Gomis kardeşimize kızmamak lazım. Koca sezonu tek forvet götürdü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis'in morali bir kez düşünce tamamen dağılıyor. Bugün Denayer'in şutunda seken pozisyonu kaçırdıktan sonra bence herkesin içine doğmuştur penaltıyı da kaçıracağı. Ondan sonra bir tane daha geldi ama onu da kaçırdı. 3 kere maçı koparma şansını değerlendiremedi. Çok kötü bir psikolojik durum içine girdi tam da lig biterken.

Sonuca gelirsek bir deplasmanı daha ite kaka atlattık. Ben beraberlik golünü yememize garanti gözüyle bakıyordum ama baskı yesek de toplara müdahale edebilme dirayetini gösterdik. Bu da bir ilerlemedir. Göztepe'ye kalırsak ki kalacak gibiyiz orada neler olur onu şimdiden düşünüp strese girmek istemiyorum.

Saat 4'ten şu saate kadar resmen 10 yaş yaşlandım. Kılımı kıpırdatacak gücüm kalmadı yemin ederim. Muhtemelen Feghouli'den daha çok yorulmuşumdur.

Boş konuşma. Tudor bitti şimdi de gomis i antipatik yapma . Bu maçta savunulacak en son adam. Ne değişik adamsın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis gol kaçırdı diye adama hakaret edecek kadar düşmedim. Sonuna kadar Gomis
Hakaret etmek de saçma ama şu son 5 6 hafdadir ooo gomis demek de saçma. Adamın kaçırdıkları var ya 27 golü olmasa güiza diye anılır. Bana ne gomis ten ondan bundan ben Gs takımına bakarım. Ama sen yok tudor yok gomis garipsin Ömer ya

Sezonun özeti.

Ic sahada aslan, dis sahada kedi gibiyiz.

Gamis laf atan Allah çarpar bugün lider durumdaysak bunun en büyük sebebi gomistir adam ağlıyor sahada futbol bu olur böyle şeyler adamın dibi Gomis ona laf eden olursa kobrayi boyununa sararim

Yalnız Gomis’in stres yönetimini iyi yapamadığını öğrendik artık 2 penaltı atamamışlığı var zaten adamın ona attırmamak lazımdı ?

Bu maç için Gomis'e sağlam giydirdim.Millete sinir krizi geçirtti.

basimizda fatih terim olsa da su oynanan 2.yari tam anlamiyla igrencti. gomisin kacirdigi 3 gol artik illallah ettirdi yani insan penaltidan kolay pozisyonu atamaz mi.. muslera ve donk ikinci yarida maci tek basina aldi diyebiliriz hele donkun kestigi 5 tane top var ki.. fernando falan 2.yari görmedim bile. kacak güresti.

2 deplasman aynı oyun lan maçı koparıyorsun rakibi yine oyuna dahil ediyorsun.

top tutamıyorsun ayrıca Denayer & Serdar hızlı diye Maicon kesildi sıçayım hızlı stopere böyle hızlı stoper mi olur her defans arkasına atılan top indiriliyor ve pozisyon oluyor.

Neyse 3 puan iyi oldu. Şu sezonu bir atlatalım da. Saçma sapan oynuyoruz ama bir şekilde 2 maçta 4 puan şampiyon yapıyor. NOKTA.

terim hoca mac sonucu neler diyecek acaba yine takıntılı halidevam edecekmi bakalım

Kabus gibi bir macti. Cok sukur mutlu uyandik. Bir galibiyet bir beraberlik. Artik bu is bitti. Rahat olun gencler

Hakaret etmek de saçma ama şu son 5 6 hafdadir ooo gomis demek de saçma. Adamın kaçırdıkları var ya 27 golü olmasa güiza diye anılır. Bana ne gomis ten ondan bundan ben Gs takımına bakarım. Ama sen yok tudor yok gomis garipsin Ömer ya

Yahu Tudor da Gomis de eleştirilir. Ama en ufak kötü oyunda, gol kaçırmada Gomis, Muslera küfür yiyorsa burada bir gariplik var.

Takımdaki oyuncuların hepsi gitsinler Muslera'nın elini ayağını öpsünler. Son 7-8 haftaya kadar kendi standartlarının altındaydı ama resmen şampiyonluk modunu açtı adam.

Geri
Üst Alt