Bu yaşananlardan ve twitterda açtıkları hastagden sonra hırslanmayan agresif olmayan taraftar olmaz diye umuyorum.
Rocky sacmaligimi ?

Bu Oglan Cocuklari ne akilla babaniz diyor? Yok ne bok becerdiniz de böyle laflar ediyorsunuz? 2 Senelik tarihleriyle konusuyorlar. Bunlara bi cakalim 2 senelik tarihleri de son bulur

Rocky sacmaligimi ?

Bu Oglan Cocuklari ne akilla babaniz diyor? Yok ne bok becerdiniz de böyle laflar ediyorsunuz? 2 Senelik tarihleriyle konusuyorlar. Bunlara bi cakalim 2 senelik tarihleri de son bulur
3 gündür farklı hastag lerle tt oluyorlar.Bugün rocky hastagı bunları görüpte çıldırmamak elde değil

Terim bu maçlarda surpriz ilk 11 çıkarabir Sinan ve/ya Selçuk oynar. Donk Feguli yedek başlarmı acaba.

Terimin işi zor bu pepe olayı planları bozdu

Beşiktaşın içinden geçeceğiz,Fatih Terimin varlığından ötürü derbilerde rakiplere koymaktan emin olma hissi müthiş bişey,Beşiktaş kaçacak delik arayacak maç sonunda

Türkiye'nin en şerefsiz klübünü tokatlayacağız. Bekliyoruz sekiztaş.

Ulan ne buyuttunuz besiktasi gozunuzde. Fatih Terimli sampiyonluga oynayan Galatasaray karsisinda besiktasin nasil bir sansi olabilir ki.

Holiganligi bir kenara birakirsak, cok fahis bir hata yapmadigimiz surece( ki denayer bu konuda beni tedirgin etmiyor degil) Besiktasin arenadan puan alma ihtimali yok.

Ben Başakşehir maçina göre 1 puana razıyım. Beşiktaşı üstümüze çekip pepe-tosicin yavaşlıgı sayesinde bıraktığı boşlukları kullanarak kontradan avlamak doğru bir oyun planı gibi gözüküyor. Gerçi onlarda hazırlıklı olacaktır.

Hoca bence ben bildiğimi yaparım diyordur ilk 30 dkkda işi bitiririm diyordur. Babel q7 gününde olursa plan terste tapabilir.

1 puan bile şampiyon yapabilir, yenilgi 4cu yapabilir. Osmanlı maçını görmek lazım.

Aglaklar ve korkaklar odasindan cikmasin, foruma da girmesin. Bizim kitabimizda umutsuzluk yok. Kazanacagiz!

Puan kaybı halinde şampiyonluk şansımız biter. Çünkü başakşehir kalan tüm maçlarını rahatşıkla kazanır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basaksehir puan kaybetmesin bizim icin de iyi olur, biz berabere kalamiyoruz genelde
Kazanmaya cikacagiz ve en kucuk suphem yok, yenecegiz bjkyi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Arkadaslar 7 GS macina gittim hepside berabere bitti, bu macada gidecegim icin malesef her seyi satip Berabere veya X2 basin

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Terimle kaç maç vardı o 7 içerisinde
Bi Sneijderli Inter macinda vardi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Bochum da oynanan hazırlık maçından mı bahsediyorsun?

sent via GSC

Kadrolar efsane :)
Bizde arda ayhan servet fln oynuyor
Interde Sneijder nagatomo etoo
Biliyorum kadroyu ben de o maça gitmiştim :)

Galatasaray kırk yılda bir Almanya ya gelmiş ne güzel maça gittim, az kalsın Ultraöküzler yüzünden maçı tatil edeceklerdi. Terim Arda falan taraftarların oraya geldiler yapmayın etmeyin meşale yakmayın maçı birakacak hakem diye. Kaç defa anons yapıldı.

Zaten o dönemler her maçta taraftarlar bokunu çıkardıkları için artık türk takımlarının Almanya da hazırlık maçı yapılmasını da pek istemiyorlar haklı olarak.

sent via GSC

Geri
Üst Alt