Biletlerinizi alin , bitti aslinda ama askida kalip da alamayanlarinkiler cikiyor ara sira

Ben bati kapalidan aldim . 130 TL

Evet GS passoligi ile alamazsin , baska bir yol bulmalisin. Kartini iptal edip denemen lazim ama biletler bitti

Ya Linnes ya Denayer ikisinden biri orta sahada oynamalı bu maç. Tolga ve Selçuk ikilisinden birisini bile görmek dahi istemiyorum.

Akhisar dirençli bir orta sahaya sahip değil. Geçen sene de Josue oynamıştı merkezde gayet de iyi oynamıştı.

Selçuk veya Tolga ile olmayacağı aşikar.

sent via GSC
______________muslera
denayer__serdar__maicon__nagatomo
feghouli___LINNES__fernando__garry
___________sinan___gomis_______

Deplasman biletleri hala satışa çıkmadı var mı bilgisi olan 1 saattir bilgisayarın basinda bekliyoruz sucukculara gitti biletler heralde

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer'i orta saha oynatmak intihar gibi bir şey bana kalırsa.
Adam korkak abi. Hava topuna çıkmaya, rakiple temaslı oynamaya bildiğin korkuyor, kaçıyor.
Orta sahada Selçuk ile başlayacaktır hoca zaten büyük ihtimalle. Denayer'i stopere atar belki Maicon yerine. Ha Selçuk'da leş ama en azından oyun kurabiliyor, oyunu soğutabiliyor kıçını kaldırırsa..

______________muslera
denayer__serdar__maicon__nagatomo
_____________fernando
LINNES______Feghouli_____rodrigues

bu şekilde olabilir.

Denayer'i orta saha oynatmak intihar gibi bir şey bana kalırsa.
Adam korkak abi. Hava topuna çıkmaya, rakiple temaslı oynamaya bildiğin korkuyor, kaçıyor.
Orta sahada Selçuk ile başlayacaktır hoca zaten büyük ihtimalle. Denayer'i stopere atar belki Maicon yerine. Ha Selçuk'da leş ama en azından oyun kurabiliyor, oyunu soğutabiliyor kıçını kaldırırsa..

Klasik 4-4-2 diyorsun yani??

_______________muslera
linnes___serdar__denayer__nagatomo
Feghouli___Selçuk__Fernando____rodrigues

Şu maçı atlattık mı tamamdır. Hatta bu hafta Başakşehir puan kaybederse, duruma göre Malatya maçında şampiyonluğu Arena'da ilan edebiliriz. O zaman tadından yenmez işte.

Fener puan kaybetmedikçe 33. Hafta matematiksel olarak mümkün değil pek.

Bursa+Karabük ile oyanacaklar.

İki maçı alsak bile 3 puan fark ve büyük ihtimal dezavantajlı bir averaj ile son haftaya gireceğiz. Her türlü Göztepe maçına kalıyor.

Donk oynayabilecek. Öyle hissediyorum.

sent via GSC

Muslera

Linnes - Serdar - Denayer - Nagatomo

Fernando - Selcuk/Donk

Sinan - Feghouli - Rodrigues

Bafe​

Geri
Üst Alt