Donk olsa Mugdat olmasa yine yeniliriz, keza Seleznyov, Barbosa, Lopes, Soner, Olcan gibi muazzam topculari var

Ama kendinizi kandirmayin, Mugdat kesinlikle 11'de olacaktir

Muğdat kim lan

Şu Galatasaray'ın adını küçültmekten vazgeçin.

yav akhisara puan vereceğiz öyle mi
eheheheheheh

maçı kafamda oynuyorum sabahtan beri, her seferinde olcanın arka direğe yaptığı ortalar larsson tarafından ağlarla buluşturuluyor :/

Ben de 3 puan alip bu isi bitirmek isteyen Okan Buruk'u,hucum oyuncularimiza gecit vermeyecek Yumlu-Dany ikilisini,sol kanadimizi otobana cevirecek Mugdat'i,onde baskidan cikma uzmani Soner'i,hucum hattindaki belalimiz Seleznov'u dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.

Beşiktaşin, Basaksehirin eline verdik bunlari da yeneceğiz.. bu dakikadan sonra hocam asla salmaz ligi ihtimal dahi vermiyorum buna ben. Akhisar beyler rakip rahat olun... büyütmeyelim fazla. Tam konsantre, alacağız bu sene sıkıntı yok.

*Fenerlilerin'de Okan Buruk üzerinde kurmaya çalıştığı baskı mide bulandırıcı. Adam kendisi için sıradan olan maçı Ziraat yerine tercih mi etsin anlamadım ki ne bu çirkeflik

Beşiktaşin, Basaksehirin eline verdik bunlari da yeneceğiz.. bu dakikadan sonra hocam asla salmaz ligi ihtimal dahi vermiyorum buna ben. Akhisar beyler rakip rahat olun... büyütmeyelim fazla. Tam konsantre, alacağız bu sene sıkıntı yok.

*Fenerlilerin'de Okan Buruk üzerinde kurmaya çalıştığı baskı mide bulandırıcı. Adam kendisi için sıradan olan maçı Ziraat yerine tercih mi etsin anlamadım ki ne bu çirkeflik

O yavşak fb'liler kendilerine baksınlar, bursalı oyuncular antremana çıkmıyor neden acaba her hafta aynı şey

Angut Kocamal a bakin. Baski kurmaya calisiyor. Ulan Esorfmanli karsinda GS ve Terim var hatirlatim

O yavşak fb'liler kendilerine baksınlar, bursalı oyuncular antremana çıkmıyor neden acaba her hafta aynı şey
Harbiden şerefsiz bunlar ya. Ah ulan gençlerbirliği.. yaktı bizi. Berabere bile bitseydi şimdi susmuşlardi şerefsizler.

Fatih Terim koyuş reçetesini çoktan yazmıştır. Pazar günü saat 20:45 sularında şampiyonluk şarkılarıyla görüşmek üzere..​

Harbiden şerefsiz bunlar ya. Ah ulan gençlerbirliği.. yaktı bizi. Berabere bile bitseydi şimdi susmuşlardi şerefsizler.

Okanın yerinde olsam zerre önemsemem bu maçı fb'li hocalar yapıyor 1 kere bizimkiler yaralı parmağa işemedi, bunların anlıyacağı dil bu çıkardım yedekle maçtan sonrada kupa finali için rotasyon yaptım der geçerdim.

Zaten şu kalan rakipleri bu durumda yenemessek 3ünüde şampiyonluğu zerre haketmemis oluruz şu dakikadan sonra. Vuralım geçelim

Geri
Üst Alt