Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Fener Karabüke 7-8 tane atarsa averaj da gider.Hattta bu hafta bile 4-5 tane sallayabilirler.En iyisi 9 puan alıp garantiye alalım.Averajla sampiyon olacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener Karabüke 7-8 tane atarsa averaj da gider.Hattta bu hafta bile 4-5 tane sallayabilirler.En iyisi 9 puan alıp garantiye alalım.Averajla sampiyon olacagiz
Fener Karabüke 7-8 tane atarsa averaj da gider.Hattta bu hafta bile 4-5 tane sallayabilirler.En iyisi 9 puan alıp garantiye alalım.
Keske alabilsek ama pazar gunu sonucu belli bir maca cikiyoruz
Hamza başlıktan atmak zorunda kalacağım biraz daha zorlarsan. İçimizi kararttın be adam.
Totem biliyorum da işe de yaramıyor gibi. Sürekli sakat veriyoruz. Maça PAF ile çıkacağız dediğin olacak bu gidişle.
Kişisel tahminler doğruluğu göstermez diye biliyordum açıkçası.Hamza başlıktan atmak zorunda kalacağım biraz daha zorlarsan. İçimizi kararttın be adam.
Totem biliyorum da işe de yaramıyor gibi. Sürekli sakat veriyoruz. Maça PAF ile çıkacağız dediğin olacak bu gidişle.
Ne totemi admirim, samimiyim sakatlarimiz iyilesse de sonuc belli
Bu basliktan atilmam sasirtici olmaz
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis
Kişisel tahminler doğruluğu göstermez diye biliyordum açıkçası.
Bende ürküyorum bu maçtan ama vallahi ama net puan kaybı yaşarız demek de tuhaf olmuş totem değilse tabiki
denayer oynarMaicon oynayamaz mı ön libero olarak acaba? Fernando da sekiz olur
Hesaplamalarim %99.99999 olasilikla 0 puani isaret ediyor
Bir mucize bize 1 puan kazandirabilir belki
denayer oynar
Hesap kitaptan anlamıyorsun hamza sen ne kasıyorsun
Cok icerledigim 1 post
GSC'nin matematikte 1 numarasiyim
Cok icerledigim 1 post
GSC'nin matematikte 1 numarasiyim
Tamam o zaman açıkla şu yüzdeyi nasıl buldun neleri ele aldında baktın![]()
Hamza şu maçı kaybedip şampiyon olmamız için
1. Başakşehir mağlup olmalı
2. Fenerbahçe Karabük+Bursa'ya maksimum 5 gol atmalı.
Zira yenilirsen zaten en az -1 averaj yazar. Bizim Malatya+Göztepe maçlarında en az 2-3 farklı kazanmadığımız hiç bir denklemde şansımız kalmaz ki bu da zor.
Başakşehir 1 puan alırsa zaten üçlü averajda üçüncü oluyoruz.
Hesap falan yok yani ortada. 3 maç 9 puandan başkası yalan.
Hayal güçüne hayran kaldım ve bir like çektim mesajın altınaTamam o zaman açıkla şu yüzdeyi nasıl buldun neleri ele aldında baktın
Hamza şu maçı kaybedip şampiyon olmamız için
1. Başakşehir mağlup olmalı
2. Fenerbahçe Karabük+Bursa'ya maksimum 5 gol atmalı.
Zira yenilirsen zaten en az -1 averaj yazar. Bizim Malatya+Göztepe maçlarında en az 2-3 farklı kazanmadığımız hiç bir denklemde şansımız kalmaz ki bu da zor.
Başakşehir 1 puan alırsa zaten üçlü averajda üçüncü oluyoruz.
Hesap falan yok yani ortada. 3 maç 9 puandan başkası yalan.
Sivas Basaksehir'in ustunden silindir gibi gececek
Biz -2 averaj yiyecegiz, Fener +2 yapacak fark 1'e inecek
Haftaya Karabuk karsisinda +4, biz Malatyaya +3 yapip esitlenecegiz ama lider kalacagiz atilan gol sayisindan
Son hafta Fener'in Konya'ya attigi kadarinin bir fazlasini atacagiz Goztepe'ye