olarak Gomis ile cok ama cok daha iyi isler yapar. O nun gibi pres yapmaz eyvallah, ama gol yollarinda, kilit acma konusunda cok ama cok daha etkili oluruz. Belhandayi 8 e atalim diyecegim herif her zaman bomba gibi top kaptiriyor + sacma sapan geri pas veriyor, rakibe kontra atak, 100% lük sanslar veriyor (bjk bunu affetmez digerleri gibi)
İnan bana Sinan ilk 11 oynarsa daha cok soversin,bunu da Sinan'dan her daim beklenti icinde olan kisi olarak soyluyorum,yedekten girmesi daha hayirli.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öne gecersek soyunma odasina giden kapilar hemen kapatilmalidir. önlemimizi alalim

Edit yanlış konu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi kafamda 2 soru maçı locadamı tribundemi izlesem
Tribünde izlediğim her maçı aldık locada izlediğim fb maçı beraber e bitti
Bu maçta yine davetliyim acaba ekip tribundemi izlesem

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Şimdi kafamda 2 soru maçı locadamı tribundemi izlesem
Tribünde izlediğim her maçı aldık locada izlediğim fb maçı beraber e bitti
Bu maçta yine davetliyim acaba ekip tribundemi izlesem

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Tribünde izle

Ilk maçı hatırlayalım Denayer sol bek başlayıp Quaresmayi baya zorlamaştı çabuklugu ve gücüyle. Nagatomoya çok iş düşüyor bu maçta.

Mariano da ilk maçta baya kötü oynamış şimdi maçı izliyorum.

Bjk büyük ihtimal Medel-Atiba çıkacak. Bizde Fernando-Donk. İki takımda 2 tane defansif orta saha ile çıkacak gibi.

Bana göre atanın kazanacağı maç olacak tıpkı Başak maçı gibi.

Icerde oynadigimiz maclar:

Kayseri: 4-1 W
Sivas: 3-0 W
Kasımpaşa: 2-0 W
Karabük: 3-2 W
Fenerbahçe: 0-0 D
Gençlerbirliği: 5-1 W
Alanyaspor: 2-0 W
Akhisar: 4-2 W
Göztepe: 3-1 W
Osmanlı: 2-0 W
Antalya: 3-0 W
Bursa: 5-0 W
Konya: 2-1 W
Trabzon: 2-1 W
Başakşehir: 2-0 W

Icerde oynadigimiz 15 macin 14unu kazanmisiz, fener maci net penaltiyi vermeyen cuneyt sayesinde berabere bitti.

Sira geldi besiktas'a. Bam bam bam yapip sampiyon olacagiz.

sinan ilk 11 başlarsa birkaç maça söversiniz ama sizin fantezileriniz olacak diye de ligin telafisi olmayan bölümünde havlu atamayız. .ancak yarım saat kala hamle oyuncusu olarak alacaksın . fernando temposuz donk yetersiz ve gamsız. orta sahada dirence katkıda bulunacak eleman belhanda'dır. belhanda olmazsa olmaz.

Yine alışılan kadro ile çıkmalı terim ki öyle yapacak.
Ama bu sefer belhanda geçen maçki gibi yaparsa 45te çıkarmalı direkt olarak.
Nolur eren girmesin artık.

Geri
Üst Alt