Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Biletlerinizi alin , bitti aslinda ama askida kalip da alamayanlarinkiler cikiyor ara sira
Ben bati kapalidan aldim . 130 TL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biletlerinizi alin , bitti aslinda ama askida kalip da alamayanlarinkiler cikiyor ara sira
______________musleraYa Linnes ya Denayer ikisinden biri orta sahada oynamalı bu maç. Tolga ve Selçuk ikilisinden birisini bile görmek dahi istemiyorum.
Akhisar dirençli bir orta sahaya sahip değil. Geçen sene de Josue oynamıştı merkezde gayet de iyi oynamıştı.
Selçuk veya Tolga ile olmayacağı aşikar.
sent via GSC
______________muslera
denayer__serdar__maicon__nagatomo
feghouli___LINNES__fernando__garry
___________sinan___gomis_______
Linnesin zekasina ihtiyacimiz var ortasahada______________muslera
Linnesle denayerin yerini değiştirelim bence sinanda gomisin yanında değil arkasında olmalı.
Linnesin zekasina ihtiyacimiz var ortasahada
Ben beğendim______________muslera

Denayer'i orta saha oynatmak intihar gibi bir şey bana kalırsa.
Adam korkak abi. Hava topuna çıkmaya, rakiple temaslı oynamaya bildiğin korkuyor, kaçıyor.
Orta sahada Selçuk ile başlayacaktır hoca zaten büyük ihtimalle. Denayer'i stopere atar belki Maicon yerine. Ha Selçuk'da leş ama en azından oyun kurabiliyor, oyunu soğutabiliyor kıçını kaldırırsa..
Şu maçı atlattık mı tamamdır. Hatta bu hafta Başakşehir puan kaybederse, duruma göre Malatya maçında şampiyonluğu Arena'da ilan edebiliriz. O zaman tadından yenmez işte.
Görürüz haftasonuNasıl sıkıntı yok donk nere selçuk nere
Görürüz haftasonu
Neden?Oynamıyacak selçuk göremeyiz
Neden?