Yine alışılan kadro ile çıkmalı terim ki öyle yapacak.
Ama bu sefer belhanda geçen maçki gibi yaparsa 45te çıkarmalı direkt olarak.
Nolur eren girmesin artık.

belhanda bu sezon depte 0 gol 0 asistle oynuyor. (Osmanlı maçında bir korner kullanmıştı gol olmuştu ama transfermarkta asist yazmamışlar onu.) son 2 depte de 60 da oyundan çıkmış. Ha nereye bağlayacağım bu adam zaten deplerin hiçbirinde top oynamadı bu yıl, Bu sezon vuku bulan dep perfomansımız da belhandanın kötü oyununun etkisi büyük. Ama iç sahada iyi kötü iş yapıyor bana kalırsa. Alanya maçında ki gibi oynayacağını sanmıyorum o açıdan.

belhanda bu sezon depte 0 gol 0 asistle oynuyor. (Osmanlı maçında bir korner kullanmıştı gol olmuştu ama transfermarkta asist yazmamışlar onu.) son 2 depte de 60 da oyundan çıkmış. Ha nereye bağlayacağım bu adam zaten deplerin hiçbirinde top oynamadı bu yıl, Bu sezon vuku bulan dep perfomansımız da belhandanın kötü oyununun etkisi büyük. Ama iç sahada iyi kötü iş yapıyor bana kalırsa. Alanya maçında ki gibi oynayacağını sanmıyorum o açıdan.

Neyse ki sınırda belhanda akhisar depte kadroda olmuyacak bundan önce ki deplerde iyi değildi tamam ama alanya maçı farklıydı karşılaştırmak abes olur rezalet oynadı ya.

Kralhanda ve Ciguli ikilisine güveniyorum bu maç onların maçı

Belhanda ile cok alay ettik , illa ki bir gun tribunleri asagi indirecektir

Kaleciden stoperimize bek oyuncumuzdan orta sahamıza kanat oyuncumuzdan forvetimize tüm takıma güveniyorum. Derbi ve iç saha yan yana geldi mi atmosfer bambaşka seviyeye çıkar takım ister istemez kendini evinden hissedip daha baskılı, istekli ve güçlü oynamaya çalışır. Bu maç sezon genelinde hiç harcamadığımız eforu sarf edeceğiz.

Belhanda'nın Alanya maçında savunulacak 1 tane olumlu işi yok Garry Rodrigues'de aynı şekilde deplasmanlarda hayalet gibi geziniyor genel de deplasmanla ilgili takımın bir sıkıntısı var ama iç saha bambaşka duruma geliyorlar bu maç hem belhanda hem rodrigues hem de diğerlerine fazlasıyla ihtiyacımız var.

Rodry'nin maçı olmalı. Gökhan gönül teke tekte tu-ta-maz. Içinden geçmeli.

Feghouli nin Belhanda dan iyi oynama ihtimali çok çok çok daha yüksek olduğu için ikisinden birine umut bağlayacaksanız kesinlikle Feghouli ye bağlayın.

sent via GSC

younesbelhanda.jpg

Sofiane-Feghouli-1.jpg

rodrigues-e-4-talip-birden_d19d1.jpg

Final maci... umarim ust duzey bir performans ortaya koyarlar. Belhanda sezon bitecek 1 mac bile kazandirmadi, Feghouli'nin 4-5 iyi oynadigi mac vardir, Rodrigues ise 1 aydir top oynamiyor. Bu macta kotu oynayan oyuncuyu sezon sonu hemen sutlayacaksin.

1- Fb 63
2- Bsk 63
3- Gs 63
4- Bjk 62

Rakipler bu maçtan önce oynayacak Fb Pasayı yener ve Osmanlı Basaksehirde berabere biterse bu maçı Fenerbahçe liderken oynuyor olabiliriz lig çok saçma bir halde

1- Fb 63
2- Bsk 63
3- Gs 63
4- Bjk 62

Rakipler bu maçtan önce oynayacak Fb Pasayı yener ve Osmanlı Basaksehirde berabere biterse bu maçı Fenerbahçe liderken oynuyor olabiliriz lig çok saçma bir halde

Fb’nin lider olması için 6 gol atması lazım yemeden ama bu gidişata bakılırsa olmayacak iş değil. Rakipleri hiç direnç koymuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Maçın biletleri şu gün şu saat satışa sunulacak" şeklinde bir duyuru yapmak çok mu zor ? Neden bir işi de düzgün yapamıyoruz ?
Başakşehir maçının biletleri yanılmıyorsam salı günü öğleden sonra satışa çıktı. Bu maçın biletleri yarın mı çarşamba mı çıkar acaba ?

1- Fb 63
2- Bsk 63
3- Gs 63
4- Bjk 62

Bu hesabi nasil yaptin anlamadim ?

Kasimpasaya 7 fark yapmasi lazim genel averajda lider olabilmesi icin , yok 3 lu averaj (lig sonunda siralama yapiliyor) ile bu hesabi yaptiysan yine yanlis cunku 4 macta basaksehirin 6 , Gs ile fb nin 5 er puani var

Bastan asagi yanlis bir hesap yani

2015'te 30. hafta puan durumu;

67 GS
66 Fb
65 Bjk

yaptık yine yaparız.

2015'te 30. hafta puan durumu;

67 GS
66 Fb
65 Bjk

yaptık yine yaparız.
Bu sefer yenersek çok daha avantajlı şekilde giriyoruz olası başakşehir puan kaybında şampiyonluğu yeni malatya maçında ilan etme ihtimalimiz oluşacak. Fatih hocam maçın başından itibaren koparıp skoru alacaktır hele ki bizim maçtan önce başakşehir puan kaybederse bu maç direk şampiyonluk maçı olacak :D

Geri
Üst Alt