- 29 Şubat 2012
- 13.439
- 1.310
- 1.468
Gomis kardeşimize kızmamak lazım. Koca sezonu tek forvet götürdü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakaret etmek de saçma ama şu son 5 6 hafdadir ooo gomis demek de saçma. Adamın kaçırdıkları var ya 27 golü olmasa güiza diye anılır. Bana ne gomis ten ondan bundan ben Gs takımına bakarım. Ama sen yok tudor yok gomis garipsin Ömer yaBoş konuşma. Tudor bitti şimdi de gomis i antipatik yapma . Bu maçta savunulacak en son adam. Ne değişik adamsın
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis gol kaçırdı diye adama hakaret edecek kadar düşmedim. Sonuna kadar Gomis
Ne yuhalanmasi yahu. Gomis bu takimda en son yuhalanacak adamdir. 27 gol atmis adam. Şuan moral olarak da dipte. Aksine ona suan daha cok destek vermeliyiz. Futbolcularin boyle anları olabiliyor.suç bizde bence. gomisin duygu sömürüsüne aldanip yuhalamiyor elestirmiyoruz. arenada bir iki bi yuhalansa anlar neyin ne olduğunu
Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göztepe maçı bitmez hacılar. Offff
Yahu eleştirin de adam bütün sezon takımı taşıyan adama hakaret nedir?he evet sadece gol kaçırdı
boş boş tek başına pres yapmaktan başka hiçbir halt yapmadı maç boyu
Yahu eleştirin de adam bütün sezon takımı taşıyan adama hakaret nedir?
İyi ki Metin Oktay filan bu dönemde yaşamadı.
Hakaret etmek de saçma ama şu son 5 6 hafdadir ooo gomis demek de saçma. Adamın kaçırdıkları var ya 27 golü olmasa güiza diye anılır. Bana ne gomis ten ondan bundan ben Gs takımına bakarım. Ama sen yok tudor yok gomis garipsin Ömer ya
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi