- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Donk'un yoklugunda Mugdat defansimizi manyak edecektir
Serdar Aziz kucaga alinacak hazir miyiz
Donk olmazsa muğdatta olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk'un yoklugunda Mugdat defansimizi manyak edecektir
Serdar Aziz kucaga alinacak hazir miyiz
Donk olsa Mugdat olmasa yine yeniliriz, keza Seleznyov, Barbosa, Lopes, Soner, Olcan gibi muazzam topculari var
Ama kendinizi kandirmayin, Mugdat kesinlikle 11'de olacaktir
Sissoko nerde hamza azmanı yazmamışsın
Muğdat kim lan
Şu Galatasaray'ın adını küçültmekten vazgeçin.
maçı kafamda oynuyorum sabahtan beri, her seferinde olcanın arka direğe yaptığı ortalar larsson tarafından ağlarla buluşturuluyor :/
Koyim Muğdat'a.Muğdat kim lan
Şu Galatasaray'ın adını küçültmekten vazgeçin.
Ne yazik ki bu ismi unutamayacak sekilde aklina kaziyacak yarin aksam
nedense bugun gelen hisle Selcuk

Beşiktaşin, Basaksehirin eline verdik bunlari da yeneceğiz.. bu dakikadan sonra hocam asla salmaz ligi ihtimal dahi vermiyorum buna ben. Akhisar beyler rakip rahat olun... büyütmeyelim fazla. Tam konsantre, alacağız bu sene sıkıntı yok.
*Fenerlilerin'de Okan Buruk üzerinde kurmaya çalıştığı baskı mide bulandırıcı. Adam kendisi için sıradan olan maçı Ziraat yerine tercih mi etsin anlamadım ki ne bu çirkeflik
Evet Mugdat Celik tarafindan hos edilmeye hazir miyiz
Harbiden şerefsiz bunlar ya. Ah ulan gençlerbirliği.. yaktı bizi. Berabere bile bitseydi şimdi susmuşlardi şerefsizler.Beşiktaşin, Basaksehirin eline verdik bunlari da yeneceğiz.. bu dakikadan sonra hocam asla salmaz ligi ihtimal dahi vermiyorum buna ben. Akhisar beyler rakip rahat olun... büyütmeyelim fazla. Tam konsantre, alacağız bu sene sıkıntı yok.
*Fenerlilerin'de Okan Buruk üzerinde kurmaya çalıştığı baskı mide bulandırıcı. Adam kendisi için sıradan olan maçı Ziraat yerine tercih mi etsin anlamadım ki ne bu çirkeflik
O yavşak fb'liler kendilerine baksınlar, bursalı oyuncular antremana çıkmıyor neden acaba her hafta aynı şey
Harbiden şerefsiz bunlar ya. Ah ulan gençlerbirliği.. yaktı bizi. Berabere bile bitseydi şimdi susmuşlardi şerefsizler.
Zaten şu kalan rakipleri bu durumda yenemessek 3ünüde şampiyonluğu zerre haketmemis oluruz şu dakikadan sonra. Vuralım geçelim