Sezon başından beri lideriz ulan bu takım bu sene söke söke şampiyon.

kalan maçları diyorum ya bunları yenemeyeceksek zaten bi zahmet olmayalım

Kalan maçlarda 1 yenilgi alsak haketmemis mi olucaz katılmıyorum.

Ama zaten şüphem yok terim işini bilir şampiyon olucaz.
Şampiyonluk için 7 puan gerekiyor. Fatih hocanın o kadar emeğine rağmen Malatya,Akhisar,Göztepe'den min. 7 puan çıkaramayacaksa bu kadro malesef saygı duymam çoğu isme, şampiyonluğu çok istiyorum

Algı ile bu haftaya kadar gelen takımlara prim vermemek için koyup geçmek zorundayız.

1-0 olsun bizim olsun.

Fener Bursa'ya takilir mi buyuk usta?

Çok zor. Genetiğinde var sonuçta küme düşmüş Erciyes'e takılmış bir takım 3 sene önce ama bu sene bizim takılma ihtimalimiz daha fazla Fener'den.

Bursa'da tüm stres boşaldı geçen hafta. Bu hafta pikniğe gelirlerse Karabük maçından bile farklı bir sonuç çıkabilir. Umarım tersi olur ve kısır bir maç geçer. Tek güvencem Bursa, Fener camiasını sevmez.

Şuan 2 Galibiyet 1 Beraberlik bizi kurtarıyo heralde değil mi?

maçı kafamda oynuyorum sabahtan beri, her seferinde olcanın arka direğe yaptığı ortalar larsson tarafından ağlarla buluşturuluyor :/

Ben de 3 puan alip bu isi bitirmek isteyen Okan Buruk'u,hucum oyuncularimiza gecit vermeyecek Yumlu-Dany ikilisini,sol kanadimizi otobana cevirecek Mugdat'i,onde baskidan cikma uzmani Soner'i,hucum hattindaki belalimiz Seleznov'u dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.

Önce like attım da sonra geçen hafta atmadığım için geri çektim :asd:

Donk Fernando
Sinan Feghouli Rodrigues

mi

Donk Fernando
Feghouli Selçuk Rodrigues

mi?

Seleznyov kardeşimiz kabus gibi üzerimde. Bu maçı golsüz tamamlasın, gelecek sezon ekibimize katılır.

Aykut kocamal denen denyo Akhisar maçı hakkında yorum yapmış... Galatasaray senin durup durup salladığın bjk ye, fatih terim de yalancı filozof şenol'a benzemez... Galatasaray kelimesini ağzına alırken git bir ağzını yıksa sen kocamal bu kelime senin dilini keser, dilini yakar... Tescilli şikeci itler Akhisar rotasyon yapmasın diyor hasiktirin lan ordan bu kulübün büyüklüğü altında ezilirsiniz hepiniz ne ezik sekiztaşa ne de köy takımı Trabzona benzer bu klüp akıllı olun götünüz başınız oynamasın...

Şampiyon Cimbom yazdıracağız 3 hafta kaldı az sabredin gtünüz kaşınmaya başlamış cimbom hepinizi götünden sikecek merak etmeyin

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim winnerlığı denen bişey var yaw ne bu Akhisar pohpohlaması arkadaş,Terim buradan sonra puan falan vermez göreceğiz bunu zaten.

Beraberlik opsiyonunun olması büyük avantaj olacak. Gol geciktikçe strese girmeyiz. Gol atmak için kaos ile hücum da etmeyiz. Kontrollü bir oyunla futbolcularına önlem alınmış bir Akhisara şans tanıyacağımızı düşünmüyorum. Bir de erken bir gol bulup öne geçersek farka bile götürürüz.

Akhisardan çekiniyorsak sampiyonlar Ligine gitmeyelim beyler. Takimin basinda kimin oldugunu unuttunuz galiba. Söke söke döve döve alacagimiz Bu maç ile birlikte sampiyonluk havasina girmis oluruz iyice.

Skor tahmin:

1-3

Goller:
Seleznev (13)
Gomis (36)
Rodrigues (66)
Gomis (84)

Geri
Üst Alt