Sosyal medyada bilet satan binlerce insan var 10 kişiden 8i dolandırıcı. Dolandırıcı olmayanlar da kale arkasını 500 e satıyor
Sen de haklısın. Güvenilir adam bulmak zor. Twitter'da @btsdgtsk var kupa maçları için ücretsiz devir organizasyonu yapıyorlardı. Düşük ihtimal ama onu takip edebilirsin belki derbi ile alakalı bir organizasyon olur.
Bakayım hocam sağolasın

Tribünlerin bir çoğu ceza aldı ya Başakşehir maçında yaşananlardan dolayı, ne yaşanmış bilmiyorum ben de oradaydım ama

O yüzden kolay bilet alınıyor işte.

Sezonun seyirci rekorunu kırıp 50 bin kişiyi geçeceğiz demiştik ama Tüpçü Federasyonu bunu engelleyemeyecek.
Yalnız o ceza alanların biletleri hemen satışa çıkmıyor. Kulübe devretmeleri lazım ama kulübe devir oranı çok düşük. Herkes kendi satıyor.

Sanirim onu kast ederek soylemediler . Satisa cikan biletleri normalde alacak olan her maca gidenler degil de , ceza alanlar yerine gidecek olanlar alacak

Kast ettikleri bu olsa gerek

Bjk'nin maça konsantre olması zor olacak, kupada finale çıktık derken muhtemelen elendiler.

Bjk'nin maça konsantre olması zor olacak, kupada finale çıktık derken muhtemelen elendiler.

Olaylar nedeniyle ertelenen Fenerbahçe - Beşiktaş maçında karar bugün açıklanacak.

Bence en adil karar önümüzdeki hafta içerisinde herhangi bir gün maçın tarafsız bir sahada 11'e 11 olarak tekrardan oynanması olacaktır ...

Şimdi taraftara daha çok iş düşüyor.Haklı haksız tüm hakem kararlarına penaltı,kırmızı kart gibi itiraz edilmeli.Fener maçının mağduriyetini hakem atamasıyla telafi etmeye çalışacaklardır(Beşiktaş için).

Yan Yana 2 bilet Satan varsa PM lütfen

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Biletler 1 dk içinde tükenmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt