CL ve AL de bizim eyyamciya mac verdiler mi bu hafta ya da haftaya?

CL de bu hafta mac vermediler de AL'yi bilmiyorum ama.

Maça Cüneyt atanır %99

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam Melo'nun maçıydı. :D Ortalık karışık ama ortamı gerecek oyuncumuz yok.Bir tek Serdar o da cezalı.

Dinlendiriliyor yav bizim mac icin.
Hakem arkadaş gecen ki toplantilardan duymuş cuneyti bizim maca vereceklermiş.

Hic sevmiyorum su eyyamina tükürdügüm adami. Hakemligi biraksa da kurtulsak artik.

Maci beraberlige baglamak icin orasini burasini yirtacar kesin.

Bugunku skandal karar dan sonra TFF nin Pepenin cezasini 1 mac a dusurup bizim macta oynamasini saglayacaklarini dusunuyorum...

Pepeli veya Pepesiz tokatlamamiz lagzim tinerci kargalari... Bu maci eger alamazsak (beraberlik veya maglubiyet) en cok uzuldugum mac olur bu sezon icin (AL yi saymiyorum).

Su tinerci kargalar artik biktirdi, nefret ettirdiler artik kendilerinden!

Hicbir yere kacamazlar

Ligden cekilsinler rezil olmak istemiyorlarsa

Bu oyunculara o yakisir

Pepe 1 mac ceza almis :&

tff pepe'ye 1 maç ceza vererek niyetini tarafını bir kez daha belli etti. tinerciler kendi lehlerine çıkmayan karara diyet olarak pepe oynayacak diye bastırdı ve de oldu . bu kararla teneke kupasından elendiler umarım lig şampiyonluğu gibi büyük bir diyet daha söz vermemişlerdir. bizimkiler şayet yenemezse büyük ihtimal tinercileri şampiyon yaparlar ulan feghouli adamı itti diye dünya ceza aldı be şerefsiz pislikler

Oynatın Pepe 'yi de Cücü 'yü de verin elinizden ne geliyorsa yapın

Bunların hepsine koyarak şampiyon olmak en keyiflisi olacak ...

Bizi bile gerdiler orman çocukları

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Gomis 2 stoperin arasında çok yalnız kalacaktır.Belhanda,Feghouli bu maçta da hayalet modunda takılacaklarsa defolup gitsinler..

Geri
Üst Alt