2 hafta mi ? En az 2 aydir yapiyorum . Artik dengeler cok yakin , oyle herkesi yen isi bitir devirleri geciyor , hesap kitap devri

Benim tek istedigim bir beraberlik kredisi . cunku fb ye karsi maglubiyet kredisi alamayacagiz bu belli

Basaksehir bir takilsa yeter

Basaksehir bu saatten sonra takilmaz, Antalya deplasmani zor gibi gozukuyor ama Antalya'nin kadrosu cop rahat alirlar

Sinan hesap yapa yapa yorulmadin mi yaw 2 haftadir hesap yapiyorsun

Sampiyon olmak istiyorsan sahada herkesi tokatlayacaksin bu kadar basit, bu saatten sonra Akhisar'i ve Goztepe'yi deplasmanda yenemiyorsan sampiyon olmayalim

2 hafta mi ? En az 2 aydir yapiyorum . Artik dengeler cok yakin , oyle herkesi yen isi bitir devirleri geciyor , hesap kitap devri

Benim tek istedigim bir beraberlik kredisi . cunku fb ye karsi maglubiyet kredisi alamayacagiz bu belli

Basaksehir bir takilsa yeter

Antalya deplasmanında takılır belki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas o kadar bos takim degil . Olur mu olur

Kone , bifouma , robinho

Sampiyon olmamız halinde başakşehir takılırsa fener basaksehirin önüne geçiyor, yani cl'de elemeleri fener'in geçme olasılığı başakşehire göre daha fazla. O yuzden basaksehiri sevmesem de 2. olsunlar bence. Ama biz şampiyon olamayacaksak Fener olsun Başakşehir olmasın orası ayrı.

Bari sen yapma be

CpcG-yRWIAAPJKU.jpg

Sampiyon olmamız halinde başakşehir takılırsa fener basaksehirin önüne geçiyor, yani cl'de elemeleri fener'in geçme olasılığı başakşehire göre daha fazla. O yuzden basaksehiri sevmesem de 2. olsunlar bence. Ama biz şampiyon olamayacaksak Fener olsun Başakşehir olmasın orası ayrı.
Bence başakşehirin elemeleri geçme ihtimali fenere göre daha fazla.

Donksuz kadrolari yazmaya baslayalim

Alanya osmanli macinda akhisari uzecek sonuc beraberlik olur , hem alanya yakalamis ve ikili averajla gecmis olur akhisari , hem de osmanli 3 puana indirmis olur ve akhisar osmanli maci var son hafta

Alanya kazanirsa akhisar asiri rahatlar , osmanli kazanirsa da yine hem osmanli hem alanyanin uzerinde kalmaya devam ederler

Acikcasi alanya kazansin osmanli dussun bitsin bu is , zaten bizim mac alanya osmanlidan 1 gun sonra .
İnşallah Alanya kazanır o ayrı ama ben her halükarda Akhisarın ligde kalacağını düşünüyorum. (bizim maçta puan alamayacaklarını da hesaba katarak.)

Yalnız Donk yok Belhanda yok kim oynayacak orta sahada yav. Fernando Tolga Selçuk orta sahası ile maçı kazanma ihtimalimiz yok.

Bence başakşehirin elemeleri geçme ihtimali fenere göre daha fazla.
Bu fener okadar eleme oynadı ve okadar çok çöp takımlara elendi ki. Say say bitmez.

Adamlar tam loser bu konuda gerçekten.

Akbiller az kaldı sevillayı eleyip gidiyordu bu sezon.

Emrenin şutu direkten dönmezse gidiyolardı.

Hep atlanan bir detay var . Basaksehiri sivas macindaki beraberlik asiri uzmez , fb yi de asiri sevindirmez

Cunku fb sampiyon olmak icin GS nin maglubiyetini beklemek zorunda , averajda da bizi gecebilir dogru

Ama basaksehir bir macinda berabere kalirsa , GS ekstra puan kaybetmedigi takdirde 3 lu averajla yine sampiyon olamiyor

Yani oyle ilginc ki , genel averajda bizi , ikili averajda basaksehiri gecseler bile , is 3 lu averaja kalirsa fb basaksehiri gecemiyor

Tolga Udinese'le anlaşmış oda sakatım ayağına oynamaz.

Fernando-Selçuk
----Feghuli-----

Donk ve Mariano oynayamaz bence. Muslera-Nagatomo-Serdar-Denayer-Linnes-Fernando-Selçuk-Feghouli-Sinan-Rodrigues-Gomis 11’i çıkar.

Donk ve Mariano oynayamaz bence. Muslera-Nagatomo-Serdar-Denayer-Linnes-Fernando-Selçuk-Feghouli-Sinan-Rodrigues-Gomis 11’i çıkar.

Maicon oynayamaz mı ön libero olarak acaba? Fernando da sekiz olur

Maicon oynayamaz mı ön libero olarak acaba? Fernando da sekiz olur

Maicon o bölge için inanılmaz ağır bir eleman. Kesinlikle oynayamaz.

Nando

Denayer - Maicon - Serdar - Nagatomo

Fernando - Selcuk

Sinan - Feghouli - Rodrigues

Gomis​

Geri
Üst Alt