Tam tinerci tipi var aslında ha.

Orada bıraksak bunu kimse fark etmez.

sent via GSC

Beşiktaş'ta Oğuzhan -Talisca ile küçük üçgenler kurduğunu görür gibiyim. Bizim takımda adam gibi 8 numara olsa bu kadar batmaz kötü mana da göze.

Ha yine oyun karakteri tartışılır bir oyuncu. Adam da gram refleks yok.

Tam tinerci tipi var aslında ha.

Orada bıraksak bunu kimse fark etmez.

sent via GSC

Beşiktaş'ta Oğuzhan -Talisca ile küçük üçgenler kurduğunu görür gibiyim. Bizim takımda adam gibi 8 numara olsa bu kadar batmaz kötü mana da göze.

Ha yine oyun karakteri tartışılır bir oyuncu. Adam da gram refleks yok.

Bu üçünü birden hiç bir takım kaldırmaz bence.

Oğuzhan da Belhanda da Talisca da zaman zaman tamamen kayboluyorlar maç boyunca. Ha Talisca hiç yoktan gol falan atabiliyor ama oyun olarak çok zorluk çektirir bu üçlü.

Adam vurdumduymaz ya dünya umrunda değil. Herkesin silip kemara attığı Donk bile adam oldu şu vurdumduymazlık huyundan vazgeçti Belhanda da gram ilerleme yok.

sent via GSC

Fenerbahçe maçıyla Şenol’un karaktersizliğini tüm Türkiye görmüş oldu. Bu sezon fener ve bjk’ın kollanması o maç itibariyle sona ermiştir. Malatya maçında çıkarılmayan kırmızı kart bana göre bunun göstergesidir. Galatasaray düşmanı Halis olmasaydı eğer bjk aleyhine kartlar çıkabilirdi. Bizim maçta mantalitemiz sertlik ve pres olmalı hakem kim olursa olsun aleyhimize bariz hata verileceğini düşünmüyorum. Kazanmamız ümidiyle...

Maçın gündemden düşmesi gayet iyi oluyor.Bizde maçla ilgili stres yokken rakip başka olaylarla meşgul durumda.Hafta sonuna kadar böyle devam etsin.Hatta işi iyice çorba yapacak bir karar versin federasyon ki maça kadar onu konuşsunlar

Fabri ile ilgili ufak ama önemli bir bilgi vereyim. Başakşehir maçında canlı izleme fırsatı da buldum. Hem çalışmalar sırasında hem maç sırasında gördüğüm, Malatya maçında da dikkatimi çeken şey soluna gelen toplarda hata payı çok yüksek bir kaleci. Fabri'nin soluna çalışırsa bizimkiler oradan maden çıkarabilir.

Fernando - Donk ikilisi Basak maçında iyi işlemişti ama Alanya maçında çok beğenmedim bakalım hoca devam edecek mi

Fabri ile ilgili ufak ama önemli bir bilgi vereyim. Başakşehir maçında canlı izleme fırsatı da buldum. Hem çalışmalar sırasında hem maç sırasında gördüğüm, Malatya maçında da dikkatimi çeken şey soluna gelen toplarda hata payı çok yüksek bir kaleci. Fabri'nin soluna çalışırsa bizimkiler oradan maden çıkarabilir.

Bizimkiler şut çekmiyor ki

Kaleyi gören vuracak başka çare yok.

Valla ben bu takımdan birşey anlamadım fernando , feguli , garry , mariano hatta donk şutları fena değil ama çekmiyolar uygun pozisyonlarda ne zaman pozisyon sıkışıyor o zman vuruyolar işe yaramıyor önün boş çak gitsin , sadece gomise bakıyoruz kitleniyoruz sonra babel garry'den çok iyi vurmuyor topa ama uygun zamanda vuruyor garry işi önce batırıyor vurulucak yerde vurmuyor , sonra iyice işi çıkmazsa sokup vuruyor top rakipten dönüyor.

Valla ben bu takımdan birşey anlamadım fernando , feguli , garry , mariano hatta donk şutları fena değil ama çekmiyolar uygun pozisyonlarda ne zaman pozisyon sıkışıyor o zman vuruyolar işe yaramıyor önün boş çak gitsin , sadece gomise bakıyoruz kitleniyoruz sonra babel garry'den çok iyi vurmuyor topa ama uygun zamanda vuruyor garry işi önce batırıyor vurulucak yerde vurmuyor , sonra iyice işi çıkmazsa sokup vuruyor top rakipten dönüyor.
Alanya maçında Rodrigues vurdu işte bir tane kaleci sektirdi Gomis bıraktı boş kaleye. Denemek lazım bol bol. Hadi Belhanda'nın şutu yok da diğerleri bunu yapabilecek oyuncular.

bülent nasıl iyi giderdi ya geçen sene yasinin penaltısını artı taliscanın kırmızısını vermemişti yanlış hatırlamıyorsam

cüneyt gelsin fb maçının diyetini öder

içimden bir ses diyor ki maçı 70 ile 78 arası kopartacağız..

net skor 1-0 çok net

Geri
Üst Alt